Bildirim
Ucuza Key Hangi Sitelerden Alınır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Steam community market'e göz atabilirsin mesela -
www.tf2pazar.comquote:
Orijinalden alıntı: OkanAydin92
Steam community market'e göz atabilirsin mesela -
Ben tanesi 3 tl den satiyorum. Fakat su anda stok konusunda sikinti yasadigim ve kritik bir donemden gectigim icin ancak haziran sonu gibi tekrar aatislara baslayacagimi belirtirim.
İyi gunler. -
community markette çok ucuz fiyatlar görmek mümkün.Ama anında kapılıyor.Tetikte olmak lazım sık sık kontrol ediceksinquote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
Ben tanesi 3 tl den satiyorum. Fakat su anda stok konusunda sikinti yasadigim ve kritik bir donemden gectigim icin ancak haziran sonu gibi tekrar aatislara baslayacagimi belirtirim.
İyi gunler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 18 Mayıs 2013; 19:38:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BucaYer6
www.tf2pazar.com
Bunu satmanında bi adabı var 15 tl nedir. -
O Sivri gelir birazdan cevap verir ikinizede. Ben sorulan soruya cevap verdim sadece. Satıcı da ben değilim alıcıda :)quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo.
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Kredi kartına gerek mi var? ATM'lerden de yatırabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: KnoxViLLeTR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Komisyonu sen mi vericeksin? -
:D -
[Onay bekliyor]quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 5 Temmuz 2013; 3:08:25 > -
yav 15 Tl ye key satan adamla neyin tartışması bu :D bide banka komisyonu felan demiş :D :DQwd qwdqw vergide ödüyomusun he yavrum he hadi burası warrock tr değil , saygısızlık yapmayın , biz saygısızlık yapmadığımız halde bizi banlattınız.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Siyasi_adam
yav 15 Tl ye key satan adamla neyin tartışması bu :D bide banka komisyonu felan demiş :D :DQwd qwdqw vergide ödüyomusun he yavrum he hadi burası warrock tr değil , saygısızlık yapmayın , biz saygısızlık yapmadığımız halde bizi banlattınız.
Warrock tr nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87
quote:
yav 15 Tl ye key satan adamla neyin tartışması bu :D bide banka komisyonu felan demiş :D :DQwd qwdqw vergide ödüyomusun he yavrum he hadi burası warrock tr değil , saygısızlık yapmayın , biz saygısızlık yapmadığımız halde bizi banlattınız.
Warrock tr nedir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlbertEinstein
quote:
quote:
Warrock tr nedir ?
-
Ben daima burdan alıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ayrıca GittiGidiyor olduğu için taksit imkanı çok iyi. Nuclear - GittiGidiyorquote:
Orijinalden alıntı: KnoxViLLeTRquote:
quote:
quote:
Warrock tr nedir ?
Alıntıları Göster
-
http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Keyquote:
Orijinalden alıntı: Swoop
Ben daima burdan alıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ayrıca GittiGidiyor olduğu için taksit imkanı çok iyi. Nuclear - GittiGidiyor
yaz güncellmesi gelince key fiyatları acayip düşüşte.
1.87 $ şu an ... daha da düşebilir .. markette parası olan varsa kaçırmasın keyleri..
-
quote:
Ben daima burdan alıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ayrıca GittiGidiyor olduğu için taksit imkanı çok iyi. Nuclear - GittiGidiyor
verdiğin yerdeki keyler oynu açmak için.
bizim aradıklarımız kutu açmada kullanılan keyler.. oyun beleş zaten -
Paypal hesabınız ya da sadece kredi kartınız bile varsaquote:
Orijinalden alıntı: caprinxquote:
verdiğin yerdeki keyler oynu açmak için.
bizim aradıklarımız kutu açmada kullanılan keyler.. oyun beleş zaten
Alıntıları Göster
http://www.tf2shop.net
tavsiye ederim
-
quote:
quote:
quote:
Warrock tr nedir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X