Şimdi Ara

ucuza gold satan siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dh lar site ismi vermek serbest mi ona göre verelim ucuza gold alailecegmiz güvenilir siteler bildiginiz warsa yazın türk siteler olsun ptt den havale yapabilelim oyunda para kasmak gercekten zor birazda şans istiyo gavurlar karsısında üstün olabilmek için gold şart eger dh izin verirse feversea bnm bildigim bi site war 8 ytl 10m sizin bildigniz daha ucuza siteler warsa paylasın

• site ismi werebilirmiyiz feversea
  • illaki ptt yle yollayacağım diyorsan evet bulabileceğin en ucuzu o kadar ama tabiiki de kredi kartın pay palın varsa iş değişir
  • kredi kartı ile ne kadar a onu da paylaşırmısın kredi kartı bana ters biraz ama düşünebilrim bide kredi kart lı sitelere güvenemiyorum bide o sitelerde ing bilmek lazım kardeş
  • Açıkçası benim oyuna başladığım tarih olan 2005 yılında globalle reklam yapan thepowerlevel gayet legit ve güzel bir site paylaşmama sakınca yoksa eğer..Hatta gayet ucuz tabii fiyatlar serverına göre değişiyor ama mesela mercury de 10 milyon gold 2.13 $ ki bu da yenilip yutulabilinecek bir rakam 8 ytl nin yanında...
  • Ben Veriyorum 100 M gold 50 YTL .. Her Server'da değil Fakat ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

Açıkçası benim oyuna başladığım tarih olan 2005 yılında globalle reklam yapan thepowerlevel gayet legit ve güzel bir site paylaşmama sakınca yoksa eğer..Hatta gayet ucuz tabii fiyatlar serverına göre değişiyor ama mesela mercury de 10 milyon gold 2.13 $ ki bu da yenilip yutulabilinecek bir rakam 8 ytl nin yanında...

saol kardeş ben de suan o site ye bakıyorum ama dedimya ing yoq o yüzden fazla ugraşamıyorum paylaşım için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    coins almak güvenilir mi ?
    8 yıl önce açıldı
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LouisVuitton

Ben Veriyorum 100 M gold 50 YTL .. Her Server'da değil Fakat ...

athens de ne kadar
  • bizde satıoruz ha 100m gold 55ytl her serverda diil ama..
  • harbi çok lazım bildiklerinizi yazsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarac6658

quote:

Orjinalden alıntı: LouisVuitton

Ben Veriyorum 100 M gold 50 YTL .. Her Server'da değil Fakat ...

athens de ne kadar

55 YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.