Şimdi Ara

UEFA 'DAN SİVAS VE ESKİŞEHİR E MEN ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Bana iş çıktı

Merak ettim günde kaçtane şikayet cevaplamak zorunda kalıyorsun ?

Futbol bölümü için 1000'e yakın ama Detaxs ve carter geldiği için bu sayıda düşüş oldu. Onlar olmadığı zaman 3000 baktığım olmuştu

3000 ise insan üstü bir tablo çıkıyor.
    8 saat forumda takıldığını düşünsek. hiç kafanı kaldırmadan, kalkmadan, yemeden, içmeden yaklaşık 7 saniyede bir şikayetle ilgileniyorsun demektir.

Ay bazında 3000 yalnız

arkadaş gün diye sorunca ben yanılmışım.

• Su aragorn denen hayatta ki tek amaci trolluk olan zihniyetin sutlanmasi iyi oldu.Demek ki sikayetlerim(iz) sonuc verdi.Bundan sonra katlamali ceza sistemi isleyecek ins boyle yaznaya devam ederde kurtuluruz bi trollden daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Savcı Abdullah Mirza Coşkun, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne 'Şike Davası'nın yeniden görülmesi ve Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların infazının durdurulması yönünde görüş bildirdi."

Eğer bu gerçekleşirse, ses kayıtlarının montaj ve usulsüz olduğu durumu ile, davalar düşüp beraat kararları çıkarsa, uefa başına belayı alır, tazminat üstüne tazminat öder. Çünkü uefa kararları o fasa fiso tapelere göre verdi. Bakalım uefa bu topa girecek mi?

• Kardeşim Adamları Suçsuz Yere Men Etmenizi Bi Türlü Anlamadım (Fenerbahçeliyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

CAS'tı şuydu buydu derken olan yine ülkenin 2 kontajanına olacak.
    Ne biz ne Karabük Avrupa Ligine gidemez.

Adalet mi önemli Avrupa Ligi mi?

Adalet siz dahil 8 takımın küme düşmesiyle sağlanır.

http://www.sabah.com.tr/Spor/SuperLig/2012/03/30/8-takim-duserse-futbol-biter
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/693893-8-takim-kume-dusebilir

İlla adalet istiyorsanız kendiniz dahil 8 takımıda düşürtün.
    Fenerle Sivasla adalet olmuyor, başbakanın sözleri ortada.

Mahkeme aklanmış siz hala bizide işin içine katıyorsunuz.O sene Bursasporda oynayan Gökçek wedersonu ne yapacagız o zaman?Mahkeme onaylı bir karardır Dikkatinize.

"VEDERSON'A TEŞVİKTEN 5 AY

Futbolcu Gökçek Vederson'un 17 Nisan 2011'de oynanan Trabzon-Bursa maçının sonucunu etkilemek için teşvik suçunu işlediğini belirten Mahkeme, Vederson'u 5 ay hapis ve 30 bin 3 yüz 20 YL adli para cezası ile cezalandırdı. Vederson'un, spor kulüplerinin, federasyonların, bünyesinde sportif faaliyet icra eden tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan yasaklanmasına da karar verildi. Vederson, 6222 sayılı Kanun'un 18. maddesi uyarınca güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden de yasaklandı. Ancak mahkeme seyir yasağının, mahkeme kararının kesinleşmesi (Yargıtay'ın onaylaması) ile birlikte uygulanmasına hükmetti"

Vederson suçlu zaten.
    Biz adama Köpek gibi koşsun diye milyon dolar para ödüyoruz, bu yetmezmiş gibi beyefendi birde eski kulübü Fb'den teşfik primi alıyor.
    Bizim verdiğimiz para yetmiyor herife birde Fb'den sakal kopartıyor.

Bunun Bursaspor kulubünü ilgilendiren bir cezası varsa, buyursun kessinler.
    Ama bu ceza bireysel olarak değerlendirildi, sadece karaktersiz ceza aldı.

Biz Fb-Ts taraftarı gibi o yalan bu iftira diye atıp tutmayız, varsa birşey dobra dobra konuşuruz.
    Zaten aynısını Fb, Ts ve diğerleride yapabilse sorun ortadan kalkacak, ceza alması gerekenler alacak, düşen düşecek.

borçları,alacakları ,verecekleri,kime karşı nasıl oynayacağınızı hesapları kitapları siz vedersondan iyi bilirsiniz kendinizi aklayıp herşeyi bir adama yıkmayın sizde en az
    içinde yıkandığınız kazan kadar kirlisiniz, ak kaşık olsaydınız trabzonsporun hakkında bu kadar şaibeli durum varken biz temiziz madem rakiplerimiz kirli şampiyonlar ligine bizi gönder ey TFF ey UEFA derdiniz ama diyemediniz niye ah bu borçlar bu borçlar yokmu elinizi kolunuzu bağladı sesinizi çıkaramadınız yalanmı
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/620630-trabzonspora-borcumuzu-odedik
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=17542078&yazarid=83

evet biz kirliyiz Örgüt başı olan Aziz yıldırımlı Fenerbahçe degil.Mahkemede aklanmak nedir bilmezsiniz.Yöneticileriniz hiçbirinden aklanamadı.Çok şükür bizim yöneticiler aklandı.Aklanmasak sokaga çıkar bizi Ligden düşürün derdim ve bunu Binlerce Trabzonspor taraftarıyla birlikte yapardım.Aksine siz öyle diyemiyorsunuz.Biz yaptıysak onlarda yaptı gibi bir söylem suçlulugu kabul etmek demek degilmidir?Taraftarına "Satılmış k.pekler diyen bir Başkanın peşinden nasıl gidilir sizde görüyoruz malesef.Siz bu adamın peşinden giderek kulübünüze çok zarar verdiniz.

• Butun pisliklerini bulastirdilar anadolumuzun guzide kluplerine dememisler bosuna korle yatan sasi kalkar.
    Adam mahkemeden cezayi almis . hala soyle boyle.
    Mecnun kadar adam olun hic degilse mac sattiysam ... Dedi. Demekki..

Tek basina sike olmuyomus demekki.
    Dun yedigin hurmalar bugun g.. tirmalarmis demekki.
    Yanliz amerikadaki turkler ogrendi sikeyide bizim burdaki bazilar yok soyle yok boyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden yargılama hiçbir kararı değiştirmez. Zamanında burada federasyon FB ligde kalmasının önünü açtığında bizler yargı karanını bekleyelim dediğimiz zaman sportif yargı ile idare yargı ayrı dediniz. Şimdide biz diyoruz idari yargı ile sportif yargı ayrıdır. Şikeye teşebbüs bile sportif açıdan ceza gerektiren bir eylemdir. En fazla kulüp başkanınız ceza evine girmekten yırtar. UEFA tarafından verilen hiç bir CEZANIZ düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirariAdam

Karabükspor uefada Eskişehir haketmiyordu zaten Karabük'üm çok daha iyi iş yapar

Alnının akıyla kupada gs'ye tek kale oynayan eses haketmiyor da karabük mü hakediyor ?
  • Tapelerin delil sayılabilir kıt hukuk bilgimle bile bu kanaate vardım. Şu haberi yorumlayan herkes de aynı yorumu yapar.
    Kararı veren Yargıtay Ceza Genel Kurulu.

quote:

Radikal.com.tr - Hakkında dinleme kararı bulunan kişiyle, dinleme kararı bulunmayan iki kişi arasında yapılan görüşmelerin delil olarak sayılıp sayılmayacağına ilişkin ihtilafa son noktayı koyan Yargıtay Ceza Genel Kurulu, tavrını yine telekulaktan yana gösterdi.

Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, Yargıtay Ceza Genel Kurulu, bir uyuşturucu davasında, hakkında dinleme kararı bulunan kişiyle dinleme kararı bulunmayan iki kardeş arasında yapılan görüşmelerin delil olarak sayılmasına karar verdi.
    Genel Kurul, yasadaki aile arasındaki konuşmaların dinlenemeyeceğine yönelik açık hükme rağmen iki kardeş arasındaki dinlemeleri kanıt saydı. Genel Kurul, Yargıtay Başsavcılığı’nın, “Olması gereken hukuk açısından en doğru olan yöntemin her bir fail hakkında ayrı ayrı iletişimin denetlenmesi kararıyla dinleme yapılmasının olduğu söylenebilirse de, hukuka kesin aykırılığın olmadığı hallerde korunan hukuki değerler arasında bir denge kurulmak suretiyle, hukuka aykırı delillerin değerlendirilmesi ve böylece maddi gerçeğe ulaşılmaya çalışılmasının bireylerin ve toplumun yararına olacağı açıktır” şeklindeki itirazını yerinde buldu.

