Şimdi Ara

UEFA'dan Beşiktaş'ın müzmin şanssızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UEFA kupasında 3 senedir grup maçları oynanıyor.
    Bu gruplarda 3 kez mücadele eden 5 takım var. AZ Alkmaar, Sevilla 3 kez tur atladı. Basel ve Heerenveen 2 kez tur atlamış 1 kez elenmiş. 5.takım Beşiktaş ise 3 kez elendi.

2 kez katılan takımlara baktığımızda
    8 takım 2 kez tur atlamış
    9 takım 1 kez tur atlamış, 1 kez elenmiş
    2 takım 2 kez elenmiş.

1 kez katılan takımların 37 si tur atlamış 30'u elenmiş.

İşin bir de arabesk yorumu var. Beşiktaşla aynı gruba düşen takımlardan sadece biri eleniyor.

• Bugünkü maçın şanssızlıkla alakası yok. Tamamen şerefsizlik, tamamen Türk düşmanlığı. İlk defa kendi takımım dışında bir Türk takımının maçını böylesine heyecanla izledim. Bir hakem maçın sonucu ancak bu kadar değiştirebildi. Nasıl ki dün hakem Frankfurt'a yetmediyse bugün biri haksız penaltı, diğeri ofsayt olan iki golü Leverkusen lehine de verse, 10 dk daha olsa Beşiktaş'ın beraberliği almasına engel olamayacaktı. İki golde de hakeme baktım ve golleri verdiğini görünce ağzıma geleni saydım. Birincisinde hem penaltı haksız, hem de oyuncunun biri önce çıkıyor tekrarlanması lazım. İkincide tamamlayan oyuncu ofsaytta.

Beşiktaş için bu kadar üzüleceğimi, sinirleneceğimi düşünmezdim ama yürekten istemiştim turu atlamasını. Geçmiş olsun diyelim, bu arada elinden geleni yapan Runje'ye de helal olsun diyorum. Penaltıda kurtardı, ikincisinde müdahelesini yaptı, 90+2'de karşıya karşıya oyuncunun ayağında topu alamasa da pozisyonunu bozdu. Tek eksiği elinden topları kaçırıpduruyor. Neyse artık Beşiktaş için de Avrupa macerası bittiğine göre dileğim Türkiye'de tekrar eski formuna dönmesi ve bol bol elinden bu topları kaçırması yönünde..

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Bugünkü maçın şanssızlıkla alakası yok. Tamamen şerefsizlik, tamamen Türk düşmanlığı. İlk defa kendi takımım dışında bir Türk takımının maçını böylesine heyecanla izledim. Bir hakem maçın sonucu ancak bu kadar değiştirebildi. Nasıl ki dün hakem Frankfurt'a yetmediyse bugün biri haksız penaltı, diğeri ofsayt olan iki golü Leverkusen lehine de verse, 10 dk daha olsa Beşiktaş'ın beraberliği almasına engel olamayacaktı. İki golde de hakeme baktım ve golleri verdiğini görünce ağzıma geleni saydım. Birincisinde hem penaltı haksız, hem de oyuncunun biri önce çıkıyor tekrarlanması lazım. İkincide tamamlayan oyuncu ofsaytta.

Beşiktaş için bu kadar üzüleceğimi, sinirleneceğimi düşünmezdim ama yürekten istemiştim turu atlamasını. Geçmiş olsun diyelim, bu arada elinden geleni yapan Runje'ye de helal olsun diyorum. Penaltıda kurtardı, ikincisinde müdahelesini yaptı, 90+2'de karşıya karşıya oyuncunun ayağında topu alamasa da pozisyonunu bozdu. Tek eksiği elinden topları kaçırıpduruyor. Neyse artık Beşiktaş için de Avrupa macerası bittiğine göre dileğim Türkiye'de tekrar eski formuna dönmesi ve bol bol elinden bu topları kaçırması yönünde..
    hakemlerin hangi Avrupa maçında sadece eşit bir maç yönettiğine şahit olduki Türk takımlar ?
    Runje nin elinden kaçırdığı her top tehlike olmaya müsaitti ve sonunda bir tanesi Baki'nin kıt aklı ile birleşince penaltı oldu, çok yazık oldu söyleyecek söz az..

• quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

hakemlerin hangi Avrupa maçında sadece eşit bir maç yönettiğine şahit olduki Türk takımlar ?
    Runje nin elinden kaçırdığı her top tehlike olmaya müsaitti ve sonunda bir tanesi Baki'nin kıt aklı ile birleşince penaltı oldu, çok yazık oldu söyleyecek söz az..

Alıntıları Göster
    gercekten çok yazık oldu, bir beşiktaşlı olarak takımımı yürekten destekliyorum, bugun güzel mücadele verdiler ancak bir türlü gole ulaşamadılar. Öyle böyle tur atlıycaz derken hızımızı hakem kesti bitirici vuruşu yaptı...

bu her zamn böyle hiç bir zaman lehimize verilen bir penaltı faul vb. pozisyon göremedim göremiycemde sanıırm (tüm türk takımları için konusuyorum) lanet olası herifler düşman işte, emeklerimizi her seferinde boşa çıkarıyorlar yazık...

• bir fenerbahçe taraftarı olarak gerçekten üzüldüm ama o hakemin bir leverkusen forması giymediği kalmış birde koray bu maçların adamı değil kaç kere adam kaçırdı ben sayamadım.türkiyenin belkide en çok alternatif futbolcusu bulunan takım beşiktaş ama onu kullanamayan tiganada cabası.bana kalırsa tigana gitip yerine daha deneyimli babacan ve disiplinli hocayla beşiktaş gerçekten çok çok iyi yerlere gelir aynı şekilde galatasarayında gelmesini isterim türkiye ligi ayrı ama avrupda bazı milletler tarafından hala küçümseniyoruz buda benim zoruma gidiyo valasıl umarım avrupa maçlarına üç büyük değilde dört beş takımla gidip mücadele edelim umarım bir gün olur.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: persin8181

bir fenerbahçe taraftarı olarak gerçekten üzüldüm ama o hakemin bir leverkusen forması giymediği kalmış birde koray bu maçların adamı değil kaç kere adam kaçırdı ben sayamadım.türkiyenin belkide en çok alternatif futbolcusu bulunan takım beşiktaş ama onu kullanamayan tiganada cabası.bana kalırsa tigana gitip yerine daha deneyimli babacan ve disiplinli hocayla beşiktaş gerçekten çok çok iyi yerlere gelir aynı şekilde galatasarayında gelmesini isterim türkiye ligi ayrı ama avrupda bazı milletler tarafından hala küçümseniyoruz buda benim zoruma gidiyo valasıl umarım avrupa maçlarına üç büyük değilde dört beş takımla gidip mücadele edelim umarım bir gün olur.saygılar
    hakem falan hikaye.beşiktaşta sol kanat yok,forvet yetersiz.gol atamayacağı belliydi.deplasmanda nereye kadar dayanacaksın böyle.hadi bir maç dayandın turu geçtin ne olacaktı yani.burak solda başlıyor olmuyor ,ömrü hayatında sol kanat oynamayan ali tandoğan sola geçiyor,forvetin gol atmaya mecali yok,böyle takım olur mu ya.hani fenerbahçe az kaldı eleniyor falan diyoruzda adamlar hiç olmazsa baskı kuruyor.beşiktaş dün 2-1 oldu baskı bekliyorsunuz kendi sahasından top çıkaramıyor.yazık turu geçseydikde yazık derdim şimdide yazık diyorum.
    çok üzülüyorum 3 senedir biri turu geçemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: xonta

hakem falan hikaye.beşiktaşta sol kanat yok,forvet yetersiz.gol atamayacağı belliydi.deplasmanda nereye kadar dayanacaksın böyle.hadi bir maç dayandın turu geçtin ne olacaktı yani.burak solda başlıyor olmuyor ,ömrü hayatında sol kanat oynamayan ali tandoğan sola geçiyor,forvetin gol atmaya mecali yok,böyle takım olur mu ya.hani fenerbahçe az kaldı eleniyor falan diyoruzda adamlar hiç olmazsa baskı kuruyor.beşiktaş dün 2-1 oldu baskı bekliyorsunuz kendi sahasından top çıkaramıyor.yazık turu geçseydikde yazık derdim şimdide yazık diyorum.
    çok üzülüyorum 3 senedir biri turu geçemedik.

Alıntıları Göster
    maçta hakemlik birşey yoktu.. penaltı pozisyonunda baki'nin juan'ı açıkca cektiği görüldü en son gosterilen tekrarda.. ben de ilk basta penaltı değil demiştim ama sonra pozisyon tekrarını izleyince penaltının haklı oldugunu gordum. zaten baki de hiç itiraz etmedi..
    ofsayt dediğiniz pozisyonda da sanırım yerde kalan bjkli topcu (toraman) barbarez'den daha yakındı kaleye..
    ama maçta belki leverkusen lehine takdir haklarını daha fazla kullanmıs olabilir ona birşey diyemiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

maçta hakemlik birşey yoktu.. penaltı pozisyonunda baki'nin juan'ı açıkca cektiği görüldü en son gosterilen tekrarda.. ben de ilk basta penaltı değil demiştim ama sonra pozisyon tekrarını izleyince penaltının haklı oldugunu gordum. zaten baki de hiç itiraz etmedi..
    ofsayt dediğiniz pozisyonda da sanırım yerde kalan bjkli topcu (toraman) barbarez'den daha yakındı kaleye..
    ama maçta belki leverkusen lehine takdir haklarını daha fazla kullanmıs olabilir ona birşey diyemiycem

Alıntıları Göster
    avrupa hakemlerinden nefret ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bobo1903

avrupa hakemlerinden nefret ediyorum

Alıntıları Göster
    hala hakem diyorsunuz ya anlamıyorum sizi.. 2 kararın ikisi de dogru.. son dk'da verilen penaltı da yanlıs, yani bi kazanc varsa son dk'da besiktasın attıgı penaltı penaltımıydı?
    ricardinho o kadar guzel oynadı ki dun ama yanında ona eslik edebilecek kimse yoktu.. hele ali tandogan.. soldan bombos gidiyor topu dürtse gol oalcak ama adam topu taça atıyor.. bjk oyunun bazı boılumlerinde cok daha iyi oynarken malesef bu ustunlugunu skora yansıtamadı.. bobo da aldıgı ehr topu ezdi.. kaleye sut bile attırmadılar bombos pozisyonalrda

• quote:

hala hakem diyorsunuz ya anlamıyorum sizi.. 2 kararın ikisi de dogru.. son dk'da verilen penaltı da yanlıs, yani bi kazanc varsa son dk'da besiktasın attıgı penaltı penaltımıydı?
    ricardinho o kadar guzel oynadı ki dun ama yanında ona eslik edebilecek kimse yoktu.. hele ali tandogan.. soldan bombos gidiyor topu dürtse gol oalcak ama adam topu taça atıyor.. bjk oyunun bazı boılumlerinde cok daha iyi oynarken malesef bu ustunlugunu skora yansıtamadı.. bobo da aldıgı ehr topu ezdi.. kaleye sut bile attırmadılar bombos pozisyonalrda

Alıntıları Göster
    ricardinho bu takıma ağır geliyor...ona uyum sağlicak oyuncu yok....brezilya millli takımında bu attığı paslara... kaka koşuyor ronaldinho koşuyor...bizde boboyla nobre koşuyor daha doğrusu koşamıyor...ben ricardinho nun yerinde oliyim futbolu bırakırım bu takımı gördükten sora

• quote:

Alıntıları Göster
    beşiktşatta kleberson, serdar, baki mercimek, bobo, ali tandoğan, runje vede tiganayı üflemek lazım bu oyuncuları seyrettikçe saç baş kalmadı kafamda...

• quote:

Orijinalden alıntı: afacan_atakan

beşiktşatta kleberson, serdar, baki mercimek, bobo, ali tandoğan, runje vede tiganayı üflemek lazım bu oyuncuları seyrettikçe saç baş kalmadı kafamda...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: afacan_atakan

serdar niye onun gibi oyuncuyu birdaha nerde bulacaksın türkiye gibi bir ülkede genç çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orjinalden alıntı: afacan_atakan

serdar niye onun gibi oyuncuyu birdaha nerde bulacaksın türkiye gibi bir ülkede genç çocuk

Alıntıları Göster
    bobo, ilk yarıda nerdeyse kaleciyle karşıyaydı. Gelişine vursa gol olucaktı. Bunlar hiç konuşulmayacaktı.
    Şanssızlık değil, beceriksizlik vardı.

