Şimdi Ara

UFOLAR HAKKİNDA BUYRUN İCERİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufolara inanmıyorum(Amerikan kandırması) ama uzaylıların var olduğunu düşünüyorum. Bizden başka, başka bir galaksi de yaşayanların olduğunu düşünüyorum. Belki onlara göre bizde birer uzaylıyız.
  • 2. Dünya Savaşından önce hiç ufo gözlenmiş mi acaba.Uzay mekiğinin şekli nazilerin savaş uçağına benziyor çünkü.

• evet biliyorum hocam bu bize kesin olarak neyi kanitlar ama ?

• Usa dan beklenir. Bende gercek olduguna inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mserdark3

evet biliyorum hocam bu bize kesin olarak neyi kanitlar ama ?

Ufoların insan icadı olduğunu kanıtlar.Amerika belkide Nazi uçaklarını ele geçirmişti ve onlari geliştirip denemeler yaparken uçak düştü (roosevelt olayı) ve gizli bir proje olduğu İçin saklamaya çalıştı.Sonra da bu ufo söylentileri arttı ya da Abd hala bu uçakları kullanıyor olabilir

• Bilimsel olarak bakarsak 'uzaylılar yoktur' diyemeyiz. Çünkü sonsuz evrenin her yerine ulaşmamız imkansız. Yoktur diyemeyiz çünkü her yeri nasıl tarayabiliriz?
    Ancak inançlı insanlar Kur'anı referans alarak baktıklarında en mükemmel yaratılan varlığın İnsanlar olduğunu görüyorlar ve inanıyorlar. Cinler, melekler ve insanlardan bahseden Kuran, insanın en mükemmel surette yaratıldığı söylüyor. Müslümanlar, delilleri kesin, tuhaf olayları cinlere bağlıyorlar. Ancak özellikle Batıda Cin inancı çok az olduğunu için metafiziksel olayları uzaylılarla ilişkilendiriyorlar. Ve bazı alimlerin dediğine göre cinler bu tarz işlerle insanlarla uğraşmaktan zevk alıyorlar. Bunlar inanç meselesi olduğu için farklılık gösterir ancak gökyüzünde görülen uçan yabancı cisimlerin tamamen askeri teknoloji ürünleri olduğu tartışmasız bir gerçektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ellerinize saglik hocam ayni fikirdeyim inancli biri olarak yinede dedikleriniz dogru saniyorum.

• UFO olayı 2. dünya savaşından sonra Amerika ve Rusya arasındaki Soğuk Savaş döneminde ortaya çıkarılmış bir saçmalıktır. İki ülkede geliştirdiği hava araçlarını kamufle etmek maksatlı bu uydurmacayı çıkarmıştır. Zaten bakarsanız sadece bu iki ülkede düşen ufo mekiği görüntüsü (Mizansen) vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milazi

İşte adam da bana bunu demişti. Ufo ve uzaylılar hakkında çizgi roman, çizgi film, sinema vs. olsun hep benzer şekilde tasvir edilir. Bu çizimlerin ana sahipleride Amerikalılar demişti. O halde Amerikalılar ufo ve uzaylıları biliyorlarki böyle bir şey çizebiliyorlar demişti.
    .
    Ben adamın yalancısıyım valla :)

Amerika bilipde aciklamak istese direk aciklar.

Bilipde aciklamak istemezse ancak bazi seyler insanlarin aklimda suphe olusturiyorsa ozman tam tersini yaparsin.

Ufolar oyle garip yaratiklar degil. Aksine biz insanlar ufoyuz.
    Belki insan bedenini yonetmeyi ogrenmistirler. Beynine komutu ver ve yapsin.
    Uzaktan kumandali gibi..

• Aya inen apollo mekiklerde dünyamızın ufolarıdır. Başka gezegenlerde daha ileri teknolojiye sahip bilinçli varlıkların olmamasına inanmak sadece bencillik olacaktır. Hubble teleskobunun tüm çektiği görüntüleri yayınladıklarını zannetmiyorum daha iki adın otemizdeki aya zor gittik çok geri bir teknolojiye sahibiz daha burnumuzun ucunu göremezken bizden başka akıllı varlıklar olmadığına inanmak !!! Bir düşünün derim.

ben var olduklarına eminin çünkü tarih boyunca farklı tarih dilimlerindeki uygarlıklar yuvarlak uçan mekikler astronotları resimler ile tasvir etmiştir insanın doğası gereği gördüğü şeylerin resimlerini çizer.

• Fikirleriniz mukemmel hocam bencede daha 400.000 km'ye zor gittik o da kesin degil Komplo Teorileri var biliyorsunuz ve bende sizin gibi kesinlikle Hubble'in tum goruntuleri yayinlamadigina inaniyorum.

• Ufo gören masum köylü...

Uzayda mesafeleri ölçmek için ışık yılı ölçü birimi kullanılır.
    1 ışık yılı, ışığın 1 yılda katettiği mesafedir. Yani yılda 10 trilyon km dir.

Bize en yakın gökada (galaksi) Andromeda gökadasıdır ve uzaklığı 2.5 milyon ışık yılıdır.
    Yani 2.5 milyon x 10 trilyon km...
    Dolayısıyla ışık hızında hareket eden bir cismin Andromeda'dan bize gelmesi 2.5 milyon yıl sürer.
    Tabii dönüşü de 2.5 milyon yıl sürer.
    Böyle olunca birilerinin gelip, görünüp, tekrar gitmesi bana pek inandırıcı geliyor.

