Udemy'de crackli bir programın eğitimi verilse ne olur?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eğer programın kürekli olduğu ekranda gözükmeyecekse olur, mesela masaüstünde kürek adında bir klasör olmasın, videoda gözükmesin böyle bir şey. O zaman anlayamazlar.
Ama sıkıntı şu ki bu forumda bu şekilde illegal konular açmak yasak, mesajı silsen iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kim nerden anlayacak. eğer site seri no falan istemiyorsa yapabilirsin. zibilyon tane ders veren adam var ve bence %10'dur orjinal kullanan.
ama youtube'da mesela yaptığın çalışmalarda reklam, ticari ve para kazanma durumu varsa, youtube kullandığın programların seri numarasını isteyebiliyordu diye hatırlıyorum. özellikle autodesk ve adobe.
siteye seri numara istiyorlar mı istemiyorlar mı diye sor.
-
Yapın hocam vergi gelirdir devletimize hizmet milletimize hizmet demektir
Selam ve vergi ile
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingkim nerden anlayacak. eğer site seri no falan istemiyorsa yapabilirsin. zibilyon tane ders veren adam var ve bence %10'dur orjinal kullanan.
ama youtube'da mesela yaptığın çalışmalarda reklam, ticari ve para kazanma durumu varsa, youtube kullandığın programların seri numarasını isteyebiliyordu diye hatırlıyorum. özellikle autodesk ve adobe.
Özellikle youtube'nin istememesi lazım değil mi? Youtube katıl butonuna özel ders anlatsam benden seri numarasını ister yani, peki vermezsem?
Benim videosunu yapmak istediğim program Autodesk gibi bilindik bir program değil ama pahalı bir program.
Videolarda crackli olduğu belli olmaz, sadece programın eski sürümünü kullandığım belli olur o kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCain
Eğer programın kürekli olduğu ekranda gözükmeyecekse olur, mesela masaüstünde kürek adında bir klasör olmasın, videoda gözükmesin böyle bir şey. O zaman anlayamazlar.
Ama sıkıntı şu ki bu forumda bu şekilde illegal konular açmak yasak, mesajı silsen iyi olur.En kötü ihimal ile lisanssız kullandığımı anlarlarsa ne olur ki? Kursum mu kapanır yoksa bana gelen paralar kadarıyla borca mı girerim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: unravelingkim nerden anlayacak. eğer site seri no falan istemiyorsa yapabilirsin. zibilyon tane ders veren adam var ve bence %10'dur orjinal kullanan.
Hocam bir de Youtube'de binlerce programların nasıl kırıldığını anlatan videolar var, onlar kaldırılmıyor da benim tutorial videolarım mı kaldırılacak ki?
-
videolarda, o programı yapan adamlar bile anlayamaz ki crakcli olup olmadığını. sorun o değil zaten.
vermezsen hukuki süreç başlatılabilir. programın craklenmesinin videosu çekilmesiyle, üstünden ticari olarak para kazanman çok daha farklı. ticari kazanımlarda yaptırımlar daha ağır olabiliyor.
mesela blender'da ücretsiz ama senelik 100.000 doları geçik kazanıyorsan bağış yapıyorsun.
programın ne ? istiyorsan özelden söyleyebilirsin. yazılım mı yoksa grafik, vfx ve ya 3d programlar mı.
-
Benim zaten Udemy kursum var, lisanslı bir ürünü anlatıyorum. Ama kimse bana lisansım var mı diye sormadı.
Yabancı forumlarda biraz baktım, bazıları "sana lisansın var mı diye sorarlar videolarını askıya alırlar" falan filan diyenler var ama, bilen biri var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X