UEFA Temyiz Kurulu, Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şampiyonluğu için yaptığı başvuruyu reddetti.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi cezalandırmaması ve 2010/11 sezonu şampiyonluğunun kendilerine verilmemesinden dolayı UEFA kapısını çalan Trabzonspor'a, UEFA Temyiz Kurulu'ndan ret cevabı geldi.
"UEFA'nın ve TFF'nin konu ile ilgili verdiği kararlar kesindir" diyen UEFA Temyiz Kurulu, bordo-mavili kulübün 2 ayrı konuda yaptığı başvuruyu reddederken, tüm masrafların da, ödemesini Trabzonspor'a yıktı.
Trabzonspor Kulübü, UEFA Temyiz Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ve yöneticilerine ceza verilmesini, 2010-11 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olarak ilan edilmesini ve o yılla ilgili tüm ödül paralarının tazminini talep etmişti.
Ancak UEFA Temyiz Kurulu, hem UEFA'nın, hem de Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği kararların değişmesinin söz konusu olmadığını belirtti.
Kısa karar, hem taraflara, hem de futbol federasyonuna iletilirken, bordo-mavili kulübün bu karara karşılık CAS'a gitme hakkı bulunuyor.(Sporx)
Şimdi CAS'a gidip bir RED de ordan yerler, sonra bize "CAS bile onayladı sizin şike yaptığınızı" derler
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Şimdi CAS'a gidip bir RED de ordan yerler, sonra bize "CAS bile onayladı sizin şike yaptığınızı" derler
Gönüllerin şampi şampi şampiiiiiiiiiiii
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Fox
Gönüllerin şampi şampi şampiiiiiiiiiiii
Alıntıları Göster
yeni başkan yeni başvurular standar ts başkanı vaadi kupayı alacağız
Mahkeme masrafları da trabzonspora kalmış diyorlar doğru mu
Gerekceli karardan sonra Fifa ve Cas'a basvuracaklar oradan hem Uefa hem Tff hem Bize ceza gelecekmis kesin olarak.
Bu gerekceli karar mi ? Emin olamadim ama net sekilde sebebini bildirmisler.
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Gerekceli karardan sonra Fifa ve Cas'a basvuracaklar oradan hem Uefa hem Tff hem Bize ceza gelecekmis kesin olarak.
Bu gerekceli karar mi ? Emin olamadim ama net sekilde sebebini bildirmisler.
Beter olsunlar.
quote:
İşte onu diyemezler ! Çünkü , Zekeriya Öz gitti , Baransu hapiste , Mehmet ekinci sürüldü , Ünay aysal tarihe karıştı , İ. Hacıosmanoğlu telef oldu amaaaa ; Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım dimdik ayakta ...
Ts kendine zarar vermekten başka bi iş yapmıyor anlasilan. Umarım yeni başkanda aynı yolda ilerler
quote:
bilgisizce şöyle mesaj atıp kendilerine güldürmüyorlar mı bu başvuru tff ile alakalı, cas fb nin şike yaptığını değişmemek üzere tescilleyip uefa ya neden daha önceki örneklere göre fb ye az ceza verdin diyen bir kurum
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı
Bişey çıkmayacağı belliydi zaten. Zamanında feneri küme düşürmeleri de lazımdı sadece uefadan men ettiler. Ne beklenir ki bunlardan
Suç ortağımız sizsiniz sen ne konuşuyon
quote:
Orijinalden alıntı: halil_20
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı
Bişey çıkmayacağı belliydi zaten. Zamanında feneri küme düşürmeleri de lazımdı sadece uefadan men ettiler. Ne beklenir ki bunlardan
Suç ortağımız sizsiniz sen ne konuşuyon
Alıntıları Göster
Adam olmaz bu trabzonlu yöneticiler
Lord Joker
kullanıcısına yanıt
Fenerbahçe'nin 18 maç şikesine hiç bir zaman inanmadım zaten. Benim bildiğim 3 maç dışında "şike" denebilecek başka maç yoktu. Aklanmanız güzel oldu, Türk futbolu ve Türkiye itibarı açısından. Bizim şike yaptığımıza kimse inanmadı zaten, kupayı iade ederek ne kadar büyük klüp olduğumuzu gösterdik, aynısını sizden de beklerdik ama olmadı. Leke denen şey çok da önemli değil benim için herkes biliyor gerçeği. Bu arada Trabzon'a iyi olmuş, umarım küme de düşerler bu sene
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
quote:
bilgisizce şöyle mesaj atıp kendilerine güldürmüyorlar mı bu başvuru tff ile alakalı, cas fb nin şike yaptığını değişmemek üzere tescilleyip uefa ya neden daha önceki örneklere göre fb ye az ceza verdin diyen bir kurum
oooo CAS'ın tanımı yapıldı beyler. Feyz alın.
quote:
Orijinalden alıntı: Bughuul
Fenerbahçe'nin 18 maç şikesine hiç bir zaman inanmadım zaten. Benim bildiğim 3 maç dışında "şike" denebilecek başka maç yoktu. Aklanmanız güzel oldu, Türk futbolu ve Türkiye itibarı açısından. Bizim şike yaptığımıza kimse inanmadı zaten, kupayı iade ederek ne kadar büyük klüp olduğumuzu gösterdik, aynısını sizden de beklerdik ama olmadı. Leke denen şey çok da önemli değil benim için herkes biliyor gerçeği. Bu arada Trabzon'a iyi olmuş, umarım küme de düşerler bu sene
beşiktaş o kupayı iade etmedi kendi yapmadığınız bişeyi bizden beklemeniz de ayrı ironi
Zamanında burda okumuştum, nerde ya kupa? Müzede de değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Bughuul
Fenerbahçe tam olarak nerde aklandı acaba bişey mi kaçırdım?
F355 ChallengeF
kullanıcısına yanıt
Aklandı ya kardeşim mahkeme kararıyla, ek ceza almadılar işte.
Trabzon'un gelecek sezon yani 50. yılında şampiyon olup bu konunun da kapatılacağı şeklinde bir his var içimde
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Trabzon'un gelecek sezon yani 50. yılında şampiyon olup bu konunun da kapatılacağı şeklinde bir his var içimde