Şimdi Ara

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
13.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömrümde ilk defa Türkiye kupası maçı için Fener'i gönülden destekledim ondada diş geçiremediler neyseki Rus'lara iyi vurdular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten yazık, dünya yıldızı bir futbolcu ve ona 2. sınıf futbolcu muamelesi yapan pereira. türk futbol izleyicisini böyle bir yetenekten mahrum bırakıyor, fenerin milyon euro parasına da yazık. gidip anadolu klubünden ucuz bir forvet alsalardı keşke.
  • Ya kardeşim ben de şu konudaki boş yorumları anlamıyorum.

Birisi demiş Beşiktaş şu durumda olan Moskova'ya şu kadar atardı.Kardeşim futbol öyle yürümüyor işte.Yenemedik yani daha ne konuşuyorsun ki ? Yurt içinde oynanan maçlarda yapın rekabeti tamam ama Türk takımlarının bu yolda ilerlemesi kimseyi rahatsız etmesin.

Bir Beşiktaş taraftarı olarak Fenerbahçe'yi tebrik ederim.İyi oldu Rus bebelerine.Galatasaray'da inşallah kazanır da ülkemiz için daha ileri turları görürüz temennisininde de bulunalım.

• BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Siz Misiniz karakterli? Öyle karakterli olacağıma böyle karaktersiz olurum daha iyi.

Ayrıca niasse ne alaka ileri top bile gitmedi. Stoper cezaliysa ne olmus bizde de diego markovic yok. Bos yapmak bedava. Sizin (dünyanın en iyi takimi) 3. oldugunuz grubu lider bitirdi adamlar. Hadi sen git hakem hatasi uhuhuhuu diye konu ac orda agla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RVP'nin çıkması doğru karardı arkadaş sahada yürüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLroK

quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Oyuncularıni satmış 3 aydir mac yapmayan vasat bi takıma karsi az bile atti fb bjk olsa 5 atardi

kes 3. seni. Adamlar sizi öttürdü avrupa maçlarında. Gidin siz tr kupasında konyayı nasıl eleriz diye düşünün. Avrupa size ağır gelir.

Geçen sene siz şikeden avrupaya gidemezken biz Liverpool'u eliyorduk
    Amedden 3 yeyip kupa düşünmek kimin sorunu o ayrı

Liverpool eliyormuş Allah bilir 8 - 0 ın intikamını aldığınızı sanıyorsunuzdur Niye gittin daha dandik bir takım olan Brugge'e elendin o zaman ? Avrupa size ağır bunu anlayın.

Biz en azından Amed'i 3 ledik. Evimize avantajlı döndük. Sizin gibi konyadan evimizde içimizden geçilmedi. Şimdi git konya'ya ve tur hesapları yap.

Kalede kaleci olmadığı için Brugge maçında elendik
    Avrupa size ağır diyip duruyorsun acaba ne başarın var avrupada bu kadar konuşuyosun

Tarihimizde skenderbau zaferleri yok doğru diyosun haha:)

"0 (Sıfır) " da çekmemişsinizdir siz şimdi

Sizde zaten 8 tane yememişsinizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

quote:

Arkadaşlar şimdi bunları söyledim diye bana cephe alabilirsiniz ama Fenerin oynunu şişirmek yerine rakibi irdelemenizde fayda var.. Loko 2 aydır resmi maç yapmamış stoper cezalı Niasse satılmış yerine takviye yapılmamış asla ama asla Fenerin ölçütü bir takım değil dün akşamki maça bakarak FİNAL OYNAR, EZDİ, SAHAYI DAR ETTİ vb. yorumlar yapmak Fenerbahçeye zarar verir. Turu rahat geçeceğini söylemiştim gol yerse zora sokacağını da söylemiştim gol yemeyerek tur şansını %50'den %85'e yükseltti. Milliyetçi duyguları da kabartsam da dün akşam SÜLEYMAN SEBA'ya ve Sizileri destekleyen BEŞİKTAŞ camiasına sövmeniz (Sövenler için söylüyorum) ne kadar aciz ucuz ve karaktersiz olduğunuzu gösterir. Yine de avrupa'da Fenerbahçeye başarılar dilerim.

NOT : Komik olan da şuydu cezasahası içinde düşen futbolcular istemsizce Hakeme bakıyorlar çok alışmışlar Beleş Penaltıya bu dip not beni çok güldürdü lakin burada MHK'nin servisindeki hakemler yok elin oğlu acımaz cokta beklenti içine girmemek gerekir.

kardeşim kimsenin kimseye cephe aldığı yok.elbette lokomotiv akşamki oyuna bakarsak bizim ayarımızda değil,elbette bunda 2.5 aydır resmi maç yapmamış olmalarının etkisi var ama karşıdaki takım sizin gruptan çıkmış ve sen iki maçtada yenememişsin(yanlışım varsa düzeltin lütfen)ve senin bu söylediklerin akşamki güzel oyunu gölgeleyemez kesinlikle.evet resmen ezdik,sahayı dar ettik ruslara.ama bu garanti final oynar demek değil.olayı maç maç düşünmek lazım zaten.3 yıl önce öyle oynayarak finalin kıyısından döndük zaten.küfür konusuna katılıyorum,her şekilde karşıyım.aklı başında olan herkeste karşıdır zaten.
    bu arada oyuncular beleş penaltıya alışmışlar diyerek siz de komik duruma düşmüşsünüz kanımca.türkiyede ki ve dünyadaki her maçta haklı olsun veya olmasın ceza sahasında düşen çoğu futbolcu hakeme bakar zaten ki buna sizin futbolcularda dahil.beleş penaltı alıyorsunuz derken kendinizi kandırmayın,hatta bu akşam maçınız var bi izleyin bakalım cezasahasında düşen futbolcular istemsizce nereye bakıyorlar.ha bize verilen bütün penaltılar haklıdır bana göre o ayrı.görüşler değişebilir bu normal.yaşınız kaç bilmiyorum ama ben bu ülkede bi sezonda ismini söylemek bile istemediğim bi takıma 20 küsur penaltı verildiğini görmüş biriyim.ve aynı şekilde fenerbahçenin de en az penaltı kazanan takım olduğunu bilimsel olarak kanıtlandığı bi araştırma bile yapıldı.tartışmayalım isterseniz...

Kardeşim bence hatan var bu sezon eskişehir maçında çalınan penaltıda Nani düştükten sonra hakeme bakmıyordu taça giden topa bakarken penaltı verildiğini farketti ve çok sevindi..

Neyse ki akşamki kazanılan haklı galibiyeti gölgelemek haddimiz değildir. Haketti ve kazandı isterdim ki daha çok atsınlar umarım o da Moskova'da olur tekrar dediğim gibi başarılar diliyorum zor ama iki takımımızda finalde oynar inşallah

• Suan burda fenerbahceye negatif yonde elestiri yapan varsa bi uzaklasabilir mi .. Evet o futbolla 4 5 olabilirdi ama olmadi yapacak birsey yok . Dünki futboldan gurur duyulmaktan baska bir sonucta yok elimizde . Helal olsun takimima insallah bir istikrar seklinde gider bu oyun.. Şu besiktas taraftarlarida bu moskovayi oyle yenerdik boyle yenerdik bos muhabbetlerinden vazgecsinler yenseydiler haftaici lig maci degil avrupa maci yapiyor olurdular ayda yilda bi sampiyonluga ligte ortak oluyorsunuz ama egonuzdanda gecilmiyor ilgin taraftarlarsiniz

• Sen yenemedin ben yendimle kıyaslama olmaz
    Benim 5 attğmdan 4 yemişsin derler ozaman yani o kıyas yanlış
    Fener çok iyi motive olmuş zaten oyuncular kaliteli ve motivasyon iyiyse oyun akşamki gibi olur hep
    Gerçekten heyecanlandım ve sevindim dünkü galibiyete
    Tebrikler fenerbahçe

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Oyuncularıni satmış 3 aydir mac yapmayan vasat bi takıma karsi az bile atti fb bjk olsa 5 atardi

kes 3. seni. Adamlar sizi öttürdü avrupa maçlarında. Gidin siz tr kupasında konyayı nasıl eleriz diye düşünün. Avrupa size ağır gelir.

Geçen sene siz şikeden avrupaya gidemezken biz Liverpool'u eliyorduk
    Amedden 3 yeyip kupa düşünmek kimin sorunu o ayrı

Liverpool eliyormuş Allah bilir 8 - 0 ın intikamını aldığınızı sanıyorsunuzdur Niye gittin daha dandik bir takım olan Brugge'e elendin o zaman ? Avrupa size ağır bunu anlayın.

Biz en azından Amed'i 3 ledik. Evimize avantajlı döndük. Sizin gibi konyadan evimizde içimizden geçilmedi. Şimdi git konya'ya ve tur hesapları yap.

Kalede kaleci olmadığı için Brugge maçında elendik
    Avrupa size ağır diyip duruyorsun acaba ne başarın var avrupada bu kadar konuşuyosun

Tarihimizde skenderbau zaferleri yok doğru diyosun haha:)

"0 (Sıfır) " da çekmemişsinizdir siz şimdi

Yahu arkadas gsliler konusurda bjkliler neyi tartisir onu bilemem.avrupada ,tr de neyiniz varda fenerle sidik yaristiriyonuz yahu.baarin belli,muzedeki kupan belli,avrupa karnen belli,taraftarin belli,ekonomin belli.neyi laf sahibi oluyorsun yahu.yenmissin hayirli olsun de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

quote:

Arkadaşlar şimdi bunları söyledim diye bana cephe alabilirsiniz ama Fenerin oynunu şişirmek yerine rakibi irdelemenizde fayda var.. Loko 2 aydır resmi maç yapmamış stoper cezalı Niasse satılmış yerine takviye yapılmamış asla ama asla Fenerin ölçütü bir takım değil dün akşamki maça bakarak FİNAL OYNAR, EZDİ, SAHAYI DAR ETTİ vb. yorumlar yapmak Fenerbahçeye zarar verir. Turu rahat geçeceğini söylemiştim gol yerse zora sokacağını da söylemiştim gol yemeyerek tur şansını %50'den %85'e yükseltti. Milliyetçi duyguları da kabartsam da dün akşam SÜLEYMAN SEBA'ya ve Sizileri destekleyen BEŞİKTAŞ camiasına sövmeniz (Sövenler için söylüyorum) ne kadar aciz ucuz ve karaktersiz olduğunuzu gösterir. Yine de avrupa'da Fenerbahçeye başarılar dilerim.

NOT : Komik olan da şuydu cezasahası içinde düşen futbolcular istemsizce Hakeme bakıyorlar çok alışmışlar Beleş Penaltıya bu dip not beni çok güldürdü lakin burada MHK'nin servisindeki hakemler yok elin oğlu acımaz cokta beklenti içine girmemek gerekir.

kardeşim kimsenin kimseye cephe aldığı yok.elbette lokomotiv akşamki oyuna bakarsak bizim ayarımızda değil,elbette bunda 2.5 aydır resmi maç yapmamış olmalarının etkisi var ama karşıdaki takım sizin gruptan çıkmış ve sen iki maçtada yenememişsin(yanlışım varsa düzeltin lütfen)ve senin bu söylediklerin akşamki güzel oyunu gölgeleyemez kesinlikle.evet resmen ezdik,sahayı dar ettik ruslara.ama bu garanti final oynar demek değil.olayı maç maç düşünmek lazım zaten.3 yıl önce öyle oynayarak finalin kıyısından döndük zaten.küfür konusuna katılıyorum,her şekilde karşıyım.aklı başında olan herkeste karşıdır zaten.
    bu arada oyuncular beleş penaltıya alışmışlar diyerek siz de komik duruma düşmüşsünüz kanımca.türkiyede ki ve dünyadaki her maçta haklı olsun veya olmasın ceza sahasında düşen çoğu futbolcu hakeme bakar zaten ki buna sizin futbolcularda dahil.beleş penaltı alıyorsunuz derken kendinizi kandırmayın,hatta bu akşam maçınız var bi izleyin bakalım cezasahasında düşen futbolcular istemsizce nereye bakıyorlar.ha bize verilen bütün penaltılar haklıdır bana göre o ayrı.görüşler değişebilir bu normal.yaşınız kaç bilmiyorum ama ben bu ülkede bi sezonda ismini söylemek bile istemediğim bi takıma 20 küsur penaltı verildiğini görmüş biriyim.ve aynı şekilde fenerbahçenin de en az penaltı kazanan takım olduğunu bilimsel olarak kanıtlandığı bi araştırma bile yapıldı.tartışmayalım isterseniz...

