Şimdi Ara

Ucuz Diye Penceresiz ODA !! HAVASIZ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite için yurtta kalacağım.

Yer işini son zamana bıraktığım için yurtta sadece penceresiz 2 kişilik oda kalmış.

Mecburen bu oda da kalacağım.

Bana önerebileceğiniz Hava temizleye bilecek uygun aletler var mıdır ?

• FORUMDA HAVASIZ DAKİKALAR !11111
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

http://www.hepsiburada.com/Liste/sharp-kc-c70e-plasmacluster-hava-temizleme-nemlendirme-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=evsharpkcc70e&categoryId=17175

Hocam 600 tl diyor. Bu fiyata gider başka yurtta bile kalabilir. Ayrıca siteler açılmıyor mu bir bakayım dedim açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 21 Eylül 2011; 15:13:46 >

• sabah 6-7 suları odada uçan sinek kalmaz
  • Hapishaneden bozma yurt mu orası, neresi öyle? Penceresiz, onu geçtim havalandırmasız oda mıolur?
  • elektronik eşyalar fayda etmez taze hava girmesi lazım odaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Hapishaneden bozma yurt mu orası, neresi öyle? Penceresiz, onu geçtim havalandırmasız oda mıolur?

aynen hapishanede yat. hem bedava
  • Kapıyı kullanıcaksın haci baska çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Hapishaneden bozma yurt mu orası, neresi öyle? Penceresiz, onu geçtim havalandırmasız oda mıolur?

aynen hapishanede yat. hem bedava

• penceresiz yurt odası ilkdefa duyuyorum. para kazanmak için bodrum katımı kiraya verdiler. kardeş belki gelmeyen olur boş kontejanlara bak, kurtar kendini
  • Penceresiz hapishane bile bulamassın bu devirde. Neyse boşver bol bol oksijenli pilav yersin orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

penceresiz yurt odası ilkdefa duyuyorum. para kazanmak için bodrum katımı kiraya verdiler. kardeş belki gelmeyen olur boş kontejanlara bak, kurtar kendini

yok hocam yurt binası küçük sonradan bölme yapmışlar herhalde . bir kaç tane daha var o şekilde oda. inş. gelmeyen olursa diğer odalara geçeceğim.

ufo kule vantilatör leri ucuz acaba işe yarar mı ? kullanan var mı ?
  • Vantilatörle sorunu çözemezsin. Ancak kapı açık kalacak da içeri havalanacak. Tabi vantilatör bunu biraz hızlandırabilir sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vantilatörle sorunu çözemezsin. Ancak kapı açık kalacak da içeri havalanacak. Tabi vantilatör bunu biraz hızlandırabilir sadece.

yatarken kapıyı açmak sorunu çözer de peki ders çalişacağım zaman büyük sıkıntı yapar. Diğer millet koridorda ses yaparlar ya.. hay kafama tüküreyim acele etseydim de sona kalmasaydım. vantilatör işi çözer diye tahmin etmiştim.
  • CO2 den zehirlenme?
    AİHM e git, yaşama hakkını elinden alıyorlar
  • sen hava temizlemeyi bırakta şundan al
     Ucuz Diye Penceresiz ODA !! HAVASIZ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 22 Eylül 2011; 15:41:18 >
  • Yazın ölürsün o odada sen. Şöyle mayıs gibi... Ama iyi tarafından bakarsak cesedine sinekler falan konmayacak. Oh ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

Benim bir sorum olacak.

Ben ek yerleştirmeyi bekliyorum olduki okula gittim peki ek yerleştirmeyle gelenlere yurt kalıyor mu ?

Devlet veya Özel önemli değil.

devlette zaten giren kaçıyor sıra gelebilir özel sansın varsa apart belkinin belkisi düzgün bi ev arkadaşı bulma calısmalarına simdiden basla
  • ya benim çalıştığıım cezaevinde hücrede bile pencere var nasıl yurtmuş orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTamBirHayvanım -- 21 Eylül 2011; 15:43:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.