Şimdi Ara

ucuz yağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ucuz Yağlar: Bilmeniz Gerekenler

Ucuz yağlar, sıkı bir bütçeyle araç sahipleri arasında cazip bir seçenek olabilir. Ancak, ucuz yağ kullanmanın potansiyel risklerini ve faydalarını anlamak önemlidir.

Ucuz Yağların Artıları:

• Uygun Maliyetli: Ucuz yağlar, daha pahalı markalara göre önemli ölçüde daha ucuzdur, bu da bütçe bilincine sahip araç sahipleri için avantajlı olabilir.
    • Yaygın Bulunabilirlik: Ucuz yağlar, genellikle diğer yağ türlerine göre daha kolay bulunabilir, bu da acil durumlar veya anlık ihtiyaçlar için uygundur.

Ucuz Yağların Eksileri:

• Düşük Kalite: Ucuz yağlar genellikle daha az işlenmiş rafine edilmiş baz yağlar içerir, bu da daha hızlı bozulmalarına ve motor bileşenlerine zarar vermelerine neden olabilir.
    • Kısa Yaşam Süresi: Ucuz yağların hizmet ömrü genellikle daha pahalı yağlardan daha kısadır, bu da daha sık yağ değişimleri yapılmasını gerektirir ve bu da maliyetlerin artmasına neden olabilir.
    • Motor Hasarı Riski: Ucuz yağlar, sürtünmeyi ve aşınmayı azaltmak için gerekli katkı maddelerine sahip olmayabilir, bu da motor bileşenlerine zarar verme ve arızaya yol açma riski oluşturabilir.

Rexoil Yağ Yorumları

Rexoil, ucuz yağ markalarından biridir. Rexoil motor yağı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar uygun fiyatını ve kolay bulunabilirliğini takdir ederken, diğerleri düşük kalitesinden ve motorlarına verdikleri zarardan şikayetçi olmuştur.

Sonuç

Ucuz yağ kullanıp kullanmama kararı, her bir araç sahibinin bütçelerine ve önceliklerine bağlıdır. Bütçeniz kısıtlıysa ve aracınızı düzenli olarak kullanmıyorsanız, ucuz yağ uygun bir seçenek olabilir. Ancak, aracınıza iyi bakmak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak istiyorsanız, daha kaliteli bir yağ kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yerli ürün ama bu fiyat enteresan. Sahte olma şansı bile var.

Markanın sitesinden her hangi bir distribütörü arayarak fiyat teğit edilirse iyi olur.
  • sahte çıkacağını sanmıyorum zaten anca doğan şahine koyulacak bir yağ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

sahte çıkacağını sanmıyorum zaten anca doğan şahine koyulacak bir yağ.

10w40 olduğu için mi
  • çoğu servis böyle yağlar kullanıyor,bakma üzerinde castrol yazan varillere.
  • lubex kargoyla 39,5e geliyor. şunu alın daha iyi https://urun.n11.com/motor-yagi/pofisi-maxima-10w40-4-litre-benzinli-motor-yagi-P199876597

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 10 Ocak 2018; 13:47:49 >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    ben neden 44,90 görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor yağ tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    hayır güncel bir yağ olmadığı eski teknoloji olduğu için.20w50 yağın 10w40 versiyonu gibi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ben neden 44,90 görüyorum

lubex i demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

hayır güncel bir yağ olmadığı eski teknoloji olduğu için.20w50 yağın 10w40 versiyonu gibi düşün.

yağ yakan lpg li arabaya olmazmı
    araban 80-90lı yılların arabasıysa olur.
  • forumda 10w40 yağ çağdışı ilan edileli yıllar oluyor
    çare tam sentetik
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

forumda 10w40 yağ çağdışı ilan edileli yıllar oluyor
    çare tam sentetik

ama ustalar öyle demiyor
    yorgun motora 10w40
  • öyleyse burayı okumak gerekhttps://forum.donanimhaber.com/motor-yagi-ile-ilgili-tum-paylasimlar--6792166-488#128048442

hatta üstadı davet edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 10 Ocak 2018; 16:49:58 >
    Aracınızın marka model ve motor durumuna göre değişen bir durum yağ konusu.

10w/40 konur neden konmasın.

Almış bir sentetik yağ mucizesi gidiyor.

İlgili konuda @Vezir bile bir çok kez yazdı. model ve motorun durumuna göre yağ en iyisidir diye.
  • Ucuz yag kar ettirmez iyi bir yag alirsaniz 15.000 gidecekse kötü yag 8.000 de bitakir kendini ek olarak bu yaglar toplama yaglardan imal ediliyor. Ucuz ve iyi bir yag ariyorsaniz kixx markasina bakın bayağı iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz mala para verecek kadar zengin olmayın.

Geçenlerde komşum 30 kr. ucuz diye Total'in bir istasyonundan mazot aldı. 4. dolumdan sonra ekranda mazot filtresinde su uyarısı çıktı.

Ve bakımdan sonra oradan almaya başlamıştı. Başka istasyonların suyu değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 10 Ocak 2018; 18:0:4 >
  • Bu tür yağları arabanın motorunun içini temizlemek için kullanıyorum ben. Bu yağlardan alıp içine de motor iç temizleyici atıyorum. 1000 Km. sonra yağı boşaltıyorum. Motorun içi mis gibi oluyor.Çapak, kararma kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Bu tür yağları arabanın motorunun içini temizlemek için kullanıyorum ben. Bu yağlardan alıp içine de motor iç temizleyici atıyorum. 1000 Km. sonra yağı boşaltıyorum. Motorun içi mis gibi oluyor.Çapak, kararma kalmıyor.

Motor temizleyici hiç kullanmadım ama, siz yanlış uygulama yapıyorsunuz sanırım. Motul'un motor temizleyicisinin kullanma talimatında 1.000 km değil, yerinden bile oynatmayın diyor. Sanki iyi birşey yapayım derken, motora zarar verme ihtimaliniz daha fazla gibi.

Kullanım:
    . Yağ değiştirmeden önce sıcak motor yağına katın.
    . Motoru 15 dk. rölantide aracı hareket ettirmeden çalıştırın.
    . Motor yağını ve filtresini değiştirin.
    . Bu işlemi her iki yağ değişiminde tekrarlayınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.