Şimdi Ara

UE NEW Super.Fi 5 vs UE EB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , herkesten gördüm benimde canım çekti :) ve kaliteli bir kulakiçi kulaklık almaya karar verdim . Biraz araştırdım ve hem görünüş hemde fiyat performans açısından bu iki kulaklık arasında kaldım , shure kulaklıkları pek hoşuma gitmedi diyebilirim bu ultimate ears 'ın kulaklıklarıysa tam bana göre . Earphonesoulions dan almaya karar verdim bu ikisinden birini yarın veya ertesi gün alıcam , bilen arkadaşlardan yardım istiyorum hangisi daha iyidir . Fiyatları arasında pek bi fark yok 3$ gibi bir fark var :) , aslında ben ilk önce normal super.fi 5 modelini begenmiştim fakat daha sonra bu single - double driver olayını öğrendim . Extended Bass dual driver kullanıyor, diğeride single driverlı . Bunlar arasında çok fark varmıdır acaba birde eğer bu Super.Fi 5 modelini kullanan varsa kutu içerisinden ne çıktığını söleyebilirmi çünkü bi yerde okuduğum kadarıyla fiyatı düşürmek için kutu içindeki aparatlardan kısmışlar yani yedek silikon uç vs..

Sormak istediğim bir diğer soruysa earphonesolutions dan bir ürün aldığımızda kargo ücreti ne kadara geliyor ve ürünün gümrükte takılma olasılığı varmıdır . Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenSiz -- 17 Eylül 2008; 12:39:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.