arkadaşlar ses kartımın programı çalışmıyor.. bilg. başlangıcında bir hata veriyor... yazıyorum..
"user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikliği, C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX DLL'si Windows sistem DLL'leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı. "
lütfen yardım edin ..
Kartının sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı deneyin eğer kartta bir sorun yoksa düzelir
Bilgisayarınızın verdiği hatanın ses kartının çalışmaması ile alakası yok. Son 2 gün içerisinde Microsoft bir güncelleme dosyası yayımladı ve bu güncellemeyi indiren herkeste bu hatayı veriyor. Daha ayrıntılı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_13355822/tm.htm adresini inceleyiniz. Bana da aynı hatayı verdi. Ben de güncellemeyi kaldırıp Otomatik Güncelleştirme seçeneğini iptal ettim. Artık hata vermiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme