Şimdi Ara

Udemy bugün ve yarın %98'e varan indirimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Udemy bugün ve yarın %98'e varan indirimde.
    (Şu an 17.000 farklı online kursun fiyatını 10 Dolara çekmiş.)

Siteye şu dakika itibarıyla girince şöyle yazıyor:
    "Her biri $10 fiyattan 17.000'den fazla kurs sayesinde hedeflediğiniz başarıyı hemen yakalayın!
    Bu teklif, 11 Ocak 2016 saat 23:59 PST'de sona erecektir."

Bilgi: Udemy.com 9 milyon kayıtlı üyesinin 35.000 farklı kursu verdiği bir eğitim portalı. Gitar Piyano Bateri çalmak, Java Script Excel PHP Wordpress öğrenmek, 3D Animasyon, Fotoğrafçılık, Hadoop, UX Design, Mobil App, Roman Yazma, Photoshop vs gibi bir online kursu profesyonel eğitmenlerden almak isterseniz bugün bir deneme yapmak akıllıca olabilir.

Keyifli pazarlar herkese.

• şimdi üye oldum, ana sayfada çıkan listede 12 Euro gözüküyor eğitimler
  • 1) Bizdeki ekran görüntüsü aşağıda, "17.000 kursta fiyat 10 dolara indi" diyor.
    2) Şu an farkettiğimiz kadarıyla Udemy'de bir yavaşlık var, herhalde bu indirimden dolayı olsa gerek.
    3) Ayrıca Avantajix.com'dan tıklamayı da unutmayın, Udemy'e %20 para iadesi veriyor.

https://store.donanimhaber.com/0e/00/a8/0e00a81eb82e4c5c983e827b3feffc70.png

Udemy bugün ve yarın %98'e varan indirimde

• Bu güzel haber oldu, hemen bi swift kursu kapayım :) Teşekkürler hocam fırsat için.
  • bu yabancı site kurslarda dil bilmeyenler nasıl faydalanacak ki ama yabancı dili olmayanlara ingilizce kursu faydalı olabilir belki.
  • Şunu almayı düşünüyorum, teşekkürler.

https://www.udemy.com/adan-zye-front-end/
  • kimsenin emegını baltalamak ıstemem ama udemy den her turlu videoyu free edınebılırsınız zaten gerek eklentilerle gerek torrentten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temiz Ahlak_

kimsenin emegını baltalamak ıstemem ama udemy den her turlu videoyu free edınebılırsınız zaten gerek eklentilerle gerek torrentten

Hocam bırakın da insanlar kul hakkına, harama az girsinler. Evet windows'u crackli kullanıyoruz da ne kadar haramda uzak durursak o kadar iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.