Şimdi Ara

ucuz notebook isteyenler bu urunu kacırmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuz notebook isteyenler bu urunu kacırmasın (gercekten ucuzmuş)
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=NOT.TOS.UN027TOS12

• dünya üzerindeki en pahalı laptop.bu ürün sabancının koçun torunları için üretilmiş.

işin ilginç yanı hangi salak 7000 YTL verip 1.5-2 saat pil ömrü olan bi laptop alırki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 10 Temmuz 2005, 22:37:18 >
  • hakikatten çok ucuzmuş
  • bunu alacagıma siemensin daha ustun ozelliklerine sahip olan 4438g sini alırım valla yada tabi biraz daha param varsa sony alırım...ya 7 milyar ver ram ddr2 400mhz olsun komik valla:)adamlar herseyi para için yapmışlar kısaca...
  • oha diyorum başka bişey demiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arctic

oha diyorum başka bişey demiyorum...

7 milyara araba alınır ya
  • ben bu paraya arababa alırım yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toshiba farkı ama cok pahalı :D
  • O ZAMAN KİMSE 6600 ü SUNAN DATRON MONSTER PRO2000 E LAF ATMASIN
  • hadi ordan bee
    biz 500 $'a laptop bakıyoruz.
    buda 7 milyar'dan bahsediyor

bir laptopa vercek 7 milyarım olsa burda ne işim var

SEN HİÇ ÖLÜMÜN GÖLGESİNDE ÖZGÜRLÜĞÜ YAŞADINMI GÜLÜM...!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohara

dünya üzerindeki en pahalı laptop.bu ürün sabancının koçun torunları için üretilmiş.

işin ilginç yanı hangi salak 7000 YTL verip 1.5-2 saat pil ömrü olan bi laptop alırki?

ne demek salak nasıl bir yazı bu ? . arkadaşlar fiyatı çok bulabilirsin ama kimse hakkında BÖYLE YAZI YAZAMAZSIN. unutmayın burası forum tartısma bilgi alışverişi ortamı .hakaret potansiyelinizi başka ortamlarda kullanın.
    unutmayın 7.000 ytl bu dünya üzerinde sizin bir yıllık kazancınız ama başkalarının 1 saatlik kazancıdır .
  • hey şimdi ama 7milyarlık notebook özelligide önemli dimi ama ???
  • haklısın 7 mılyar bır laptopa verebılen adam kesınlıkle salak degıldır parayı kazanmakta zeka ıster

quote:

Orjinalden alıntı: pedros

quote:

Orjinalden alıntı: ohara

dünya üzerindeki en pahalı laptop.bu ürün sabancının koçun torunları için üretilmiş.

ne demek salak nasıl bir yazı bu ? . arkadaşlar fiyatı çok bulabilirsin ama kimse hakkında BÖYLE YAZI YAZAMAZSIN. unutmayın burası forum tartısma bilgi alışverişi ortamı .hakaret potansiyelinizi başka ortamlarda kullanın.
    unutmayın 7.000 ytl bu dünya üzerinde sizin bir yıllık kazancınız ama başkalarının 1 saatlik kazancıdır .

• içeriğine özelliğine göre pahalı.
    hele ekran çözünürlüğü fiyatına göre çok düşük
    HP nin yada başka markaların 1600*1024 çözünürlükleri bunun yarı fiyatına yakın
  • Bu topic yanlış isimlendirilmiş herhalde ucuz laptop diye millet nelerden bahsediyo kardeşim ne bu ya arabamı alıyoz laptop mu.?
  • cok ucuz yahu 3-5 tane alayım barı
  • konu bumu dur ayıp ya
  • 7 milyar için millet birbirine giriyor
  • her malın bir alıcısı vardır...
    o notebooku düşünmeden alacak kişiler tanıyorumm ama 1 milyar veremicekleride
    sonuç gene aynı her malın bir alıcısı vardır...
  • ben simdi 1100 e laptop alcam param ona yetio enayimiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.