Şimdi Ara

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
13.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Fernandao veya Gökhan son dakikada o iki toptan birini içeri sokmuş olsaydı, olay bitmişti.
    Deplasmanda, soğuk havada, kapanarak oynarsak resmen baltayı taşa vururuz.

Orada 45 dakika boğucu oynayıp 1 gol atıp öyle skora yatmak lazım. orada attığımız 1 golün kıymeti, bize 2 gol olarak döneceği için rakibin 4 atması gerekecek ve olay tamamiyle kapanmış olacak.

deplasmandaki goller 1.5 sayılıyor diye biliyorum

Kurallarda 1.5 gol olarak geçiyor olabilir ancak pratikte böyle bir şey söz konusu bile olmadığı için deplasmanda atılan bir gol, deplasman takımının hanesine iki yazılır.
    Sonuç değişmiyor, Lokomotiv'e deplasmanda 1 gol atmamız, onların bize 4 atmak zorunda olması demek.
    3 atarlarsa biz eleriz.

• Fener'in kanatlara bakıyorum, birde Yasin, Sabri, Olcan'a bakıyorum. Allah belanızı versin Dursun, Denizli, Hamza ve niceleri.
  • asasdas kullanıcısına yanıt
    BJK ye ya da Süleyman Seba ya sövenleri değil Fenerbahçeli insan yerine bile koymayın çünkü deiller.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Fernandao veya Gökhan son dakikada o iki toptan birini içeri sokmuş olsaydı, olay bitmişti.
    Deplasmanda, soğuk havada, kapanarak oynarsak resmen baltayı taşa vururuz.

Orada 45 dakika boğucu oynayıp 1 gol atıp öyle skora yatmak lazım. orada attığımız 1 golün kıymeti, bize 2 gol olarak döneceği için rakibin 4 atması gerekecek ve olay tamamiyle kapanmış olacak.

deplasmandaki goller 1.5 sayılıyor diye biliyorum

Kurallarda 1.5 gol olarak geçiyor olabilir ancak pratikte böyle bir şey söz konusu bile olmadığı için deplasmanda atılan bir gol, deplasman takımının hanesine iki yazılır.
    Sonuç değişmiyor, Lokomotiv'e deplasmanda 1 gol atmamız, onların bize 4 atmak zorunda olması demek.
    3 atarlarsa biz eleriz.

sonuç olarak aynı mantık ama aslında kural şu, atılan gol sayıları eşitse eğer evinde en az gol yiyen takım tur atlar. eğer evinde yedikleri gol de eşitse (ki bu iki maçın da aynı skorla bittiği anlamına geliyor) o zaman da maç uzatmalara gider.

• son golu babel popişiyle atmıştı galiba
  • KonnoYuuki kullanıcısına yanıt
    Bence sizin kanatlarda iyi ama bu sene sizde ruh yok.Gecen sene Yasinin yaptığı işi kimse yapmamıştır adam içerdeki bütün maçlarda gol attı hatta bi ara son 6 iç saha macında 6 golu var falan diyodu yorumcular falan.Hamza hoca gitmeseydi fark bu kadar olmazdı bence çünkü o zaman takım bir şekilde puan alıyodu.Şimdi öne geciyo 2dkda 2 gol yiyo iş bitiyor.Rizedeki olay mesela
  • Nedense hangi takımı yensek eziklere o takım zaten güçsüz durumda oluyor kendini bir şey sanan takımlar grupları garanti görüyordu ama yine 3. olup elendiler.Dünkü maç hakkında konuşacak olursak hepsi çok güzel oynadı ama Vitor Persie'yi çıkarmak yerine çift forvete dönebilirdi takım oyundan düşmüş basamıyor atak yapamıyor çift forvete dönse belki skor daha farklı olacaktı.Josef'i çıkarıyorsun alkışlatmak için tamam anladım Kadlec'i almak yerine Ozan'ı çek Josef'in yerine Ozan'ın yerine de koy Alper'i 10 numara pozisyonuna bak neler oluyordu hem de Volkan daha da hırslanmışken alması kötü oldu.Ama önümüzde ki maçları da düşünmüş olabilir.Herkes Nani'nin oyunundan şikayetçi adam her maçta dört dörtlük oynayacak diye bir kanun yok.Adam ligde neredeyse çoğu maçta bizi ipten aldı duran toplardan veya son dakikalarda attığı gollerle hee 1-2 maç yedek soyundurup (dinlendirip) Alper'i 90 dakika oynatabilir.Şunu da söylemeden edemiycem uefa da bu kaleci ile işimiz çok zor dünkü maçta adamlar gelemedi de bir nevi oradan yırttık çünkü kaleci üstüne hafif topları dahi sektiriyor veya yumrukluyor karşımıza güçlü ve kaliteli bir takım çıktığımda bu kaleci çok gol yer vitor bu kaleciden vazgeçmeli gitsin Türkiye kupasında oynatsın uefa şakaya veya en ufak ve basit hataya gelmez.

