Şimdi Ara

UDİD kaydı olmadan beta bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı günler arkadaşlar forumda udid kaydı yaptırıyorum yapılıyor şöyle böyle konular geçiyor ama bi yandansa udidsiz betalar oluyor söylentisi var sürümüm 8.1.2 8.2 beta 2 yüklemek istiyorum ne yapmayalım şimdi udid kaydına gerek varmı sizce deneyen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Udid kaydına gerek yok. Udid kaydı gerekmesinins ebebi olarak 8.3 Beta 2 de Siri düzgün çalışmadığı için ciahzı sıfırlamak gerektiği söylendi. Beta cihaz sıfırlanırsa Udid kaydı olmadan etkinleştirilemez o yüzden Udid kaydı meselesi var. Ama şu an istediğiniz betayı itunesten Shift+Güncelle ile ipsw dosyasını göstererek kurabi,lirsiniz. 8.2 Beta 2 nin süresi dolmuş olabilir yükleyemeyebilirsiniz imzalardan ötürü. 8.3 Beta 2 yi Udid olmadan yükleyebilirsiniz.

8.1.3 ü yeni bir iPhone olarak ayarlayıp shift + güncelle ile sorunsuzca 8.3 Beta 2 kurdum ve Siri sorunsuz çalışıyor. Başka bir arkadaş da Siride sorun yaşayanlar için sadece ayarları sıfırla deyince çözülüyor dedi. Böylece yine Udid istemeden kullanılabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 26 Şubat 2015; 12:54:55 >
  • Hocam internetten linkini indiryorum ama apple developer sitesine yönlendiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.