Şimdi Ara

UEFA:bu sezon SLde elemelerde VAR kullanilacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guzel oldu. insallah, bazi takimlarin hakem destekleri varla sona erer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UCL artık eskisi gibi zevk vermiyor. Millet soğudu bu hakemlerin maçları katletmelerinden. Anlaşılan UEFA ufaktan tutuşmuş yinede iyi haber.
  • Rma daha 50 yıl alamaz kupayı desenize
  • Çok güzel oldu bu katalan kulübünün şikeli kazandığı 6-1 lik maç gibi maçlar olmayacak.
  • Real üzgün.Ama olan oldu bundan sonra getirseler ne olacak adamlar resmen2 senedir hakemle cl aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki doping serbest mi hala?

ramos gibiler yapmaya devam edecekse eşit yarışsın herkes
  • UEFA'nın Bayern Münih'e iki adet kupa borcu var. Adamlar 2 kere öyle bir katledildi ki ben olsam organizasyonu kapatırdım bu utanç ile.

Ama işte ilahi adalet var. Nasılsa zamanında Chelsea, Barcelona karşısında Ovrebo desteği ile doğrandı, 2 3 sezon sonra teknik direktörsüz Chelsea paket etti yolladı Barcelona'yı. VAR sistemi geldikten sonrada Bayern, Real Madrid gibilerini paket edip kupaya uzanacaktır.

Şaka maka Madrid karşısında biz ( Galatasaray ) bile doğranmıştı. Barnebau'da 2 penaltı verilmemişti. Hatta biri o kadar net bir penaltıydı ki. Düşünsene o verilse arenada her şey farklı olabilirdi. Şimdi biri çıkıp '' Galatasaray mı Real'i eleyecekti? '' diyebilir. Yapılmamış bir şey değil bizim açımızdan. Hatta maç aklıma geldi yine sinirlendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Gassal [2.sezon] (tabii)
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu soğutsa da VAR gerekli bence. kasıtlı olduklarını düşünmesem de geçen seneki finallerde hakemler çok zor olmayan ve görmeleri gereken pozisyonlarda hatalı düdük çalıp turların kaderlerine etki etmişlerdi. hani ince pozisyon olur anlarsın da, boru gibi bariz hata olunca, ve maçın gidişatına etki eden hata olunca, maçın keyfi tamamen kaçıyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar önce Barça-Arsenal CL finalinde hakem barça'nın attığı golü "barça'ya faul yapıldığı" gerekçesiyle vermemişti, buna ne demek gerek?

hani hakem ofsaytı görmez, faulü görmez, elle oynanır görmez, göremedi deriz, insanlık hali deriz. yahu adam avantajı vermiyo. gol atmışım, adam "attığın golden hemen önce sana faul yapılmıştı" diyerek benim attığım golü iptal ediyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.