10. DAİRE KARARI BOZDU

İstanbul polisi, bir uyuşturucu soruşturmasında Van’da yaşayan C.E. hakkında telefon dinleme kararı aldı. C.E.’nin kardeşi Ç.E ile yaptığı telefon görüşmelerinden Van’dan İstanbul’a uyuşturucu getirerek piyasaya sürecekleri sonucuna ulaşan polis, C.E.’yi Van’dan geldiği otobüsten inerken Sabah 04.15’te yakaladı. Polis, C.E.’nin kardeşi Ç.E.’yi de yakındaki bir büfenin önünde beklerken 1 saat sonra gözaltına aldı. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, dinleme kayıtlarını delil sayarak Ç.E. ile kardeşi C.E.’ye uyuşturucu madde ticareti suçundan 6 yıl 3’er ay hapis cezası verdi.
    Kararı Ç.E. temyiz etti. Yargıtay 10. Ceza Dairesi ise 2’ye karşı 3 oyla Ç.E.’ye verilen cezayı bozdu. Bozma kararında sanık Ç.E. hakkında iletişimin tespiti kararı bulunmadığına dikkat çekildi.
    Yargıtay Başsavcılığı, dairenin bozma kararına karşı Yargıtay Ceza Genel Kurulu’na itiraz etti. İtiraz başvurusunda sanıkların uyuşturucu temini ve nakline yönelik birçok görüşme yaptıkları belirtilerek, “iştirak halinde işlenen suçlarda sanıklardan biri hakkında mahkeme kararıyla elde edilen delilin diğerleri yönünden değerlendirilmeyeceği yönünde mevzuatta hüküm bulunmadığı” savunuldu.

KAMU YARARI GEREKÇESİ
    Yargıtay Ceza Genel Kurulu, başsavcılığın bu itirazını kabul ederek dosyayı Yargıtay 10. Ceza Dairesi’ne göndermeye karar verdi. Genel Kurul’un bu kararıyla hukuka aykırı da olsa delillerin, “birey ve toplum yararı” bahanesiyle geçerli sayılmasının önü biraz daha açıldı. Bu karardan sonra hakkında dinleme kararı olmayan kişiler de mahkeme kararıyla dinlenen kişilerle yaptıkları görüşmeler nedeniyle ceza alabilecek.

• Rüşvetle Dünya Kupası satan ve başkanlığınıda "Fransamız" diyen birisinin yaptığı bir kurumun verdiği cezalar maalesef TFF'yi bağlamaz.

UEFA güdümlü füzedir. Parasını veren istediği yeri vurur. Aşırı politika dönüyor. Platini döneminde akıtılan Arap sermayesine dikkat edin. Boş beleş muhabbet çevireceğinize birazcık ortamı inceleyin.
  • Justice for all baby.

• İyice körler sağırlar birbirini ağırlar konusu olmuş.Gs'linin biri ağlıyor tapeler var tapeler var diğeri diyor haklısın kardeşim kupamızı verin bize.
  • Çok uzun yazmışsın ama yine çok boş yazmışsın. İlk önce tapeleri delil olarak kabul etmiyordun şimdi de başka davalarda delil olarak kabul edilmedi bizde niye kabul edildi minvalinde konuşuyorsun. Öncelikle şunu söyleyeyim;
    Hakimin vicdanına uyan her şey delildir.
    Sen bugün toplu iğneyle adam öldürsen hakim isterse bunu silahla adam öldürmeye sokar, isterse sokmaz hakimin vicdani kanaati, hiçbir hak iddia edemezsin. Sadece Yargıtay yolu açıktır.
    Söylediğin gibi, "başka davalarda delil olarak kabul edilmedi bizim davada kabul edildi, bu hukuksuzluktur" gibi saçma bir savunma olamaz. Ki zaten Aziz Yıldırım da baktı pabuç pahalı, savunmasında Sturm Graz-Galatasaray maçını izletiyor. Böyle bir mantık olabilir mi?
    Ayrıca bu davanın sürekli Fenerbahçe üzerinden konuşulması salt Fenerbahçe yöneticilerinin ve Fenerbahçe taraftarının suçudur. Olayı kendi üzerine çeken Fenerbahçe'nin kendisidir. Bu davada bir sürü insan kulüp ceza aldı, hepsi Fenerbahçeli değildi.
    Siyasi tarafına gelecek olursak;
    "Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe Yıkılmaz" sloganları atanlar Çemişgezekspor taraftarı, bu slogana eşlik eden kulüp başkanı da Çemişgezekspor başkanı değildi herhalde. Veyahut operasyon sürecinin ilk zamanlarında sürekli hükümet aleyhine konuşup paralel yaopı patlak verince nasıl yapsak da hükümete yamansak düşüncesinde olan yöneticiler de herhalde şaphanespor yöneticileri değildi. Ayrıca Suat KILIÇ dönemin Spor Bakanıydı, elbette konuyla ilgilenecek, takip edecek, kendisine sorulan sorulara cevap verecek.
    Her neyse Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin şike ve teşvik suçlarını işlediği yedi cihanda yapılan mahkemelerin istisnasız hepsinde onaylandı, mahkemeler cezalarını verdi. Suç sabit görüldü, biz daha neyin kavgasındayız. Böyle kör cahilce sağa sola suç atarak saldırarak sadece alacağınız cezanın boyutunu artırırsınız. Trabzon'a Galatasaray'a hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Bence siz TFF'ye baskı yapıp küme düşme cezasının bir an önce verilmesini sağlamaya bakın, yoksa sittin sene Avrupa yüzü göremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Çok uzun yazmışsın ama yine çok boş yazmışsın. İlk önce tapeleri delil olarak kabul etmiyordun şimdi de başka davalarda delil olarak kabul edilmedi bizde niye kabul edildi minvalinde konuşuyorsun. Öncelikle şunu söyleyeyim;
    Hakimin vicdanına uyan her şey delildir.
    Sen bugün toplu iğneyle adam öldürsen hakim isterse bunu silahla adam öldürmeye sokar, isterse sokmaz hakimin vicdani kanaati, hiçbir hak iddia edemezsin. Sadece Yargıtay yolu açıktır.
    Söylediğin gibi, "başka davalarda delil olarak kabul edilmedi bizim davada kabul edildi, bu hukuksuzluktur" gibi saçma bir savunma olamaz. Ki zaten Aziz Yıldırım da baktı pabuç pahalı, savunmasında Sturm Graz-Galatasaray maçını izletiyor. Böyle bir mantık olabilir mi?
    Ayrıca bu davanın sürekli Fenerbahçe üzerinden konuşulması salt Fenerbahçe yöneticilerinin ve Fenerbahçe taraftarının suçudur. Olayı kendi üzerine çeken Fenerbahçe'nin kendisidir. Bu davada bir sürü insan kulüp ceza aldı, hepsi Fenerbahçeli değildi.
    Siyasi tarafına gelecek olursak;
    "Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe Yıkılmaz" sloganları atanlar Çemişgezekspor taraftarı, bu slogana eşlik eden kulüp başkanı da Çemişgezekspor başkanı değildi herhalde. Veyahut operasyon sürecinin ilk zamanlarında sürekli hükümet aleyhine konuşup paralel yaopı patlak verince nasıl yapsak da hükümete yamansak düşüncesinde olan yöneticiler de herhalde şaphanespor yöneticileri değildi. Ayrıca Suat KILIÇ dönemin Spor Bakanıydı, elbette konuyla ilgilenecek, takip edecek, kendisine sorulan sorulara cevap verecek.
    Her neyse Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin şike ve teşvik suçlarını işlediği yedi cihanda yapılan mahkemelerin istisnasız hepsinde onaylandı, mahkemeler cezalarını verdi. Suç sabit görüldü, biz daha neyin kavgasındayız. Böyle kör cahilce sağa sola suç atarak saldırarak sadece alacağınız cezanın boyutunu artırırsınız. Trabzon'a Galatasaray'a hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Bence siz TFF'ye baskı yapıp küme düşme cezasının bir an önce verilmesini sağlamaya bakın, yoksa sittin sene Avrupa yüzü göremezsiniz.

"Hakim vicdanına uyan herşey delildir." den sonrası okumadım.

Neyse kardeş süreç sonunda alıntılarım bu mesajı.Şu an halihazırda olayları biraz yorumlayabilsen adaletin ne kadar güvenilmez olduğuna kanaat getirmekte zorlanmassın.

