Şimdi Ara

Ucuza Key Hangi Sitelerden Alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar takas işine yeni girdim ve ucuz key nereden bulabilirim merak ediyorum. Paypal kullanamam çünkü cep-t para kart ile alışveriş yapıyorum. Ayrıca türk trade sitesi var mı, varsa yazarsanız sevinirim :)

• Steam community market'e göz atabilirsin mesela
  • www.tf2pazar.com
  • Ben tanesi 3 tl den satiyorum. Fakat su anda stok konusunda sikinti yasadigim ve kritik bir donemden gectigim icin ancak haziran sonu gibi tekrar aatislara baslayacagimi belirtirim.

İyi gunler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • community markette çok ucuz fiyatlar görmek mümkün.Ama anında kapılıyor.Tetikte olmak lazım sık sık kontrol ediceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 18 Mayıs 2013; 19:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BucaYer6

www.tf2pazar.com

Bunu satmanında bi adabı var 15 tl nedir.
  • O Sivri gelir birazdan cevap verir ikinizede. Ben sorulan soruya cevap verdim sadece. Satıcı da ben değilim alıcıda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartına gerek mi var? ATM'lerden de yatırabilirler.
  • Komisyonu sen mi vericeksin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    [Onay bekliyor]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 5 Temmuz 2013; 3:08:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav 15 Tl ye key satan adamla neyin tartışması bu :D bide banka komisyonu felan demiş :D :DQwd qwdqw vergide ödüyomusun he yavrum he hadi burası warrock tr değil , saygısızlık yapmayın , biz saygısızlık yapmadığımız halde bizi banlattınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

yav 15 Tl ye key satan adamla neyin tartışması bu :D bide banka komisyonu felan demiş :D :DQwd qwdqw vergide ödüyomusun he yavrum he hadi burası warrock tr değil , saygısızlık yapmayın , biz saygısızlık yapmadığımız halde bizi banlattınız.

Warrock tr nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

yav 15 Tl ye key satan adamla neyin tartışması bu :D bide banka komisyonu felan demiş :D :DQwd qwdqw vergide ödüyomusun he yavrum he hadi burası warrock tr değil , saygısızlık yapmayın , biz saygısızlık yapmadığımız halde bizi banlattınız.

Warrock tr nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

quote:

quote:

Warrock tr nedir ?

• Ben daima burdan alıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ayrıca GittiGidiyor olduğu için taksit imkanı çok iyi. Nuclear - GittiGidiyor
  • http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key

yaz güncellmesi gelince key fiyatları acayip düşüşte.

1.87 $ şu an ... daha da düşebilir .. markette parası olan varsa kaçırmasın keyleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swoop

Ben daima burdan alıyorum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ayrıca GittiGidiyor olduğu için taksit imkanı çok iyi. Nuclear - GittiGidiyor

verdiğin yerdeki keyler oynu açmak için.

bizim aradıklarımız kutu açmada kullanılan keyler.. oyun beleş zaten
  • Paypal hesabınız ya da sadece kredi kartınız bile varsa

http://www.tf2shop.net

tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

quote:

quote:

Warrock tr nedir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.