Hadi Kendi gökadamızdan çıkmadık diyelim.. Samanyolu Gökadası içindeyiz , burası bile o kadar büyük ki bir uzay aracı ile bulunduğumuz sarmalın dışına çıkmamız 115 bin yıl sürüyor. (en hızlı uzay aracı 30 bin km gibi bir yol katediyor ancak gönderdiğimiz uydulardan biri olan Cassini, Satürn yörüngesinden aldığı hızla pluton'a fırlatılırken 83000 km hıza ulaşmayı başarmış.)

Yani arasıra gelip dünyamıza bir göz atacak varlıkların ışık hızı ile hareket ediyor olmaları gerekir.
    E=mc2 kuralına göre ışık hızına ulaşan bir cisim için zaman durur. Ancak bu şekilde gelebilirler ki bu da bana imkansız geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mserdark3

Muhtemelen cunku cidden uzaylilarin sirf Amerika'yi ziyaret etme ihtimali hic olasi degil :)

Ufolar gerçek olsa bile devlet büyükleri açıklamıyor.

Geçen yıl rusya başbakanı mı neydi putin den önceki abd ye dedi ki siz açıklamazsanız biz açıklarız.

Sonra vazgeçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Ufo gören masum köylü...

Uzayda mesafeleri ölçmek için ışık yılı ölçü birimi kullanılır.
    1 ışık yılı, ışığın 1 yılda katettiği mesafedir. Yani yılda 10 trilyon km dir.

Bize en yakın gökada (galaksi) Andromeda gökadasıdır ve uzaklığı 2.5 milyon ışık yılıdır.
    Yani 2.5 milyon x 10 trilyon km...
    Dolayısıyla ışık hızında hareket eden bir cismin Andromeda'dan bize gelmesi 2.5 milyon yıl sürer.
    Tabii dönüşü de 2.5 milyon yıl sürer.
    Böyle olunca birilerinin gelip, görünüp, tekrar gitmesi bana pek inandırıcı geliyor.

Hadi Kendi gökadamızdan çıkmadık diyelim.. Samanyolu Gökadası içindeyiz , burası bile o kadar büyük ki bir uzay aracı ile bulunduğumuz sarmalın dışına çıkmamız 115 bin yıl sürüyor. (en hızlı uzay aracı 30 bin km gibi bir yol katediyor ancak gönderdiğimiz uydulardan biri olan Cassini, Satürn yörüngesinden aldığı hızla pluton'a fırlatılırken 83000 km hıza ulaşmayı başarmış.)

Yani arasıra gelip dünyamıza bir göz atacak varlıkların ışık hızı ile hareket ediyor olmaları gerekir.
    E=mc2 kuralına göre ışık hızına ulaşan bir cisim için zaman durur. Ancak bu şekilde gelebilirler ki bu da bana imkansız geliyor.

Tek çare solucan deliğini bulmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dungeon-54

Bilimsel olarak bakarsak 'uzaylılar yoktur' diyemeyiz. Çünkü sonsuz evrenin her yerine ulaşmamız imkansız. Yoktur diyemeyiz çünkü her yeri nasıl tarayabiliriz?
    Ancak inançlı insanlar Kur'anı referans alarak baktıklarında en mükemmel yaratılan varlığın İnsanlar olduğunu görüyorlar ve inanıyorlar. Cinler, melekler ve insanlardan bahseden Kuran, insanın en mükemmel surette yaratıldığı söylüyor. Müslümanlar, delilleri kesin, tuhaf olayları cinlere bağlıyorlar. Ancak özellikle Batıda Cin inancı çok az olduğunu için metafiziksel olayları uzaylılarla ilişkilendiriyorlar. Ve bazı alimlerin dediğine göre cinler bu tarz işlerle insanlarla uğraşmaktan zevk alıyorlar. Bunlar inanç meselesi olduğu için farklılık gösterir ancak gökyüzünde görülen uçan yabancı cisimlerin tamamen askeri teknoloji ürünleri olduğu tartışmasız bir gerçektir.

İslâm inancimiza göre insan en mükemmel.o halde uzaylıların dünyayı ziyâret etme ihtimali bulunamaz.
    Çünkü daha biz bile uzayda bizden başka canlı yaşam bulamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: Dungeon-54

Bilimsel olarak bakarsak 'uzaylılar yoktur' diyemeyiz. Çünkü sonsuz evrenin her yerine ulaşmamız imkansız. Yoktur diyemeyiz çünkü her yeri nasıl tarayabiliriz?

İslâm inancimiza göre insan en mükemmel.o halde uzaylıların dünyayı ziyâret etme ihtimali bulunamaz.
    Çünkü daha biz bile uzayda bizden başka canlı yaşam bulamadık.

bilim açısından en mükemmel demiyor ki hocam yaratılış bakımından fiziksel anlamda vs. o mükemmellik

• Bence uzaylılar var.sonuçta uzay çok büyük ve illaki bir yerde canlı vardır diye düşünüyorum. Belki bizden çok farklı olabilirler belki bizden çok daha ileri düzeydeler oksijen kullanmıyorlar belki.ve eğer ba§ka canlilar varsa onlarda uzayı keşfetmek için araçlar yapabilirler.illa ufo demiyorum.belki başka araçlarla bizi görüyorlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

Bence uzaylılar var.sonuçta uzay çok büyük ve illaki bir yerde canlı vardır diye düşünüyorum. Belki bizden çok farklı olabilirler belki bizden çok daha ileri düzeydeler oksijen kullanmıyorlar belki.ve eğer ba§ka canlilar varsa onlarda uzayı keşfetmek için araçlar yapabilirler.illa ufo demiyorum.belki başka araçlarla bizi görüyorlardır

Şu star trek te ki gibi uzay gemileri belki de uzaylilarda var ama hızı düşük olmalı.

Uzayda mesafeler inanilmaz uzunlukta.

• Yalnız değiliz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.