Kardeşim bence hatan var bu sezon eskişehir maçında çalınan penaltıda Nani düştükten sonra hakeme bakmıyordu taça giden topa bakarken penaltı verildiğini farketti ve çok sevindi..

Neyse ki akşamki kazanılan haklı galibiyeti gölgelemek haddimiz değildir. Haketti ve kazandı isterdim ki daha çok atsınlar umarım o da Moskova'da olur tekrar dediğim gibi başarılar diliyorum zor ama iki takımımızda finalde oynar inşallah

bu ilk cümleniz için.
    temenninizide gönülden katılıyorum

• Fernandao veya Gökhan son dakikada o iki toptan birini içeri sokmuş olsaydı, olay bitmişti.
    Deplasmanda, soğuk havada, kapanarak oynarsak resmen baltayı taşa vururuz.

Orada 45 dakika boğucu oynayıp 1 gol atıp öyle skora yatmak lazım. orada attığımız 1 golün kıymeti, bize 2 gol olarak döneceği için rakibin 4 atması gerekecek ve olay tamamiyle kapanmış olacak.
  • Kaç aydır maç yapmayan lokomotiv'in kaybetmesini normal karşılıyorum, özellikle Niasse'yi satmaları büyük kayıp oldu. Maicon gibi bir oyuncu da yedekti. Bu haldeki lokomotiv karşısında Beşiktaş da rahat kazanırdı, o yüzden Fenerbahçe'nin çok da büyük bir galibiyet aldığını düşünmüyorum ama ülke puanına katkıda bulunduğu için tebrik ediyorum.
  • çok mu zor RVP yi 10 numaraya çekip ileri fernandaoyu almak vay arkadaş Podolski var kafası rahat Gomez var kafası rahat bizde en iyisi RVP var bi keyifle izleyemedik şu vitor dengesizi yüzünden. ne naniden verim alıyor ne rvp den yuh ulan sana takım yeniyor hiç etkin yok hiçbir başarıda payı olmayan bir adam.

takımın oynayışını çok beğendim baltacı vitora rağmen iyi oynadık umarım turu geçer güzel neticeler alırız
  • Bir Galatasaraylı olarak dün oynanan futbol dan keyif aldım.

Objektif olmak gerekirse; uzun süredir böyle keyifli futbol izleyemiyorduk, biraz gözümüzün pası silindi.

Fenerbahçeli arkadaşlara tebrikler

• alks kullanıcısına yanıt
    Hocam yabancilar Turkiye ligini hiç iplemiyor ama Avrupaya gelince deli gibi oynuyorlar.Dun tek istegim Rvp nin gol atmasiydi adam mutlu olunca bende oluyorum ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Hocam yabancilar Turkiye ligini hiç iplemiyor ama Avrupaya gelince deli gibi oynuyorlar.Dun tek istegim Rvp nin gol atmasiydi adam mutlu olunca bende oluyorum ya.

Rvp konusun da sıkıntı nedir anlamadım. Biz oynatacak forvet bulamıyoruz,siz yedek bırakıyorsunuz

Bana göre tüm ligde ki takımlar üçerisin de bu sene yapılmış en büyük transferdir rvp net

Bunları bir rakibniz olarak üzülerek söylesem de malesef gerçek

• alks kullanıcısına yanıt
    Hocam sikintiniz nedir diye sorup kendiniz cevaplamissiniz zaten adami yedek birakiyor bizim VP.Ona ragmen VP yi seviyorum bide RVP yi oynatsa tamamdir.

• Ulan anlamıyorum başka takımın taraftarları gelip buraya dengesiz dengesiz konuşuyorlar arkadaş tamam biliyoruz yüreginiz lokomotiv den yanaydi ne yapalim yenildiniz işte...
  • Galatasarayliy dun fenerbahceliydim fenerbahce muthis oynadi haketti devamini dilerim yarin da insallah biz yeneriz ki bu zor

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.