Ayrıca şanslıydınız çünkü almanlar çok kaçırdı ilk yarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 15 Aralık 2006; 12:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

bobo, ilk yarıda nerdeyse kaleciyle karşıyaydı. Gelişine vursa gol olucaktı. Bunlar hiç konuşulmayacaktı.
    Şanssızlık değil, beceriksizlik vardı.

Ayrıca şanslıydınız çünkü almanlar çok kaçırdı ilk yarı.

Alıntıları Göster
    ben o hakemin varya taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kdar mı serefsizlik olur yaaa bu kdr mı taraf tutulur neden penaltı verdi onuda anlamadım zten

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

ben o hakemin varya taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kdar mı serefsizlik olur yaaa bu kdr mı taraf tutulur neden penaltı verdi onuda anlamadım zten

Alıntıları Göster
    Elenme sebepleri.
    1-İbrahim Akın: Son maçta takımını yalnız bıraktı. Beşiktaş sol kanatsız oynadı.
    2-M.E. Delgado: 10 numaralı forma deyince aklıma sadece Hagi geliyor. (GS'ye geldiğinde emekli demişlerdi!!!)
    3-Burak: Tecrübesiz, kaptığının 2 katı top kaptırdı.
    4-Kleberson: O da kim?
    5-Bobo+Nobre+G.Güleç:Forvet oynayan adamın çektiği şut kaleyi tutar. Örnek: İ.Mansız, Amokhaci...
    6-TİGANA: Yorumsuz. (Beeep beeep beeep beeep beeep beeep beeep beeep...)

• quote:

Orijinalden alıntı: CafeCennet

Elenme sebepleri.
    1-İbrahim Akın: Son maçta takımını yalnız bıraktı. Beşiktaş sol kanatsız oynadı.
    2-M.E. Delgado: 10 numaralı forma deyince aklıma sadece Hagi geliyor. (GS'ye geldiğinde emekli demişlerdi!!!)
    3-Burak: Tecrübesiz, kaptığının 2 katı top kaptırdı.
    4-Kleberson: O da kim?
    5-Bobo+Nobre+G.Güleç:Forvet oynayan adamın çektiği şut kaleyi tutar. Örnek: İ.Mansız, Amokhaci...
    6-TİGANA: Yorumsuz. (Beeep beeep beeep beeep beeep beeep beeep beeep...)

Alıntıları Göster
    Çok yazık ! Açıkcası ben o penaltıyı anlamadım?Baki ne yaptı da penaltı oldu şaşırdım kaldım.İlk defa Fenerbahçe 'nin tur atlamasını istemiştim o oldu ama Beşiktaş'ımız elendi.Neyse ki ülkemizi temsil edecek bir takımımız hala UEFA'da

Fenerbahçe'ye Başarılar Dileriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ciddi olun ne hakemi ya! İyi ki 8 tane gol yemedik..Neden Fenerliler gibi konuşuyorsunuz?Sanki süper oynadık ta takımımız taş gibi de hakem haksızlık yaptı...Rezil bir takımımız var..Eğer büyük takımsan deplasmanda yakaladığın pozisyonları atacaksın..Üst düzey maçlarda bile mesela milan ya da chelsea oynadığı ve kazandığı tüm deplasmanlarda yakaladığı 2 pozisyondan 1 ini ya da ikisini atarak maçı koparıyor..Bizim takımda Kleberson diye herkesin sonunu getiren inanılmaz faydasız bir adam var..Bu ülkenine n iyi stoperlerinden biri Toraman sağ kanatta oynuyor..Ülkede Mehmet Yozgatlı ve Ali Tandoğan en etkili sağ kanat oyuncuları bence..Bizde Tandoğan solda oynadı böyle bir şey olabilir mi?Nobre Bobo iyi güzel mücadele ediyorlar ama bir tane Kezman gibi Crespo gibi Morientes gibi nokta forvetin olacak rakip ondan korkacak..Nobre Bobo ancak 70 ten sonra giren Semih gibi adamlardır..Takımımız çok kötü..Fenerbahçe de bizden kaliteli adamlar var ama onlar da kötü..2-0 dan 2-2 yaptılar diye bişey sanıyorlar.Ama Kleberson Bobo Baki gibi adamlar yerine Appiah Kezman Lugano gibi adamları ben de isterdim..
    Elden birşey gelmiyor..Bizim takım çok kötü,harbiden kötü....

