donanım bileşenlerini alırken hangisi sizce daha önemli.ürünün piyasa standartlarının birkaç dolar altında olması mı yoksa ürünü aldığınız firmanın satış sonrasında teknik desteği ve garanti değişim gibi konularında yardımcı olması mı?firmalar her ikisini birden yaptıkları sürece piyasada kalıcı olabilirler bana kalırsa...
ikiside...
bence teknik destek daha önemli o bir kaç dolar ucuzdiye alacağın parca elinde kalabilir teknik yetersizlik nedeni ile
bence durustluk onemli. psu almıştım teknikteki adam kaşla goz arasında 24 pıne cevirici kabloyu cebe atmış. ulan ... mi sokacan. tobe tobe yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
bence durustluk onemli. psu almıştım teknikteki adam kaşla goz arasında 24 pıne cevirici kabloyu cebe atmış. ulan ... mi sokacan. tobe tobe yaa.
Tercih meselesi kardeş. Adam onlardan hoşlanıyorsa diyecek bir şey yok.
Parça alırken bence ikiside önemli. 1-2 dolar için müşteriyi takmayan adamdan mal almaya değmez.
quote:
Orjinalden alıntı: brucelee
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
Tercih meselesi kardeş. Adam onlardan hoşlanıyorsa diyecek bir şey yok.
Parça alırken bence ikiside önemli. 1-2 dolar için müşteriyi takmayan adamdan mal almaya değmez.
+1
Müşteriyi başından savmaya çalışmayan teknik destek , garanti ,değişim gibi konularında yardımcı olması her konuda ilgilenen bir yer fiyatlarda uçmadığı sürece oradan alırım ,değişim konusunda teknosa,hepsiburada gibi mağzalar bu işi iyi yapıyor ama fiyatlar çok fark ediyor 15 $ ile 25$ daha pahalı oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme