< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyun konaminin garabetini tokatlar şu hâliyle bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu sevdim
-
Vay anasını herkes sevmiş şimdi dahada merak ettim.
Yalnız bir sorum olacak yıllardır hep pes serisini oynayan fifayı hiç beğenmeyen birinin yorumunu merak ediyorum. çünkü genelde fifacılar sevmiş gibi internetteki yorumlarda.
-
Ne pesi kardesim girde bir bak harika bir oyun olmuş grafikler muthis pes dandik bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 7 Haziran 2024; 14:34:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fifacılar sever çünkü oyun fifa muadili. Yıllarca pes oynadım. (Aktif olarak Pes 2021 oynuyorum). Bu oyun bildiğimiz Pes ten çok uzak. efootball lanetini geçer mi geçmez mi umrumda değil açıkçası. Ama Pes ayrıydı ondaki top fiziği, gerçekçilik bu oyunda da yok. Dediğim gibi bu oyun fifa çakması.
-
Dostum güzel bir şekilde tartıştığın için öncelikle teşekkür ederim. Ben de isterim güzel bir oyun çıksın. Yani şuan güncel 2 futbol oyunu var ben gidip Pes 21 oynuyorum ben de müzdaribim bu durumdan. Ama UFL'nin oyun menüsü, taktik ayarları falan tıpatıp fifa. Neden yani? Hadi diyelim bunlar değişti zamanla ama oyun da fifa gibi ki. Sorun orada. Grafikler güzel yeni nesil duruyor eyvallah, oyun içi fifaya benzer şekilde gelişirse sıkıntı ki öyle görünüyor. O yüzden eleştiriyorum. Ama inşallah yanılırım da oyun çok güzel yerlere gelir.
-
Geçenlerde Bf 1, BF V tekrar kurup oynadım aynı serinin kendi oyunları bile geçmişten bugüne çok değişmiş.
Bu oyunun da bir anda 30 küsür yıllık bir oyun serisiyle bir anda kafa kafaya gideceğini düşünmeyin. Esas nokta bu oyun başarılı olur da EA FC oyuncu kaybederse bugün şikayet edilen çoğu şeyi düzeltecek.
Umarım Knight Online’a tepki olarak çıkarılan Rise Online gibi olmaz mesela Rise şu an daha beter diyor oynayanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye ağlamaya devam edelim kardeşim, aksine senin adına mutlu olurum. Aptal EA FC oyunundan kurtulduğun için :)
-
Takılıyorum reis 😁😁
biliyorum kardeşim ben de öyle :) ama FC ye rakip olarak çıksın da FC de kendini toparlasın biraz :) Aslında Ea Fc de defans ve kaleciler iyi olsa oynardım ama yıllardır düzeltmediler bunu. Bir düzeltseler şans vereceğim yoksa
-
Dostum EA FC' ye bir alışsan varya bırakamazsın.. Defans sistemi falan aslında gerçek futbola çok yakın. Sadece oynayarak zamanla pekişmen gerekiyor 😁
Geçen fc 24te bi gol atmışım, kabak gibi ofsayt ama golü direkt verdiler. Açtım tekrara baktım bildiğin 5 metre ofsayt. Türkiye liginde verilir anca bu gol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acaba ofsayt kapalı mı yaptınız hocam. gerçeği bu salaklığı fc 24 kendisi yapıyor zaten. maça bir giriyorum bakıyorum kimse kart görmüyor kendi kendine kapatmış :)) Ofsaytta muhtemelen öyle olmuştur. tuş takımını bile bozuyor daha ne diyim :)
-
çok denedim ya olmadı maalesef. artık 25 çıksın onu denerim
-
1 maç denedim Fifa kalitesinde olması zaten imkansız ama bundan daha iyi olabilirdi. Kontroller, paslar, şutlar zamanın Pes 6’sı kadar bile iyi değil. Animasyon falan çok önemli değil gerçekçi futbol oyunu olması da şart değil keşke gerçekçi yapmaya çalışmak yerine biraz daha arcade tarafa kayıp tamamen Pes 6’yı baz alarak o tarz bir oynanış yapsalarmış valla daha keyifli olurmuş.
Bakalım birkaç seneye daha ihtiyaçları var bence bundan daha iyi hale gelir zamanla
Zamanla her şey yerine oturur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X