Şimdi Ara

UEFA 'DAN SİVAS VE ESKİŞEHİR E MEN ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

Orijinalden alıntı: musbab1907

İnşallah tüm Türkiye'yi men ederler avrupadan biz gitmiosak kimse gitmesin.

"Ülkede işlenen her cinayet için bence fenerbahçelilerde ceza alsın katil ceza alıyorsa fenerlilerde almalı"

Tabiriyle düşünceniz aynı orantıda sen buna kabul diyorsan varsın tüm kulüpler fenerbahçenin işlediği suçun ceremesini çeksin

Türkiye'de şike veya teşviğe bulaşmayan kulup yoktur her takım zamanında birşeyler karıştırmıştır.Sadece operasyon kapsamında fenere bjk ye eskisehir ve sivasa patladı.Ama zamanında yapanlar cezasız kaldı.O yüzden Türkiye ye komple men en güzeli

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    quote:

Vederson suçlu zaten.
    Biz adama Köpek gibi koşsun diye milyon dolar para ödüyoruz, bu yetmezmiş gibi beyefendi birde eski kulübü Fb'den teşfik primi alıyor.
    Bizim verdiğimiz para yetmiyor herife birde Fb'den sakal kopartıyor.

Bunun Bursaspor kulubünü ilgilendiren bir cezası varsa, buyursun kessinler.
    Ama bu ceza bireysel olarak değerlendirildi, sadece karaktersiz ceza aldı.

Biz Fb-Ts taraftarı gibi o yalan bu iftira diye atıp tutmayız, varsa birşey dobra dobra konuşuruz.
    Zaten aynısını Fb, Ts ve diğerleride yapabilse sorun ortadan kalkacak, ceza alması gerekenler alacak, düşen düşecek.

İyi güzel de orada burada dobra dobra konuşmak önemli değil, önemli olan belki de senden çalınmış olan bir şampiyonluğun hesabını sorarken dobra olabilmektir. Bursaspor maalesef bu konuda oldukça sessiz kaldı. TS en azından klüp olarak hakkını arıyor, gerekli girişimlerde bulunuyor (üstelik karşısında medya, siyaset, spor üçgeninden oluşan çok büyük bir güç olmasına rağmen) ve bundan dolayı sonuna kadar konuşmaya da hakları var. Ama iş resmi girişimlere gelince sessiz kalan bir Bursaspor'un ya da taraftarının orada burada hele başkaları hakkında konuşmaya hakkı yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

herkes şike demişte bu cezalar ödemelerdeki yanlışlıkla ilgili ceza değilmi.

Şikeden yazmışlar uefa ana sayfasında.
  • Fenerli dostlarım,kardeşlerim üzülüyor diye bu sürecin bir an önce bitmesini diliyorum,sonuçta Aziz Yıldırım demek Fenerbahçe demek değil.Ancak bu adama halen böylesi bir destek verilmesi beni çok şaşırtıyor.Hangi sendrom acaba bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

CAS'tı şuydu buydu derken olan yine ülkenin 2 kontajanına olacak.
    Ne biz ne Karabük Avrupa Ligine gidemez.

Adalet mi önemli Avrupa Ligi mi?

Adalet siz dahil 8 takımın küme düşmesiyle sağlanır.

http://www.sabah.com.tr/Spor/SuperLig/2012/03/30/8-takim-duserse-futbol-biter
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/693893-8-takim-kume-dusebilir

İlla adalet istiyorsanız kendiniz dahil 8 takımıda düşürtün.
    Fenerle Sivasla adalet olmuyor, başbakanın sözleri ortada.

Mahkeme aklanmış siz hala bizide işin içine katıyorsunuz.O sene Bursasporda oynayan Gökçek wedersonu ne yapacagız o zaman?Mahkeme onaylı bir karardır Dikkatinize.

"VEDERSON'A TEŞVİKTEN 5 AY

Futbolcu Gökçek Vederson'un 17 Nisan 2011'de oynanan Trabzon-Bursa maçının sonucunu etkilemek için teşvik suçunu işlediğini belirten Mahkeme, Vederson'u 5 ay hapis ve 30 bin 3 yüz 20 YL adli para cezası ile cezalandırdı. Vederson'un, spor kulüplerinin, federasyonların, bünyesinde sportif faaliyet icra eden tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan yasaklanmasına da karar verildi. Vederson, 6222 sayılı Kanun'un 18. maddesi uyarınca güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden de yasaklandı. Ancak mahkeme seyir yasağının, mahkeme kararının kesinleşmesi (Yargıtay'ın onaylaması) ile birlikte uygulanmasına hükmetti"

Vederson suçlu zaten.
    Biz adama Köpek gibi koşsun diye milyon dolar para ödüyoruz, bu yetmezmiş gibi beyefendi birde eski kulübü Fb'den teşfik primi alıyor.

Biz Fb-Ts taraftarı gibi o yalan bu iftira diye atıp tutmayız, varsa birşey dobra dobra konuşuruz.
    Zaten aynısını Fb, Ts ve diğerleride yapabilse sorun ortadan kalkacak, ceza alması gerekenler alacak, düşen düşecek.

Şike soruşturmasında ben uzun süre bekledim durum nedir diye.Avukatlarımız yapılan Suçlamaları çürüttü.Mahkeme bizi akladı.Hiçbir kurumdan Ceza almadık.Benim kulübüm birşeye bulaştıysa ceza verilsin diyorum her zaman ama Mahkeme akladıktan sonra söylenecek birşey kalmadı.

Sizin durumunuz biraz farklı.Oyuncunuz kirli işlere bulaştı ve Ceza dahi aldı.Mahkeme onaylı.Buna ragmen Bursaspor bu Oyuncuyla 2 sene daha devam etti.Bu sizcede çelişki degilmi?Demekki Vederson ne yapsa sizce sorun yok.

• Yeter artık ya hakikaten yeter. Düşeceksek düşürün Allah için 1 sene bank asyada oynayalım da şu konu kapansın artık
  • adalet yerini bulsun artık futbol izlemek istiyorum.

spordaki yöneticilerin çoğundan iğreniyorum (bizim şuanki başkan da dahil)

bu tip idarecilerin türk sporundan temizleme vakti çoktan gelmişti ama ülke olarak sırf fanatikliğimize yenilip bu fırsatı teptik illa dışarıdan sopa gösterecekler

nasıl bir milletiz...
  • quote:

Mail atın uefa'ya, çatırtılar eşliğinde bizi de men etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Mail atın uefa'ya, çatırtılar eşliğinde bizi de men etsinler.

inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Yeter artık ya hakikaten yeter. Düşeceksek düşürün Allah için 1 sene bank asyada oynayalım da şu konu kapansın artık

Zamanında kendi taraftarınız şike ile suçlanan başkanın peşine afedersin koyun gibi gitmeseydi, azcık sorgulasaydı acaba yapmış mıdır acaba diye, belki küme düşecektiniz ama şimdiye şl'ye gidiyor olurdunuz belki.
    Başkan ne dese inanıyorzunuz. Küfür ediyor size alkışlıyorsunuz.
    Taraftarınıza bundan dolayı gram üzülmüyorum
    Hem Yıldırım'ın cezası onaylanacak yargıtaydan vs, hele durun daha yeni başlıyor sizin film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesele bir Türk takımının hakkının yenmesi falan değildir. Şike yapmış bir Türk takımının diğer Türk takımların hakkını yemesi ve şikeye karışmış diğer takımlarla birlik olup istediği TFF başkanını seçip Türkiye içinde olayı kapatmasıdır. Gerek Türk mahkemeleri gerek UEFA gerekse Fenerin başvurduğu diğer mahkemeler CAS tı İsviçre Federal mahkemesiydi artık daha nereye gittilerse hepsi Feneri Feneri haksız buldu.

Arkadaş beni Fransa bilmem ne ilgilendirmiyor. Açık açık söyleyebilirim bende UEFA başkanı olsam Türkiyeyi kayırırım. Türk biri geçse böyle bir şey olmasını beklerim. Bu demek değil ki Fener olayında yanlı karar verecek. Adamlar neden size karşı olsunlar? Kaldı ki şike olmadığını savunan bile kalmadı boş boş bir sürü şey yazmışsın oraya.

TFF için konu kapandı demekle bitmeyecek o iş. Sıradaki seçimlerde o başkan bir insin ondan sonra TFF ne derse haklıdır diyebilecek misiniz bakalım? Doğru şeyler yapıldığında ben Beşiktaşlıyım TFF Feneri küme düşürdü onca şey yazdım haksızmışım demek ki özür dilerim diyebilecek misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

CAS'tı şuydu buydu derken olan yine ülkenin 2 kontajanına olacak.
    Ne biz ne Karabük Avrupa Ligine gidemez.

Adalet mi önemli Avrupa Ligi mi?

Adalet siz dahil 8 takımın küme düşmesiyle sağlanır.

http://www.sabah.com.tr/Spor/SuperLig/2012/03/30/8-takim-duserse-futbol-biter
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/693893-8-takim-kume-dusebilir

İlla adalet istiyorsanız kendiniz dahil 8 takımıda düşürtün.
    Fenerle Sivasla adalet olmuyor, başbakanın sözleri ortada.

Mahkeme aklanmış siz hala bizide işin içine katıyorsunuz.O sene Bursasporda oynayan Gökçek wedersonu ne yapacagız o zaman?Mahkeme onaylı bir karardır Dikkatinize.

"VEDERSON'A TEŞVİKTEN 5 AY

Futbolcu Gökçek Vederson'un 17 Nisan 2011'de oynanan Trabzon-Bursa maçının sonucunu etkilemek için teşvik suçunu işlediğini belirten Mahkeme, Vederson'u 5 ay hapis ve 30 bin 3 yüz 20 YL adli para cezası ile cezalandırdı. Vederson'un, spor kulüplerinin, federasyonların, bünyesinde sportif faaliyet icra eden tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan yasaklanmasına da karar verildi. Vederson, 6222 sayılı Kanun'un 18. maddesi uyarınca güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden de yasaklandı. Ancak mahkeme seyir yasağının, mahkeme kararının kesinleşmesi (Yargıtay'ın onaylaması) ile birlikte uygulanmasına hükmetti"

Vederson suçlu zaten.

borçları,alacakları ,verecekleri,kime karşı nasıl oynayacağınızı hesapları kitapları siz vedersondan iyi bilirsiniz kendinizi aklayıp herşeyi bir adama yıkmayın sizde en az
    içinde yıkandığınız kazan kadar kirlisiniz, ak kaşık olsaydınız trabzonsporun hakkında bu kadar şaibeli durum varken biz temiziz madem rakiplerimiz kirli şampiyonlar ligine bizi gönder ey TFF ey UEFA derdiniz ama diyemediniz niye ah bu borçlar bu borçlar yokmu elinizi kolunuzu bağladı sesinizi çıkaramadınız yalanmı
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/620630-trabzonspora-borcumuzu-odedik
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=17542078&yazarid=83

• Ülkenin haline bak ya resmen rezillik. Şike yapanlar avrupaya ayak bastığında tokadı yiyip geliyor. Böyle giderse Balıkesir katılacak sanırım...

O karabük'un sözde centilmenlik duyurusu vardıya birde üstüne TFF teşekkür etmişti. Bunlar bizleri salak yerine koyuyor resmen

Karabük 'ün açıklamasının özeti avupaya gitmek istemiyoruz bizede tokadı basabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Sonuçta tff nin de kendini savunabilecek birçok gelişme var turkiyede, özel yetkili mahkemeler kaldırıldı, paralel yapının ses montajlama kumpaslari ortaya çıktı.
    Tff, ses kayıtlarının Turkiyede delil niteliği olamayacağını belirtip dosyayı kapatabilir.

Ses katıtlarının delil olup olmamasına tff karar veremez. Tapeler zaten yardımcı delildir. Tapede geçen konuşmalar dosyada baz ve görüntülerle desteklenmiş. Bir adamın tutuklanıp ceza alması için sadece bu bile yeterlidir.

• Karabuge helal olsu. Gercekten bazi takimlar karakter gorsun ,Rize gidecekmis su durumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçenin oyunu bunlar hep kesin bunlarında parmağı vardır :D Şaka bir yana ülkenin futbolu içler acısı gittikçe daha batıyoruz sonumuz hayır olur inşallah
  • Karabük "R" yapmış. Olası bir soruşturmadan mı korktular acaba?

Şike yapan takımlar gün yüzü görmesin.

• Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konuşmasına konuşur lakin sükut yürekli olana.'' (Mehmet Akif Ersoy)

Burda istediğin kadar oraya buraya bokunu at tatmin et kendini, herkes neyin ne olduğunu görüyor. Emek hırsızları beter olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Bana iş çıktı

Merak ettim günde kaçtane şikayet cevaplamak zorunda kalıyorsun ?

Futbol bölümü için 1000'e yakın ama Detaxs ve carter geldiği için bu sayıda düşüş oldu. Onlar olmadığı zaman 3000 baktığım olmuştu

3000 ise insan üstü bir tablo çıkıyor.
    8 saat forumda takıldığını düşünsek. hiç kafanı kaldırmadan, kalkmadan, yemeden, içmeden yaklaşık 7 saniyede bir şikayetle ilgileniyorsun demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Bana iş çıktı

Merak ettim günde kaçtane şikayet cevaplamak zorunda kalıyorsun ?

Futbol bölümü için 1000'e yakın ama Detaxs ve carter geldiği için bu sayıda düşüş oldu. Onlar olmadığı zaman 3000 baktığım olmuştu

3000 ise insan üstü bir tablo çıkıyor.
    8 saat forumda takıldığını düşünsek. hiç kafanı kaldırmadan, kalkmadan, yemeden, içmeden yaklaşık 7 saniyede bir şikayetle ilgileniyorsun demektir.

Ay bazında 3000 yalnız

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.