Şimdi Ara

Ucuza gelebilecek turlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mesela ets turdan aldım ve 2 kişi 2 gece abanta gittik.gidiş dönüş otobüs bileti otel parası harcamalar 900-1000 liraya geldi.bu 900-1000 lira bir şekilde 500-600 liraya gelebilir mi bize ? farklı yöntemler farklı siteler daha ucuza gelebillecek yöntemler var mıdır siz bilirsiniz ?

• çok pahalı tur nerden ve neler dahil
  • sorunuzu anlamadım.anladığım şey benim en son nereye gittiğim ama o da konuda yazıyor sanırım anlamadım haha
  • Bonubon.comda 31 ocaka kadar bir bilet alana o bilet miktari kadar ucret hesabiniza yukleniyor bi bilet alip digeri bedavaya gelebilir bolu icin tur var mi diye bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jongleur

sorunuzu anlamadım.anladığım şey benim en son nereye gittiğim ama o da konuda yazıyor sanırım anlamadım haha

hocam turun başlangıç noktası neresi ve içeriğinde neler var onu soruyorum
  • Cidden pahalıymış, böyle durumlarda en az 5-6 internet sitesinden fiyat karşılaştırması yapmak lazım. Bir de turların ekstraları her zaman 'ekstra pahalı' şekilde düzenlenir. :) Fakat ulaşım+konaklama ile sınırlı tutarsanız gerçekten ciddi şekilde kar edebilirsiniz. Onun yanına 'Günübirlik X turu' koyduğunuzda kesinlikle eksiye geçiyor turlar. Günübirlik turu kendiniz yaparsanız daha ucuza oluyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

işte İstanbul'dan Abanta kendi imkanlarımızla otobüs.İçinde yarım pansiyon sadece.Tur şirketi adı : ETS
  • quote:

Orijinalden alıntı: jongleur

quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

işte İstanbul'dan Abanta kendi imkanlarımızla otobüs.İçinde yarım pansiyon sadece.Tur şirketi adı : ETS

http://www.sehirfirsati.com/deals/tatil/Groupon-Tatil-Kartepe-Sapanca-Masukiye-Abant-tur/32107973?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=tatil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.