< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (21. sayfa)
-
-
Beta da ertem şener var diyorlar doğrumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2k nba oyununa bak hiç umudun kalmaz.
-
Ben hala erişemiyorum oyuna UTC 12 saat kaça denk geliyor
-
TSİ 15.00
-
değil. ben kapalı betayı oynadım o değildi. melih şendil di sanırım.
-
Daha yeni emekleyen bir oyun için fifa seviyesinde olmasını bekleyenler şaka mı? Pes bile fifa karşısında yenilgiyi kabul etti küçülmeye gitti, fifa rakipsiz malesef fakat alternatif iyidir.
Oturdukları yerden her şeyi eleştiren vasıfsız insanlardan tiksiniyorum, destek olmuyorsan köstek olma arkadaş...
-
Alternatif olması her zaman iyidir. En azından türkce spiker ve ücretsiz...
Pes küçülmeye falan gitmedi, Pes yönünü mobile çevirdi, para kazanmaya. Yoksa Pes'teki oyun motorunun yanından geçemez EA FC. Bu arada Konamı nasıl böyle mallık yaptı anlamıyorum. Elinde hazine varken nasıl kıydı kendine anlamıyorum. Pes 2021 karaborsa 6 - 7 binlere satılıyor şuan. Sen git mobile yönel. Tipik Japon kafası.
Bu oyun Fifanın alt firması gibi olmuş dostum. Bunu eleştirmek vasıfsızlık mı oluyor! Kendine özgü olmamasını eleştiriyorum ve sen dilersen eleştir dilersen destek ver. İnsanların hür iradelerine biraz saygınız olsun artık.
-
Oyun daha yolun başında ne olmasını bekliyorsunuz ki? Fifa bir kaç yılda mı bu seviyeye geldi? Alt tarafı bir futbol oyunu yani daha ne kadar farklı olabilir beklentiniz nedir? Yaşın yetiyor mu bilmiyorum benim ergenlik zamanlarımda çıkan fifalarda oyun içine uzaylı girmesi, alevli şutlar vs. vardı böyle şeyler mi olsun?
Düzgün grafik ve düzgün bir fizik motoru olduktan sonra gerisi önemsiz ''bana göre'' ve bunlar zamanla gelişip düzelecek şeyler. Pes 11-12-13 dönemlerine kadar rezalet bir fizik motoru vardı pes serisinin mesela ama yıllar sonra üstüne bir şeyler koydular geliştirdiler.
-
Pes 21 hala oynanıyor ve bence gelmiş geçmiş en iyi pes oyunu. Ne vardı oyuna sadece transfer güncellemesi yapsalar 5 6 sene götürürdü valla anlamak mümkün değil.
Yıllar sonra bu alanda 3.bir oyunun çıkması çok güzel bir olay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ufl seri halinde gelişen bir oyun olmucak , bu oyun üzerine ufak geliştirme güncellemesi olur fifa gibi her sene oyun çıkmıcak ayrıca ufl sadece ps5 ve Xbox için çıktı pc ps4 fakirlerin oynaması istenmiyor
İçine ettiler yeni serilerde ne doğru düzgün takım var ne de oynanabilir bir oyun. Kuzenle vs atıyoruz özgün takımlarla doğru düzgün takım yok oyun dinamiği yok. Fifaya geçsek onda rezalet durumda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun ilk deneme için gayet iyi, kapalı beta’dan bu yana baya şey eklemişler üstüne. Adam 30 yıllık fifa serisiyle denk tutuyor komedi, 2k’nın fifa lisansını aldığı söyleniyordu doğruysa EA kendine çeki düzen verir. Tek temennim fifanın yaptığı hata gibi elit oyuncuya boğmazlar umarım, fifa’da gold kartlarla 3-4 ay oynanıyordu eskiden. İlk denemeye göre güzel olmuş gelişime açık
Oyunu oynamadım sadece videolarını izledim. lakin oynanış biraz basit duruyor ama içerikler inanılmaz hoşuma gitti. yani adamlar bir event listesi var yap yap bitmez. günlük ayrı haftalık ayrı. konaminin aslında tek yapması gereken buydu. yoksa oynanış gayet iyi ( eski serileri bende özlüyorum ama maalesef elde olan bu). üstelik oyun ücretsiz ütrkçe dil desteğinin yanında spiker desteği bile var. velhasıl oynanış eper keyif verirse zamanla pes i bile geçer bence.
-
Nerde oynadiniz ps5 te acilmadi hala
turkce spikerli oynadinizmi nasil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 7 Haziran 2024; 13:6:40 >
PC için ne zaman geleceği belli değilmiş, ötesi yok yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun şuan PS5 için oynanır durumda mıdır ?
-
Evet 3 maç attım.konami.bitmistir hemde Türkçe spiker var anlatimda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X