Babam yaklasık 65 yasında ve yazlık evde tv üstü anten ile tv izlemeye calısıyor ancak sonuc malum: trt ve yunan kanalları. Kendisine ucuz bir receiver almak istiyorum. Sakın insan babasına ucuz receiver alırmı demeyin, kıslık evlerine cift canaklı goldmaster almıstım, toplamda 5-6 kanal izliyorlar. Gerek yok o yüzden.
Izmirde oturuyorum. Yakınlarımda darty-koctas-carrefour-migros falan var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçem max 60 ytl
60 liraya cihaz bulmak zor ama 80 lira civarında arkadasın dediği yumatu iq plus işini görecektir,, veya carrefourlarda ALI chipsetli kanalgeçişi çokhızlı emulu ve sharp tunerlı oldukça şık Dİgibox 80400 FTA diye bir cihaz var onuda düşünebilirsin.. New wave 5000 FTA dandik bir makine pek tavsiye etmiyorum..
seoul F1 de bazı ses problemleri olduğunu söylüyorlar ses entegresi problemli bir cihaz galiba.. onun haricinde scart olmaması çokta dezavantaj değil analog sarı-kırmızı-beyaz giriş uçlarıda aynı işi görecektir..
yumatu IQ Plus kucuk kasa olan cıhazla herseyı aynı arada sadece 15 lıra dan fazla fıyat farkı var her ıkı cıhazda yumatu garantılıhttp://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=437 bencede kıeto al derımmm,
yumatuya guzel dıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme