MRB ARKADAŞLAR BAHSetTİĞİM PROGRAMI KULLANAN varmıdır ,
letitbit adlı siteye premium olarak üyeyim film indirme başlıyorum diyelim 2 saat kalıyor indirmesine neti komşuyla ortak kullanıyoruz tABİ komşunun cocuğu modemi açıp kapatıyor yanlışlıkla cocuk küçük bakıyorum idm kaldığı yerden devam etmiyor bunun sebebi modemimin tekrar farklı bir ip almasımıdır
bunu nAsıl çözebiliriz
yani idm ile bir dosya indirirken modem kapatılıp açılsa bile net gelince idm tekrar devam etsin istiyorum normalde ben indirirken indirmeyi iptal etsem modem kapanıp açılmadığı sürece tekrar devam et diyince devam ediyor ama modem açılıp kapanınca malesef indirme yarıda kalıyor ve ben işteyken pc film indiriyor sanıyorum ama indirme modem açılıp kapandığı için kesiliyor ve pc boşuna çalışıyor Paylaş:
Dosyayı indirdiğin sitede, inen dosyayı durdurup devam ettirebilmek için ya FTP'den indirmen gerekir ya da premium üyeliğin olması gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: gowlet
Dosyayı indirdiğin sitede, inen dosyayı durdurup devam ettirebilmek için ya FTP'den indirmen gerekir ya da premium üyeliğin olması gerekir.
CÜMLEME Başlarken premium üyeyim diye belirtmiştirm zaten
Mobilde olduğum için görmemişim. O zaman ip değiştiği için kullanıcı adın ve şifreni güvenlik açısından yeniden girmek zorunda olduğun için olabilir.