Şimdi Ara

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
13.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir oyun ile güzel bir galibiyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün FB nin 80dk yüksek temposuna kimse ayak uyduramaz..

GS o yüksek hatasız tempoyla anca maç başlarında 5-10dk oynayabiliyor..

Ama FB farkını koydu ne kadar kaliteli hırslı hızlı yetenekli "TAKIM" olduğunu gösterdi Peraria istediğini yaptırıyor ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum ki her türlü çirkeflik almış başını gidiyor.Koyu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum ki; Ruslarla aramızda olan problemlerden dolayı ilk defa bu kadar Fenerbahçeyi gönülden destekledim.Ama kazanan Fenerbahçe taraftarları, Galatasaraylılar hakkinda "bize yamanmaya çalışıyorsunuz" yada "çok iyi futbol oynadık, siz 2 dakika oynayamazsınız bu oyunu" tarzı cümleler sarf etmiş.Resmen utandım bunlardan.Daha 2 3 sene öncesine kadar peş peşe şampiyonlar liginde gruptan çıkıp yari final oynayan bir takıma karşı bu söylem nedir yahu? Sizin karşılaşdığınız takım kadar bizim avrupada elemişliğimiz var.Terry o hareketi yapmasa yarı final oynayacaktık belkide.

Özetle ilk defa bu kadar Fenerbahçeyi, Galatasarayı destekler gibi destekledim.Gol atılınca deli gibi sevdim.Ama görüyorum ki sevinirken beraber sevinirken galibiyet olunca ötekileştirilme çabasına girilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Dün FB nin 80dk yüksek temposuna kimse ayak uyduramaz..

Ama FB farkını koydu ne kadar kaliteli hırslı hızlı yetenekli "TAKIM" olduğunu gösterdi Peraria istediğini yaptırıyor ne güzel.

darısı sizin başınıza. bi lazioyu yeninde ülke puanı artsın. ligden koptunuz bari avrupada ilerleyin.

dünkü futbolu sene başından beri bazı maclarda izledim. sakat vermeden performansımız düşmeden böyle devam ederiz inş.
    yedekler bile iyi oynadı. dk 85 hala heyecan var. ne kadar güzeldi yaw. önceden olsa 2-0 olmuş fener geride top gezdiriyor derdik. şimdi ileri oynuyor.

Zaten Fenerbahcenin futbolu da bu olmalı. en son yarı finalden döndügümüzde de atak futbol oynuyorduk. son 2 senedir defans futbolu kontrollü futbola dönüldü. sagdan soldan ortalarla oyuna ne kadar etkili oldugumuz görüldü. ortadan dalmayla olmuyor bu işler.
    sene başından beri dedim Sol bek canerin Sag bek Gönülün olmalı diye. iki asist var ikisi de onlardan......

•  UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00

dünkü maçtan. adamsın volki
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Ligde oynamasın da dışarda hep böyle oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Görüyorum ki her türlü çirkeflik almış başını gidiyor.Koyu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum ki; Ruslarla aramızda olan problemlerden dolayı ilk defa bu kadar Fenerbahçeyi gönülden destekledim.Ama kazanan Fenerbahçe taraftarları, Galatasaraylılar hakkinda "bize yamanmaya çalışıyorsunuz" yada "çok iyi futbol oynadık, siz 2 dakika oynayamazsınız bu oyunu" tarzı cümleler sarf etmiş.Resmen utandım bunlardan.Daha 2 3 sene öncesine kadar peş peşe şampiyonlar liginde gruptan çıkıp yari final oynayan bir takıma karşı bu söylem nedir yahu? Sizin karşılaşdığınız takım kadar bizim avrupada elemişliğimiz var.Terry o hareketi yapmasa yarı final oynayacaktık belkide.

Özetle ilk defa bu kadar Fenerbahçeyi, Galatasarayı destekler gibi destekledim.Gol atılınca deli gibi sevdim.Ama görüyorum ki sevinirken beraber sevinirken galibiyet olunca ötekileştirilme çabasına girilmiş.

