Şimdi Ara

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
13.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke naniyi 20 ye satsalarmış yerine en kötü alper oynardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rvpciler sıktınız artık isterse ronaldo olsun kenara alındı mı adam akıllı davrancak bize şovmen değil her daim tetikte golcü lazım.Fenerbahçe den gitmek isterse de istediği zaman çekip gidebilir rvpyle doğmadık.1 senedir verdiği katkıda ortada.Bir Naniye bakın bir buna geldiğinden beri sorunsuz günü geçmedi herşey de onu haklı bulduk ama yeter bir oyuncu kendini 1 yılda toparlıyamıyorsa o oyuncu değil şovmendir artık.
    İsterse İsmail hoca gelsin ben her maç takımı sırtlamadıktan sonra hocayı tutarım hoca demek takım demektir.
    70de çıkıpta neden çıktım diye trip atmakRvpnin yaptığı şımarıklıkdır istemiyorsan güle güle çine senin bu saatten sonra kahrını anca onlar çeker.
    adam kıyaslamak istemiyorum ama drogba hiçbir zaman böyle trip atmadı.Anelka da keza bu kadar değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aferin fener
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    fenerli olman boş adam olduğun gerçeğini değiştirmiyor malesef boşsun senin futbol bilgisizliğin ile dalaşmak bir okadar boş.
    1 senedir kaç kere ilk 11 de gördün rvp yi kaç maçı 90 dakika tamamladı rvp. Bu bahsettiğin adam için havaalanını yaktı taraftar. Büyük oyuncu. Başka takıma ver gol kralı olur. Bizde süre bulamıyor. Tek derdimiz 90 dakika görmek onu. Oynaya oynaya kendini bulur. Uçan Hollanda lı o. Kaç tane dünya kupasında uçarak gol atan futbolcu tanıyorsun sen. Bu adam yedek olmaya değil oynamaya geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sezon ilk kez gol olduğunda doya doya bağırdım :) Çok iyi oynadık. ligde her maç bu performansı beklemıyoruz ama yarısını oynasak rahat şampiyonlupa ulaşırız. Umarım bütün avrupa ligi maçlarında bu performansı sergileriz. en azından elensekte sonuna kadar oynadık deriz.
  • Tebrikler Fenerbahçe..
    Bu Moskova ikinci maçtada fenere gol atamaz.Umarım finale kalırsınız.

• bugün benmi oynadım 70dk ben mi başladım 11 dalga mı geçiyorsunuz arkadaş siz?
    2 forvetimiz var beyler yanlış olmasın 1 sakatlanırsa 1 taneyle gitmez oynadığınız oyunlara benzemez bu.
    senin bugün oyuna alındığı için laf ettiğin fernandao senin şuan bu maçı izlemeni sağladı.o zaman da rvp oynasaydı 90dk bu seferde niye feenandao girmedi diye vpye sövüyodun.

sizin futboldan anladığınız yok.anlamıyosanızda karışmatın şovu izleyin sen zicodan sonra ne zaman böyle fener gördün? ya da sen zico zamanında futbol biliyomuydun?

Rakibin eksikleri bla bla erken ama asıl başarı vpnindir.
    ısıran fenerher zaman başarılı oldu bu senede avrupa da başarı yakın.

son maaçlardaki josefin akora katkısı ceza sahası içinde bulunma sayısınsaki artışı vpnin uyarılarını gösteriyor.

Rvpyi hepimiz seciyoruz ama bu maçtaki gibi ateşelenmiş takımı saçma sapan sebeple moralini bozarsa oğlum bak git!

• evet konyaya yenildik ama sanki konya tek kale oynayip ezdi geçti sanır 2. maçta yenmeyecegimiz ne malum ligte 4 attık yine atarız eleriz elensekte tebrik ederiz konyadan çok sizin sevinmenizi anlamadim

• Fenerbahceyi ilk kez bu kadar iyi gordum. Biraz sanslari olsa 4-5 olurdu mac.

