Şimdi Ara

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
13.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok değil 10 gün daha sabredin aynı oyunu size karşıda oynuycaz şimdi.Bu sefer ofsayttan gol attırıcak,2 kere kırmızı görmesi gerekirken sadece sarı kart gören Ersanda yok bakalım napıcaksınız?
  • https://www.youtube.com/watch?v=SFJ5MwJhlHU

Her maç haksız penaltı veriliyor diyen beşiktaşlılar şunu bi izleyin bence ondan sonra şerefli 3.lüklerden bahsederiz
  • Uzun süredir maç izlemiyordum, dün ikinci yarıda denk geldim de izledim. Hayatımda izlediğim en iyi Fenerbahçeydi diyebilirim, helal olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmet

Uzun süredir maç izlemiyordum, dün ikinci yarıda denk geldim de izledim. Hayatımda izlediğim en iyi Fenerbahçeydi diyebilirim, helal olsun...

EVET KATILIYORUM. BENDE 2. YARIYA YETİŞTİM GERÇEKTEN AVRUPA STANDARDINDA BİR OYUN OYNADILAR. YÜREKTEN TEBRİK ETMEK GEREK. AVRUPA MAÇLARINDA BİR VE BİRLİK OLMAK LAZIM GELİR. SONUÇTA ÜLKE PUANI ETKİLENİYOR ODA PRESTİJ DEMEK.
  • Hep böyle oynasak avrupa kupasini kaldiririz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfygc

Kaç aydır maç yapmayan lokomotiv'in kaybetmesini normal karşılıyorum, özellikle Niasse'yi satmaları büyük kayıp oldu. Maicon gibi bir oyuncu da yedekti. Bu haldeki lokomotiv karşısında Beşiktaş da rahat kazanırdı, o yüzden Fenerbahçe'nin çok da büyük bir galibiyet aldığını düşünmüyorum ama ülke puanına katkıda bulunduğu için tebrik ediyorum.

Heheheheh iyi espiri az dayan 1yada2 seneye cem yılmaz olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar zaten Fenerin formasindaki Türkish Airlines yazısından sonra kafadan 1-0 mağluptu

• Beyler beyler herkes 4-5 gol bekledi ama elimizde ki bu cok sukur. Simdi mesele diger mac nasil olacak? Yine atar miyiz en az 2tane veya daha fazla?

Birde futbolculara rusyada kotu davranabilirler morallerinin yuksek olmasi lazim biz onlari guzel karsilayip guzel yolladik insallah onlarda oyuncularin kafasini bozmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddaa dan artik Kazanmak isteyenler detaylar için mesaj atınız

• Nani bitmiş.

• Orda 1 gol atsak 3 golde yetmiyor moskovaya

• Nolcak bu Nani...

• quote:

Orijinalden alıntı: BaLroK

quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Oyuncularıni satmış 3 aydir mac yapmayan vasat bi takıma karsi az bile atti fb bjk olsa 5 atardi

kes 3. seni. Adamlar sizi öttürdü avrupa maçlarında. Gidin siz tr kupasında konyayı nasıl eleriz diye düşünün. Avrupa size ağır gelir.

Geçen sene siz şikeden avrupaya gidemezken biz Liverpool'u eliyorduk
    Amedden 3 yeyip kupa düşünmek kimin sorunu o ayrı

Liverpool eliyormuş Allah bilir 8 - 0 ın intikamını aldığınızı sanıyorsunuzdur Niye gittin daha dandik bir takım olan Brugge'e elendin o zaman ? Avrupa size ağır bunu anlayın.

Biz en azından Amed'i 3 ledik. Evimize avantajlı döndük. Sizin gibi konyadan evimizde içimizden geçilmedi. Şimdi git konya'ya ve tur hesapları yap.

Kalede kaleci olmadığı için Brugge maçında elendik
    Avrupa size ağır diyip duruyorsun acaba ne başarın var avrupada bu kadar konuşuyosun

Tarihimizde skenderbau zaferleri yok doğru diyosun haha:)

"0 (Sıfır) " da çekmemişsinizdir siz şimdi

Benayoun vurdu 8 oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Fernandao veya Gökhan son dakikada o iki toptan birini içeri sokmuş olsaydı, olay bitmişti.
    Deplasmanda, soğuk havada, kapanarak oynarsak resmen baltayı taşa vururuz.

Orada 45 dakika boğucu oynayıp 1 gol atıp öyle skora yatmak lazım. orada attığımız 1 golün kıymeti, bize 2 gol olarak döneceği için rakibin 4 atması gerekecek ve olay tamamiyle kapanmış olacak.

deplasmandaki goller 1.5 sayılıyor diye biliyorum
  • quote:

Kaç aydır maç yapmayan lokomotiv'in kaybetmesini normal karşılıyorum, özellikle Niasse'yi satmaları büyük kayıp oldu. Maicon gibi bir oyuncu da yedekti. Bu haldeki lokomotiv karşısında Beşiktaş da rahat kazanırdı, o yüzden Fenerbahçe'nin çok da büyük bir galibiyet aldığını düşünmüyorum ama ülke puanına katkıda bulunduğu için tebrik ediyorum.

Uza ve mersin maçına çık hadi.

Hafta içi maç programı

Fenerbahçe - L.Moskova

Galatasaray - Lazio

bjk - Mersin Idman Yurdu
  • Gruplarda 3.maçlar oynandıktan sonra beşiktaşlılar esip gürlüyordu final oynarız biz diye gruptan çıkamadılar siz hayal kurmaya devam edin en iyi yaptığınız iş üçüncü olmak onuda gruplarda yaptınız

• Souza nın 2 gol atmış olması benim gözümde
    Souza nın itibarını asla yükseltmez
    Hala souzanın bu takımda luzumsuz olduğu
    İnancındayım
    M.Topal bile bazen gereksiz bu takıma bir tek
    Ozan yeter alper mutlaka oynamalı adam delici
    Güç volkan oynar nani hiç bir şey yapmıyor
    Keşke çine satsalar volkan şen 5 nani eder
    Adam kendine oynuyor

Gökhan Gönül diyorum fenerin ikinci mehmetciği
    Rahmetli basriden sonra efsane olucak fenerde
    Gökhan Gönül
    Canerinde yeri ayrıdır bu takımda caner yedek
    Oturacak futbolcu değil titrek hasan aliye bu forma
    Ağır gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig ayrı avrupa ayrı. Hele birde ruslar olunca. Bi 3 te orda sallarsınız inşallah.

• Heeeeeppppp! Bu dünya Hep Yalan Dolannnnn...

Senin Sevgindir Ast Olannnn.

Sonuna Kadar bizzz, Fenerbahçeliyiz Ulannnnn.

FENERBAHÇE !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Heheheheh iyi espiri az dayan 1yada2 seneye cem yılmaz olursun.

espri yapmaya çalışan ben miyim sen misin acaba? Beşiktaş sayfalarına gelip yaptığınız yorumlardan sonra Fenerbahçe'ye karşı diğer takım taraftarlarının yaptığı yorumları görünce yüzün kızarmıyor mu hiç? bu kadar kin, nefret niye? ama ben sizin seviyenize düşmeyeceğim, ne haliniz varsa görün.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.