Boşver onları sen. Onlar ufaklıklar . Daha taraftar olmayı bilmez onlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Dün FB nin 80dk yüksek temposuna kimse ayak uyduramaz..

darısı sizin başınıza. bi lazioyu yeninde ülke puanı artsın. ligden koptunuz bari avrupada ilerleyin.

dünkü futbolu sene başından beri bazı maclarda izledim. sakat vermeden performansımız düşmeden böyle devam ederiz inş.
    yedekler bile iyi oynadı. dk 85 hala heyecan var. ne kadar güzeldi yaw. önceden olsa 2-0 olmuş fener geride top gezdiriyor derdik. şimdi ileri oynuyor.

Zaten Fenerbahcenin futbolu da bu olmalı. en son yarı finalden döndügümüzde de atak futbol oynuyorduk. son 2 senedir defans futbolu kontrollü futbola dönüldü. sagdan soldan ortalarla oyuna ne kadar etkili oldugumuz görüldü. ortadan dalmayla olmuyor bu işler.
    sene başından beri dedim Sol bek canerin Sag bek Gönülün olmalı diye. iki asist var ikisi de onlardan......

Dün ki motivasyonu FB umarım hep maç sağlar çünki çok zor eğer Spartak moskova yerinde herhangi türk takım olsa en az 5-6 yerdi avrupada benim tek üzüldüğüm taraf FB'nin sadece 2 gol atması çünkü o futbol en az 3-4 golü hatta turu getirmesi gerekiyor Rusya deplasmanında böyle oynayacağını düşünmüyorum ama inşallah oynarlar hatta yari final de inşallah GS-FB eşleşir

• Birlikteliğe ihtiyacımız olan şu günlerde dün bizi destekleyen bütün takımların taraftarlarına teşekkür ederim. İsterdimki Galatasaray gibi Beşiktaş da bu yarışın içinde olsaydı. Galatasaray'ın bu turu geçmesini çok istiyorum. İnşallah 2 takım devam ederiz yolumuza.

Dünkü maça gelince kibirlenmemeye dikkat etmeliyiz. Takım inişli çıkışlı oynuyor. Bir maç bir maça benzemiyor. Umarım böyle devam ederiz. Antalya maçı dönüm noktası olacak bence. En azından ben buna inanıyorum. Şampiyon olduğumuz sene Yeni Malatya yenilgisi dönüm noktası oldu. Antalya yenilgisini buna benzetiyorum. Bu maça herkes ayrı bir hırsla çıktı. İkinci maçta aynı hırsı koruyabilirsek yine farklı bir galibiyet alabiliriz. Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz ortada. Kasımpaşa maçında da benzer tablo yaşandı. Bitiricilik adına sorunumuz var. 4-5 farklı bitecek maçlar 2 farklı bitmemeli. Şu anki olumlu tablo lige de yansıyacaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

UEFA Europa League Son 32 Turu 1. Maçı FENERBAHCE-LOKOMOTIV MOSKOVA 16.02.16 / 19:00

güzel foto ama dünkü maçtan değil eski bu selçuk var sağda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

güzel foto ama dünkü maçtan değil eski bu selçuk var sağda:)

Aynen yeni farkettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

RVP'nin tepkisi sonuna kadar doğrudur ve haklıdır.

Ulan adam Hollanda milli takım kaptanı, Manchester United'dan gelmiş, bitiriciliği ve kalitesi dünya tarafından kabul görmüş. "Fernandao kim ki benim yerime oyuna giriyor?" diyordur içinden.

Zaten 2-0 öndeyiz, rakip 10 kişi defans yapıyor, oynatsana abicim RvP ile Fernandao'yu bir arada. Bombalasınlar kaleyi.

Robin Van Persie'nin sağ ayağı > Vitor Pereira'nın sülalesi. Doğruya doğru.

