Şimdi Ara

Ucuza En iyi Tatil. Erken Rezervasyon 7 Şubat. BAMTUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ucuza En iyi Tatil. Erken Rezervasyon 7 Şubat. BAMTUR

Bu yıl YAZ TATİLİNİZİ uygun bir ücrete , iptal sigortası dahilinde 3,4,5 yıldızlı otellerde Ekonomizine uygun 500 den fazla otel seçeneğiyle Herşey dahil, Ultra herşey dahil tatil yapmak ister misiniz?

Öyleyse bu fırsatı kaçırmayın.

***%50 indirim kampanyası Sadece 1 gün ( 7 Şubat ) için geçerlidir. Diğer günler fiyatlar normal fiyatlarına dönücektir. ***

İletişim adresleri:

KIZILAY / ANKARA EXIN TURİZM ( BAMTUR )
    Adres : MESRUTIYET CAD. 5/12 KIZILAY
    Telefon : 0312 419 56 11
    Fax : 03124182090

BAHÇELİEVLER / ANKARA EXİN TURİZM/BAHCELIEVLER ( Bamtur )
    Adres : 7. CADDE 9/3 BAHÇELİEVLER-ANKARA
    Telefon : 0312 213 54 34

Deteylı bilgi için 7/ 24 saat uluşabilirsiniz. web Sayfamız.
    www.bamtur.com

0312 444 0 157

Doğanay YILDIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HePBiZ -- 2 Şubat 2011; 18:21:08 >

• Hocam burasi reklam yeri degil ki. Ayrica bamtur sabikali bizim forumda. Lutfen biraz daha ozen gosterelim konu acarken.
  • bamtur mu ?
    geceliği 50 liralık oteli 70 diye gazlamaya çalışmıştı bize. oteli aradık 50 lira dediler.
    bir de musallatlar ki sormayın . 3 gün kesintisiz aradılar geceli gündüzlü .
  • bamturla asla tura çıkmayın!!!! şirketten rezarvasyon yaptırırken oparatör elli defa arar alın diye. dandik otelleri 4 yıldız 5 yıldız diye kakalar sonrada arayıp iade istediğin zamansa seni iplemezler. tatilin biter 100 defa adamaları ararsın muhattap olan yok! sizi anlıyoruz deyip telefonu yüzünüze kapatırlar. arabanızla gşidiyorsanız aracınızda yatın, otobüsle gidiyorsanız çadır alıp onda yatın ama asla bamturdan tatile gitmeyin...
  • çalışanların adlarını bende öğrendim. kimse yadımcı olmuyor. tur işi sadece satmak işi değil ki birde takip et bakalım. otellerinin yıldızlılığınada aldanmayın. iiğrenç açık büfeler, adlarını bile duymadığınız içecekler.yerli alkollü-alkolsüz içeceklerde sadece su ve sulu bira oluyor. bunlARIN HEPSİNİ İLETMEK İSTEDİĞİMDE BAANA envai çeşit problem yarattı BAMTUR çalışanları. ama satarken öylemi! asla değiller... birdefa siteye meil attım... atmaz olaydım onlar beni bi sürükez arayıp balayı saattılar arkasından herhangi bir skıntı olduğu takdirde para iadesi veya otel değişikliği yapmam için sigorta yaptırdılar... alayı fason çıktı 6 günlük tatilimin 4 gününü 4 yıldız dedikleri ahır gibi bir otelde geçirdim ilk günden beri aramama rağmen 4. gün sonunda bi nane yapmayacaklarına inanıp pansiyona geçtim. inanın otel bile olmayan pansiyolar onların ayarladıkarından daha güzel... asla bamtura kanıpta tatilinizin içine limon sıkmayın... ben yandım siz yanmayın diye yazıyorum...

• BirDolu Tatil
    Tatile yabancı turistlerin fiyatlarıyla çıkın.
    www.birdolutatil.com ile yurtdışından rezervasyon yapan sitelere erişir; ve bu sitelerden turist fiyatlarıyla otel rezervasyonu yapabilirsiniz.
    Otel Fiyatlarını Karşılaştırın - En İyi Otel Fırsatları Garantisi
    www.birdolutatil.com

Otel Fiyatlarını Karşılaştırın - En İyi Otel Fırsatları Garantisi
    www.birdolutatil.com
    BirDoluTatil.com oteller için bir fiyat karşılaştırma servisidir. Biz, tüm büyük konaklama web sitelerini araştırıyor ve fiyatları karşılaştırıyoruz. Ayrıca otel hakkında bilgi, müşteri yorumları ve harita da sağlıyoruz. Size en iyi otel fırsatlarını buluyoruz – garantili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.