• olayın şanssızlıkla ne alakası war ya? bi kere bjk gibi bi takımın 3 sene arka arkaya uefaya katılması ayıp. bu takımın ligte daa ii bi yere gelip şampiyonlar ligine gitmesi lazm... son yıllarda futbolcularda bjk ruhu yq. beşiktaşa beşiktaşlı futbolcu almak lazm... ayrıca bu seneki takımda tecrübede yq 19-20 yaşındaki çocuklarla top oynuorz. biz gençlerbirliği gibi 2. ligten adam alıp tutarsa ii paraya satıcak bi takım diilz. 100. yıldaki kadroya bi bakın bakalım oynıyanlardan en genci ilhan mansızdı. bide şimdiki kadroya bakalım en genç oyuncu 19 yaşında hemde bi tanede diil iki tane m.sedef we s.kurtuluş. bobo we g.güleç 21 yaşında. bu topçulardan ne beklenirki???? ayrıca s.kurtuluşu almak için bursaya s.kaloğlu+e.yağmur+1,000,000$ weren yönetimden ne hayır gelir???
    quote:

Orjinalden alıntı: zaferedogru

UEFA kupasında 3 senedir grup maçları oynanıyor.
    Bu gruplarda 3 kez mücadele eden 5 takım var. AZ Alkmaar, Sevilla 3 kez tur atladı. Basel ve Heerenveen 2 kez tur atlamış 1 kez elenmiş. 5.takım Beşiktaş ise 3 kez elendi.

2 takım 2 kez elenmiş.

İşin bir de arabesk yorumu var. Beşiktaşla aynı gruba düşen takımlardan sadece biri eleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

olayın şanssızlıkla ne alakası war ya? bi kere bjk gibi bi takımın 3 sene arka arkaya uefaya katılması ayıp. bu takımın ligte daa ii bi yere gelip şampiyonlar ligine gitmesi lazm... son yıllarda futbolcularda bjk ruhu yq. beşiktaşa beşiktaşlı futbolcu almak lazm... ayrıca bu seneki takımda tecrübede yq 19-20 yaşındaki çocuklarla top oynuorz. biz gençlerbirliği gibi 2. ligten adam alıp tutarsa ii paraya satıcak bi takım diilz. 100. yıldaki kadroya bi bakın bakalım oynıyanlardan en genci ilhan mansızdı. bide şimdiki kadroya bakalım en genç oyuncu 19 yaşında hemde bi tanede diil iki tane m.sedef we s.kurtuluş. bobo we g.güleç 21 yaşında. bu topçulardan ne beklenirki???? ayrıca s.kurtuluşu almak için bursaya s.kaloğlu+e.yağmur+1,000,000$ weren yönetimden ne hayır gelir???
    quote:

Orjinalden alıntı: zaferedogru

UEFA kupasında 3 senedir grup maçları oynanıyor.

2 takım 2 kez elenmiş.

bu kadar ii oynadımız bı macta turu gecen taraf bız olmalıydık

taraftar yıne süperdi bay arena inön ü gibiydi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

bu kadar ii oynadımız bı macta turu gecen taraf bız olmalıydık

taraftar yıne süperdi bay arena inön ü gibiydi sanki

Alıntıları Göster
    quote:

İste en buyuk sebep budur!Adam 3 kisiyi calımlayıp topu Bobo'ya veriyor Bobo hangi ayagıyla vuracagna karar verene kadar defans topu uzaklastırıyor yada coktan topun onune yatmıs oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.