RVP solak değil mi ya
  • Arkadaşlar şimdi bunları söyledim diye bana cephe alabilirsiniz ama Fenerin oynunu şişirmek yerine rakibi irdelemenizde fayda var.. Loko 2 aydır resmi maç yapmamış stoper cezalı Niasse satılmış yerine takviye yapılmamış asla ama asla Fenerin ölçütü bir takım değil dün akşamki maça bakarak FİNAL OYNAR, EZDİ, SAHAYI DAR ETTİ vb. yorumlar yapmak Fenerbahçeye zarar verir. Turu rahat geçeceğini söylemiştim gol yerse zora sokacağını da söylemiştim gol yemeyerek tur şansını %50'den %85'e yükseltti. Milliyetçi duyguları da kabartsam da dün akşam SÜLEYMAN SEBA'ya ve Sizileri destekleyen BEŞİKTAŞ camiasına sövmeniz (Sövenler için söylüyorum) ne kadar aciz ucuz ve karaktersiz olduğunuzu gösterir. Yine de avrupa'da Fenerbahçeye başarılar dilerim.

NOT : Komik olan da şuydu cezasahası içinde düşen futbolcular istemsizce Hakeme bakıyorlar çok alışmışlar Beleş Penaltıya bu dip not beni çok güldürdü lakin burada MHK'nin servisindeki hakemler yok elin oğlu acımaz cokta beklenti içine girmemek gerekir.

• Kalecileri yer degistirsek mac 5-0 olurdu acik ve net.
    Ama sunuda soylemek gerek rus ekibi sahada yoktu bizimkilerde iyi konsantre olmuslar bunun etkisiyle ezdik...

• quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: wiuo

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Oyuncularıni satmış 3 aydir mac yapmayan vasat bi takıma karsi az bile atti fb bjk olsa 5 atardi

kes 3. seni. Adamlar sizi öttürdü avrupa maçlarında. Gidin siz tr kupasında konyayı nasıl eleriz diye düşünün. Avrupa size ağır gelir.

Geçen sene siz şikeden avrupaya gidemezken biz Liverpool'u eliyorduk
    Amedden 3 yeyip kupa düşünmek kimin sorunu o ayrı

Liverpool eliyormuş Allah bilir 8 - 0 ın intikamını aldığınızı sanıyorsunuzdur Niye gittin daha dandik bir takım olan Brugge'e elendin o zaman ? Avrupa size ağır bunu anlayın.

Biz en azından Amed'i 3 ledik. Evimize avantajlı döndük. Sizin gibi konyadan evimizde içimizden geçilmedi. Şimdi git konya'ya ve tur hesapları yap.

Kalede kaleci olmadığı için Brugge maçında elendik
    Avrupa size ağır diyip duruyorsun acaba ne başarın var avrupada bu kadar konuşuyosun

Tarihimizde skenderbau zaferleri yok doğru diyosun haha:)

"0 (Sıfır) " da çekmemişsinizdir siz şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

Bir günlük feneri tutma hakkımı kullandım.Tebrikler fener.
    Üstüme gelmeyin.

senin bu mesajından sonra üstüne gelenin üstüne giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

RVP'nin tepkisi sonuna kadar doğrudur ve haklıdır.

Ulan adam Hollanda milli takım kaptanı, Manchester United'dan gelmiş, bitiriciliği ve kalitesi dünya tarafından kabul görmüş. "Fernandao kim ki benim yerime oyuna giriyor?" diyordur içinden.

Zaten 2-0 öndeyiz, rakip 10 kişi defans yapıyor, oynatsana abicim RvP ile Fernandao'yu bir arada. Bombalasınlar kaleyi.

Robin Van Persie'nin sağ ayağı > Vitor Pereira'nın sülalesi. Doğruya doğru.

RVP solak değil mi ya

Yani o kadar iyi bi adam ki solak olmasina ragmen sag ayagi bile vasifisizin sulalesinden iyi diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

Birlikteliğe ihtiyacımız olan şu günlerde dün bizi destekleyen bütün takımların taraftarlarına teşekkür ederim. İsterdimki Galatasaray gibi Beşiktaş da bu yarışın içinde olsaydı. Galatasaray'ın bu turu geçmesini çok istiyorum. İnşallah 2 takım devam ederiz yolumuza.

