Şimdi Ara

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
13.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özeti izledikçe mutlu oluyorum ya ne güzel oynadık
  • Yeni kadro, maç yapmamış takım shaktar a elenince gelip burda maymunluk yapanlar, moskovaya döşeyince yok maç yapmamış yok bilmem ne..
    Döşedik geçtik işte hazımsızlık olduysa bi soda için 😏😏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilcry345

Gelip burada Beşiktaş'a laf atmışsınız.Dün oynanan performans çok büyütmüşsünüz.Rakip 2,5 aydır maç yapmamış,hazırlık kampını Türkiye'de yapacakken malum olaylar nedeniyle tekraradan Rusya'ya dönmüş,defansının en iyisi Corluka cezalı,Maicon adlı en iyi kanat oyuncularının takımdan ayrılacak olması ve Niasse'ı satıp yerini dolduramamışlar.Emin olun bize de Moskova bu haliyle gelseydi biz de dağıtırdık.Biz yinede dün Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe'yi tuttuk,tuttmaya da devam ederiz,Avrupa'da.Bize gruptan çıkamadınız diyenler,Fenerbahçe'yi bizim grubumuza koysak,daha da beter olurdu.Dediğim gibi Lokomotiv'in bizle karşılaştığı hali ile sizle karşılaştığı hali arasında dağlar kadar fark var.Neyse yada sevinmeye devam edin siz,diğer turda elenince ağlamayın benden söylemesi.

Sert ve biraz eli ayağı düzgün her takım BJK yi zorlar ve öyle de oldu. Amaç BJK ye laf atmak deil burda sadece tespit. Ben BJK ye kızıyorum çünkü nasıl çıkamaz o gruptan derken senin, Fenerbahçe bizim gruptan çıkamazdı lafı komik ve yersiz olmuş. Fenerbahçe çıkması gereken gruptan çıktı ve senin çıkamaz dediğin grubunuzu lider bitiren takıma da sadece şanssız olduğu için yarım düzine değilde 2 tane atabildi. Futbol senin anlattığın gibi sanal olaylarla değerlendirilmiyo kardeş. Bjk çıkabileceği ve çıkması gerektiği gruptan sırf kendi acemilikleri ve ahmaklığı sebebi ile çıkamadı. Yoksa Ne benfica ne de Lokomotif ne BJK ye ne de FB ye rakip olamazlar. Diyeceğim o dur ki burda tarafdarcılık yapmak yerine "olsun bizim takımın yapamadığını fener güle oynaya yaptı demeniz" çok daha gerçekçi olur. Tutarda yok bizim gruptan çıkamazdı yok adamlar 2 senedir oynamıyo yok futbolcuları youmuş dersen ben sana bilmem bitaraflarımla gülerim kardeşim sadece.

• Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Hocam maçın biletleri ne zaman çıkar ve ne kadar olur kale arkası ? Ayrıca lokomatif maçına da gitmek istiyorduk fakat biletixte biletler satışa çıkmadı artık netten satış yok mu ?

• Uzun süredir canlı canlı izlediğim en iyi maçtı. Hem stadın atmosferi harikaydı hem de takım.
  • Gökhan Gönül bu takımın kaptanıdır açık ve net. Adam resmen arma için savaşıyor aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun.
    Souza 2 gol atmasına rağmen ilk fırsatta gönderilmesi gereken futbolcusumsu kişi. 2 golü de RVP'nin stoperleri kendisine çekmesiyle unutulan adam sıfatıyla attı. Daha bi 50 yıl ne gol atar ne asist yapar.
    Nani'nin de top ezmeleri bıktırdı artık arkadaş 4 kişinin arasına niye giriyorsun 1 değil 2 değil 5 değil.
    Ligde ve avrupa şampiyonluk gelmezse bunun en büyük nedenlerinden biri de Bursa tayfasının RVP'ye top oynatmamalarıdır. Ne alıp veremediğiniz adamla.
    Nasıl bir mantığa sahip çözemediğim Pereira'ya ise söyleyecek sözüm yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Adem hakaret etmeden taraftarı eleştirmiş kendine göre neden eleştirdiğini açıklamış. Sen hakaret etmişsin şikayet ettim mesajını not olarak bende vitorun rvp yi almaması gerektiğini düşünüyorum ama bu bana karşı görüşteki insanlara hakaret etme hakkı vermiyor. Ne kadar basit bir ülke devlet millet olduk yaşamın her köşesinde gözlemlenebiliyor..
  • Beşiktaş-Sporting konusuna mı girdim diye, başlığı 3 defa kontrol ettim.
  • oyle ya da boyle Fenerbahce yendi , moskova hazir degilse degil sonucta yenen takim turu atlayacak , diger maca beraberlik yeterli , Fenerbahceli degilim ama Turk futbolunun biran once prestij yukseltmesi gerekli.Butun takimlarin avrupa basarisiyla olacak seyler bunlar.

• Maçta fb gs bjk yoktu.Türkiye'ye düşmanca tavır sergileyen bir ülkenin takımı vardı ve çok şükür fener hadlerini bildirdi darısı rusyadaki maça.
    Fanatik gsli olarak gurur duydum

• La maç bitti gitti , gs maçına odaklanın ne var bu kadar büyütcek anlamadım
  • Ya su maci canli izleme sansini nasil kacirdim. Ozetinden bile keyifli oldugu belli oluyor macin.
    Sezon basindan beri hucum bolgesinde dolasip bir ton firsat kaciran Souza'nin talihi dondu sonunda. Neyse yine ayni sekilde rovansta ezmek dilegiyle.

• Çok güzel bir galibiyetti.Moskofları yenmek çok güzeldi.
  • Golleri şimdi izledim. 2. gol Souzanın ama VP nin sayesinde
  • Josefin gol dklari 72+18
    Kac gol atti ? 90/2
    Josefin harf sayisi ? 45-5=40
    Mhpnin 40.yili kutlu olsun

• Besiktas sonraki eksik macini da alip lider olur, aradaki haftada olan maclari iki taraf da alir, 1 Mart'ta da Kadikoy'de koltugundan ederiz Besiktas'i, guzel de olur
    Sonra zaten Sampiyon Fenerbahce.
  • Galatasaray da simdi insallah yener

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Senenin en sıkıcı maçı olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Senenin en sıkıcı maçı olucak.

Totem.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.