Şimdi Ara

Udyr hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar udyre merak saldım ama hakkında doğru düzgün bir rehber yok türkçe item olarak neleri tercih etmeliyim phoenix ve tiger udyr nasıl oynanıyor neye göre hangisi tercih edilmeli rün olarak hangisini seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trick2g izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trick sevmiyorum ama num var num izlemeni tavsiyeederim çünkü trick troll e kaçıyor ama num iyidir.
  • Ruh bekçisi kostümü olmadan ciddiye alamıyorum şampiyonu üstüme ayı moduna girerek koşması gülmekten öldürüyor beni ya.
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    "bende hayvanım udyr" köstümü bence en iyisi , merak etme yakalarsa pek gülme sansın olmaz
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    O skin fakirler için ruhbekçisi kostümü olarak çıkmadı mı ya :D
  • primal udyr efsane,skin düşüncesi çok güzel ama çizimleri ve kostümün m.ö kalma şekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun en pahalı kostümlerinden biri olmasına rağmen, ben gözümden "bende hayvanım" kostümünün yanından bile geçemez öyle aham şaham birşey değil ruh bekçisi... tabi yine renkler ve zevkler meselesi.. benim favorim "bende hayvanım udyr" kostümü çünkü kostüm resmen karakterle bütünleşmiş
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Belkide gözüm hep ruh bekçisine alıştığı için bilmiyorum. Hani nasıl söyleyim böyle asaletli, korkunç falan birşey olarak gördüm ben udyri. Teaserındada öyle kötu ruhlarla savaşan bir güçtü. Lee sin karizması ayarında bi hero.

Ancak bende hayvanım udyr bana cok komik geliyor. Takunyalı chichken tavuk falan (gta san andreastaki tavuka benzetyorum ).

Ama dediğiniz gibi zevk meselesi . Nice 450 küsürlük kostümler 1850 lik kostümleri harcar gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.