• Tebrikler Fenerbahçe, sıra deplasmanda daha göllü galibiyetle susturalım iyice

• Van persiye maç içinde net bir şekilde hatırladığım becerip atılamayan 3 tane top var adam bom boşken. Bunlar fernandao olsa adamın tam ayağına atılıyor hemde daha zor toplarda. Adamda şans yok. Yoksa rvp oyundayken takım daha organize oynuyor kesinlikle. Ferdi varken adam pas yapamadığı için takım top şişirip duruyor bıktım artık. Rvp uzun bir şekilde birünci forvet oynasın bizde görelim. Zaten çinliler 20-25 veriyor diyorlar doğru olmasa bile 10 milyona çinliler havada kapar zaten. Vitor bırakta adam oynasın. Adam neredeyse her atakta organizasyonun içinde zaten ferdi hep ilerde top bekliyor. Ferdi kötümü değil ama rvp ferdinin yapamacağı bir çok şey yapıyor adamın pasları yeter tek başına.

• İnşallah deplasmanda full defans oynamaz fb.

• Gökhan ne yaptı?

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    İyi defans ve süper hücum. Çok iyi ortalar açtı. Maç içinde içimden bu herif bu sene Avrupa ya gider dedim . O kadar iyi oynadı.

Burda olay RvP değil. Rakip gömülmüş takım iyiyken bunu bozmazsın. Bu çok basit bir kuraldır. RvP kadar belki de daha fazla tepkiyi Volkan Şen de gösterdi sebebi de bu basit kuraldır. Ki değişikliklerden sonra takımın dengesi bozuldu sadece son saniyelerde bir atak buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

İyi defans ve süper hücum. Çok iyi ortalar açtı. Maç içinde içimden bu herif bu sene Avrupa ya gider dedim . O kadar iyi oynadı.

Eski performansına geri döndü kısacası. Güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Oyuncularıni satmış 3 aydir mac yapmayan vasat bi takıma karsi az bile atti fb bjk olsa 5 atardi

kes 3. seni. Adamlar sizi öttürdü avrupa maçlarında. Gidin siz tr kupasında konyayı nasıl eleriz diye düşünün. Avrupa size ağır gelir.

Geçen sene siz şikeden avrupaya gidemezken biz Liverpool'u eliyorduk
    Amedden 3 yeyip kupa düşünmek kimin sorunu o ayrı

Liverpool eliyormuş Allah bilir 8 - 0 ın intikamını aldığınızı sanıyorsunuzdur Niye gittin daha dandik bir takım olan Brugge'e elendin o zaman ? Avrupa size ağır bunu anlayın.

Biz en azından Amed'i 3 ledik. Evimize avantajlı döndük. Sizin gibi konyadan evimizde içimizden geçilmedi. Şimdi git konya'ya ve tur hesapları yap.

Kalede kaleci olmadığı için Brugge maçında elendik
    Avrupa size ağır diyip duruyorsun acaba ne başarın var avrupada bu kadar konuşuyosun

Tarihimizde skenderbau zaferleri yok doğru diyosun haha:)

hocam burası bi tartışma yeri ve herkes kendi görüşünü yazıyor. "sizin futboldan anladığınız yok" yazmışsın çok yanlış bi cümle. Birde dediklerinde doğruluk payı var çift forvet var, sakatlık için kötü birşey. Ama birde futbolcuyu küstürmek var. RVP arsenalde ve manchester da oyun gereği çoğu zaman 10 numara mevkinde oynamıştı. Çift forvet zararlıysa ki bu maçta defans bile çıksa sıkıntı olmazdı, RVP 10 numara mevkine çekilip fernandao da oyuna dahil olabilirdi. Vitor Pereira hala kendini ispatlamaya çalışıyor. Taraftarın bir önceki maçtaki tepkisine bile bu maçta çıkarmaması gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Gökhan ne yaptı?

İçinden geçti
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.