Dünkü maça gelince kibirlenmemeye dikkat etmeliyiz. Takım inişli çıkışlı oynuyor. Bir maç bir maça benzemiyor. Umarım böyle devam ederiz. Antalya maçı dönüm noktası olacak bence. En azından ben buna inanıyorum. Şampiyon olduğumuz sene Yeni Malatya yenilgisi dönüm noktası oldu. Antalya yenilgisini buna benzetiyorum. Bu maça herkes ayrı bir hırsla çıktı. İkinci maçta aynı hırsı koruyabilirsek yine farklı bir galibiyet alabiliriz. Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz ortada. Kasımpaşa maçında da benzer tablo yaşandı. Bitiricilik adına sorunumuz var. 4-5 farklı bitecek maçlar 2 farklı bitmemeli. Şu anki olumlu tablo lige de yansıyacaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun.

en güzeli zorlu fikstür öncesi avantajlı olarak moskovaya gidecek olmamız. cok iyi oldu... gs ile keske finalde karsılassaydık. o zaman süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaLroK

Arkadaşlar şimdi bunları söyledim diye bana cephe alabilirsiniz ama Fenerin oynunu şişirmek yerine rakibi irdelemenizde fayda var.. Loko 2 aydır resmi maç yapmamış stoper cezalı Niasse satılmış yerine takviye yapılmamış asla ama asla Fenerin ölçütü bir takım değil dün akşamki maça bakarak FİNAL OYNAR, EZDİ, SAHAYI DAR ETTİ vb. yorumlar yapmak Fenerbahçeye zarar verir. Turu rahat geçeceğini söylemiştim gol yerse zora sokacağını da söylemiştim gol yemeyerek tur şansını %50'den %85'e yükseltti. Milliyetçi duyguları da kabartsam da dün akşam SÜLEYMAN SEBA'ya ve Sizileri destekleyen BEŞİKTAŞ camiasına sövmeniz (Sövenler için söylüyorum) ne kadar aciz ucuz ve karaktersiz olduğunuzu gösterir. Yine de avrupa'da Fenerbahçeye başarılar dilerim.

NOT : Komik olan da şuydu cezasahası içinde düşen futbolcular istemsizce Hakeme bakıyorlar çok alışmışlar Beleş Penaltıya bu dip not beni çok güldürdü lakin burada MHK'nin servisindeki hakemler yok elin oğlu acımaz cokta beklenti içine girmemek gerekir.

kardeşim kimsenin kimseye cephe aldığı yok.elbette lokomotiv akşamki oyuna bakarsak bizim ayarımızda değil,elbette bunda 2.5 aydır resmi maç yapmamış olmalarının etkisi var ama karşıdaki takım sizin gruptan çıkmış ve sen iki maçtada yenememişsin(yanlışım varsa düzeltin lütfen)ve senin bu söylediklerin akşamki güzel oyunu gölgeleyemez kesinlikle.evet resmen ezdik,sahayı dar ettik ruslara.ama bu garanti final oynar demek değil.olayı maç maç düşünmek lazım zaten.3 yıl önce öyle oynayarak finalin kıyısından döndük zaten.küfür konusuna katılıyorum,her şekilde karşıyım.aklı başında olan herkeste karşıdır zaten.
    bu arada oyuncular beleş penaltıya alışmışlar diyerek siz de komik duruma düşmüşsünüz kanımca.türkiyede ki ve dünyadaki her maçta haklı olsun veya olmasın ceza sahasında düşen çoğu futbolcu hakeme bakar zaten ki buna sizin futbolcularda dahil.beleş penaltı alıyorsunuz derken kendinizi kandırmayın,hatta bu akşam maçınız var bi izleyin bakalım cezasahasında düşen futbolcular istemsizce nereye bakıyorlar.ha bize verilen bütün penaltılar haklıdır bana göre o ayrı.görüşler değişebilir bu normal.yaşınız kaç bilmiyorum ama ben bu ülkede bi sezonda ismini söylemek bile istemediğim bi takıma 20 küsur penaltı verildiğini görmüş biriyim.ve aynı şekilde fenerbahçenin de en az penaltı kazanan takım olduğunu bilimsel olarak kanıtlandığı bi araştırma bile yapıldı.tartışmayalım isterseniz...

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.