• Biz ağlamıyoruz dostum bizim yeterince kupamız var, Allah'a şükür haysiyetsiz tapelerimiz de yok. Taraftar olarak yöneticilerimizden hem ahlaki hem sportfi olarak çok memnunuz. Biz işimize bakarız, sizler sadece bizim işlerimize burnunuzu sokmaya çalışarak yaşarsınız. Bugüne kadar Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti(!)(Öyle bir rekabet olduğuna ben inanmıyorum) hep bu şekilde yürümüştür. Galatasaray Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken Fenerbahçe başkanları hep bunlara bir kulp takmaya çalışmıştır. Mazur görmek lazım sizin de yaşam alanınız bizim başarılarımız. Hor görmüyorum, eziklemiyorum, normal karşılıyorum.
  • Okuyup anlamak için ne bilgin ne tecrüben yetmez zaten. Adaletin güvenilmez olduğuna inanıyorsan oku-çalış başbakan-cumhurbaşkanı ol, güvenebileceğimiz bir adalet mekanizması oluştur, duacın oluruz merak etme. Ya da daha kolayını söyleyeyim bazı ülkelere vize kalktı, veya iltica talebinde bulunabileceğin ülkeler de var, ülkemizin genel kültür seviyesini düşürüyorsun, gidersen memnun oluruz.
  • quote:

Biz ağlamıyoruz dostum bizim yeterince kupamız var, Allah'a şükür haysiyetsiz tapelerimiz de yok. Taraftar olarak yöneticilerimizden hem ahlaki hem sportfi olarak çok memnunuz. Biz işimize bakarız, sizler sadece bizim işlerimize burnunuzu sokmaya çalışarak yaşarsınız. Bugüne kadar Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti(!)(Öyle bir rekabet olduğuna ben inanmıyorum) hep bu şekilde yürümüştür. Galatasaray Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken Fenerbahçe başkanları hep bunlara bir kulp takmaya çalışmıştır. Mazur görmek lazım sizin de yaşam alanınız bizim başarılarımız. Hor görmüyorum, eziklemiyorum, normal karşılıyorum.

(Öyle bir rekabet olduğuna ben inanmıyorum) ...

Galatasaray Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken ...

Farklı bir takımdan söz ediyorsun galiba.

Sizin yaşam alanınız bizim başarılarımız gibi ergen ağızıyla yazdığın şu cümlelerine cevap vermek istemiyorum.Fenerbahçenin rekabet yarışında ne kadar önde olduğu ve sizin avrupa başarınızın en son 12 sene olduğu sayısal verilerle ortadır.

• quote:

Okuyup anlamak için ne bilgin ne tecrüben yetmez zaten. Adaletin güvenilmez olduğuna inanıyorsan oku-çalış başbakan-cumhurbaşkanı ol, güvenebileceğimiz bir adalet mekanizması oluştur, duacın oluruz merak etme. Ya da daha kolayını söyleyeyim bazı ülkelere vize kalktı, veya iltica talebinde bulunabileceğin ülkeler de var, ülkemizin genel kültür seviyesini düşürüyorsun, gidersen memnun oluruz.

Seviyeyi yerleri çektiğin için teşekkürler.Ama ben senin seviyene düşmeyeceğim.Maşallah senin gibi genel kültürlüler yüzünden ülke bu halde zaten.

Son olarak söyleyeceğim genel kültürün bir kader olduğudur.Neyi nerde okuyup kazanım şeklinde alacağımıza Allah karar verir. O nedenle bir kişinin genel kültürünü yargılamak Allah'ın yazdığı kadere karşı gelmektir.Büyük günaha giriyosun yapma

• Sen Uganda'da yaşıyorsun galiba. Tarihte gördüğünüz en büyük başarı ŞL'de çeyrek finalken Fenerbahçe'nin daha başarılı olduğunu söylemek için sadece kör olmak yetmez zannımca. Ayrıca ben ergen ağzıyla konuşuyormuşum, sen 14-15 yaşındasın galiba, son 12 seneyi hatırlayabildiğine göre. Bir araştır bakalım Galatasaray'ın Avrupa'da neler yaptığını, kimleri dize getirdiğini. Ayrıca sen yalan yanlış konuşup rezil oluyorsun. Senin gibi rezil-rüsva olacağıma ergen ağzına sahip olup ne dediğini bilen biri olmayı yeğlerim.
  • Komplo bunlar komplooo uefanın işi gücü yok fb,eskisehir,sivas ile uğraşacak te allam ya. Ben tsliyim ama bişey varsa inş biz de cekelim cezamızı demek ki yok bişey olmuyor. O zamana kadar afkurmayın kapatın çenenizi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.