Bildirim
Ucuza gelebilecek turlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok pahalı tur nerden ve neler dahil -
sorunuzu anlamadım.anladığım şey benim en son nereye gittiğim ama o da konuda yazıyor sanırım anlamadım haha -
Bonubon.comda 31 ocaka kadar bir bilet alana o bilet miktari kadar ucret hesabiniza yukleniyor bi bilet alip digeri bedavaya gelebilir bolu icin tur var mi diye bakin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jongleur
sorunuzu anlamadım.anladığım şey benim en son nereye gittiğim ama o da konuda yazıyor sanırım anlamadım haha
hocam turun başlangıç noktası neresi ve içeriğinde neler var onu soruyorum -
Cidden pahalıymış, böyle durumlarda en az 5-6 internet sitesinden fiyat karşılaştırması yapmak lazım. Bir de turların ekstraları her zaman 'ekstra pahalı' şekilde düzenlenir. :) Fakat ulaşım+konaklama ile sınırlı tutarsanız gerçekten ciddi şekilde kar edebilirsiniz. Onun yanına 'Günübirlik X turu' koyduğunuzda kesinlikle eksiye geçiyor turlar. Günübirlik turu kendiniz yaparsanız daha ucuza oluyor. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Obama_TR
hocam turun başlangıç noktası neresi ve içeriğinde neler var onu soruyorum
işte İstanbul'dan Abanta kendi imkanlarımızla otobüs.İçinde yarım pansiyon sadece.Tur şirketi adı : ETS -
quote:
Orijinalden alıntı: jongleur
quote:
Orijinalden alıntı: Obama_TR
hocam turun başlangıç noktası neresi ve içeriğinde neler var onu soruyorum
işte İstanbul'dan Abanta kendi imkanlarımızla otobüs.İçinde yarım pansiyon sadece.Tur şirketi adı : ETS
http://www.sehirfirsati.com/deals/tatil/Groupon-Tatil-Kartepe-Sapanca-Masukiye-Abant-tur/32107973?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=tatil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X