• kalavar kullanıcısına yanıt
    keşke beşiktaş, trabzonspor hatta başakşehirde olsaydı. Türk takımları olarak en azından avrupa liginde yüksek başarılar almamız gerekiyor . Koskoca fener'in bir final maçı bile yok.
  • Gelip burada Beşiktaş'a laf atmışsınız.Dün oynanan performans çok büyütmüşsünüz.Rakip 2,5 aydır maç yapmamış,hazırlık kampını Türkiye'de yapacakken malum olaylar nedeniyle tekraradan Rusya'ya dönmüş,defansının en iyisi Corluka cezalı,Maicon adlı en iyi kanat oyuncularının takımdan ayrılacak olması ve Niasse'ı satıp yerini dolduramamışlar.Emin olun bize de Moskova bu haliyle gelseydi biz de dağıtırdık.Biz yinede dün Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe'yi tuttuk,tuttmaya da devam ederiz,Avrupa'da.Bize gruptan çıkamadınız diyenler,Fenerbahçe'yi bizim grubumuza koysak,daha da beter olurdu.Dediğim gibi Lokomotiv'in bizle karşılaştığı hali ile sizle karşılaştığı hali arasında dağlar kadar fark var.Neyse yada sevinmeye devam edin siz,diğer turda elenince ağlamayın benden söylemesi.
  • Helal fb guldur yuzumuzu avrupada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene çok zorlu rakipler var
  • Bu arada belirtmek isterim ulke cikarina olan bir durumda bile kendini dusunen kendi takimini dusunen, baska takimi ve taraftarini hor goren boburlenen kisileri takim ayirmaksizin bloklayacagim. Sizde guzel seyler okumak istiyorsaniz boyle yapmanizi tavsiye ederim.

• Vitor taraftarı karşısına aldı RVP konusunda.Böyle giderse sezon sonunu biraz zor görür.
  • ben alperin ortasahda oynamasi gerektigine inaniyorum

hatta diegoyu yedekleyebilecek tek kisi o bence

• Bir sabah tuttu babam elimden,
    Götürdü beni en buyuk sevgiye,
    Dedi ki; Gönül ver sen bu renklere,
    Bırakma onu en kötü gününde.

İşte ben o günden beridir sana,
    Deliler gibi aşığım Kanarya,
    Kalp dursa bir gün akıl unutsa da
    Ben seni ruhumla sevdim KANARYA!!!
  • Az bile attik az

• quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimKimimBen

Akşam alacağımız galibiyet önce ruslara sonrada türkiyedeki rus görünümlü yerlilere gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: devilcry345

Gelip burada Beşiktaş'a laf atmışsınız.Dün oynanan performans çok büyütmüşsünüz.Rakip 2,5 aydır maç yapmamış,hazırlık kampını Türkiye'de yapacakken malum olaylar nedeniyle tekraradan Rusya'ya dönmüş,defansının en iyisi Corluka cezalı,Maicon adlı en iyi kanat oyuncularının takımdan ayrılacak olması ve Niasse'ı satıp yerini dolduramamışlar.Emin olun bize de Moskova bu haliyle gelseydi biz de dağıtırdık.Biz yinede dün Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe'yi tuttuk,tuttmaya da devam ederiz,Avrupa'da.Bize gruptan çıkamadınız diyenler,Fenerbahçe'yi bizim grubumuza koysak,daha da beter olurdu.Dediğim gibi Lokomotiv'in bizle karşılaştığı hali ile sizle karşılaştığı hali arasında dağlar kadar fark var.Neyse yada sevinmeye devam edin siz,diğer turda elenince ağlamayın benden söylemesi.

Şimdi samimi cevap ver bu takımı siz yenmiş olsanız biz gelsek "2ay dır maç yapmayan takım şu eksik bu eksik tabi yenersiniz " desek tabi biz iyi oynamadık mı dersin yoksa vasatın az üstü olan Türkiye liginde Anadolu takımlarına karşı biraz iyi oynayınca biz Türkiye nin barcasıyız havasında mı takılırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaş az insan olun gs veya bjk lokomotifi ezerek 2 0 yenseydi eminim takımlarını göğe sığıdıramazlardı ama fener yenince yok rakip 2 aydır maç yapmıyor yok oyuncuları sakat yok bilmemne bi gidin işinize.gidin siz hakem eleştirin veya bilezik satın futbol size göre değil.
  • Defalarca Maşallah demek lazım ben 2014ten beri ilk kez böyle oyun görüyorum. Halen aklıma geldikçe mutlu ediyor

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.