dh lar site ismi vermek serbest mi ona göre verelim ucuza gold alailecegmiz güvenilir siteler bildiginiz warsa yazın türk siteler olsun ptt den havale yapabilelim oyunda para kasmak gercekten zor birazda şans istiyo gavurlar karsısında üstün olabilmek için gold şart eger dh izin verirse feversea bnm bildigim bi site war 8 ytl 10m sizin bildigniz daha ucuza siteler warsa paylasın
site ismi werebilirmiyiz feversea
illaki ptt yle yollayacağım diyorsan evet bulabileceğin en ucuzu o kadar ama tabiiki de kredi kartın pay palın varsa iş değişir
kredi kartı ile ne kadar a onu da paylaşırmısın kredi kartı bana ters biraz ama düşünebilrim bide kredi kart lı sitelere güvenemiyorum bide o sitelerde ing bilmek lazım kardeş
Açıkçası benim oyuna başladığım tarih olan 2005 yılında globalle reklam yapan thepowerlevel gayet legit ve güzel bir site paylaşmama sakınca yoksa eğer..Hatta gayet ucuz tabii fiyatlar serverına göre değişiyor ama mesela mercury de 10 milyon gold 2.13 $ ki bu da yenilip yutulabilinecek bir rakam 8 ytl nin yanında...
Ben Veriyorum 100 M gold 50 YTL .. Her Server'da değil Fakat ...
quote:
Orjinalden alıntı: MetallioR
Açıkçası benim oyuna başladığım tarih olan 2005 yılında globalle reklam yapan thepowerlevel gayet legit ve güzel bir site paylaşmama sakınca yoksa eğer..Hatta gayet ucuz tabii fiyatlar serverına göre değişiyor ama mesela mercury de 10 milyon gold 2.13 $ ki bu da yenilip yutulabilinecek bir rakam 8 ytl nin yanında...
saol kardeş ben de suan o site ye bakıyorum ama dedimya ing yoq o yüzden fazla ugraşamıyorum paylaşım için saol