Şimdi Ara

UFOLAR HAKKİNDA BUYRUN İCERİ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Yalnız değiliz

Bunu kanıtlayamayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi şu da var, ufo'ların geldiği yer Dünya'da olabilir.
    Yer altında gelişmiş bir medeniyet olduğunu, ufoların onlar tarafından kullanıldığını iddia edenler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dungeon-54 D kullanıcısına yanıt
    Başına ''bence'' yazmayı unutmuşum hocam
  • Bir an onlari gordugunu sandim...

• İnanmak için bir nedenim yok. Ama yapılması imkansız değil bunu biliyorum.
  • Evrende ortalama 17 milyar gezegen varken yalnız olduğumuzumu düşünüyorsunuz? Bu sizin cimriliğinizi gösterir. Ayrıca UFO'ya gelirsek bunun bir çok kanıtıda vardır. Tam olarak ufo var demeyelimde insan dışı varlıkların dünyaya geldikleri kanıtlamıştır ve bu yüzden 52. bölge vardır. 52. Bölgenin videolarından görebilirsiniz.
  • en basit mantıkla bile düşünürsek koskocaaaaaa evrendeki tüm gezegenler boşuna mı var? hepsi süs olsun diye mi sadece görüntü olsun diye mi varlar? lütfen biraz bu yazdığımı düşününün sorgulayın gece yatmadan önce 5 dk sadece bunu düşünün bişey kaybetmezsiniz....

koskoca evrende sadece bit kadar ufak olan dünyada mı yaşamın var olduğuna adınız gibi eminsiniz??? önyargıyla KESİNLİKLE UZAYLI YOKTUR diyen arkadaşlara soruyorum buna nasıl bu kadar adınız gibi emin olabiliyorsunuz?????

evrende yaşayan varlıklar olarak sadece bizim olmamızı düşünmekte bir egoistlik değil midir?? bence kesin karar vermeden önce bi daha düşünmek lazım yoksa o küçümsediğimiz cahillerden biri de bizizdir kimbilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 7 Aralık 2013; 17:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

en basit mantıkla bile düşünürsek koskocaaaaaa evrendeki tüm gezegenler boşuna mı var? hepsi süs olsun diye mi sadece görüntü olsun diye mi varlar? lütfen biraz bu yazdığımı düşününün sorgulayın gece yatmadan önce 5 dk sadece bunu düşünün bişey kaybetmezsiniz....

koskoca evrende sadece bit kadar ufak olan dünyada mı yaşamın var olduğuna adınız gibi eminsiniz??? önyargıyla KESİNLİKLE UZAYLI YOKTUR diyen arkadaşlara soruyorum buna nasıl bu kadar adınız gibi emin olabiliyorsunuz?????

evrende yaşayan varlıklar olarak sadece bizim olmamızı düşünmekte bir egoistlik değil midir?? bence kesin karar vermeden önce bi daha düşünmek lazım yoksa o küçümsediğimiz cahillerden biri de bizizdir kimbilir??

Merkür'de veya diğer gezegenlerde yaşamın olmamasi boşuna var olduklarını mı gösterir?

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

en basit mantıkla bile düşünürsek koskocaaaaaa evrendeki tüm gezegenler boşuna mı var? hepsi süs olsun diye mi sadece görüntü olsun diye mi varlar? lütfen biraz bu yazdığımı düşününün sorgulayın gece yatmadan önce 5 dk sadece bunu düşünün bişey kaybetmezsiniz....

Merkür'de veya diğer gezegenlerde yaşamın olmamasi boşuna var olduklarını mı gösterir?

öyle bişey demedim bazı gezegenlerde yaşayan canlı olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 7 Aralık 2013; 21:18:54 >

• mserdark3 kullanıcısına yanıt
    İnanmayın hep montaj @mserdark3
  • Öncelikle UFO diye birşey olduğu gayet açık ortada fakat UFO denince bizim halkımız hemen uzaylıların kullandığı araç olarak algılıyor fakat bu tamamıyla yanlış bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum ki uzun bir süre ufoları ve area 51 (51. bölge)'yi araştırdım fakat şimdi haarp projesine taktım kafayı onu araştırıyorum. Herneyse konuya döneyim UFO dediğimiz şey uzaylı diye tabir ettiğimiz varlığı kanıtlanamayan mübarek varlıkların kullandığı araç değildir. UFO (İngilizce: "unidentified flying object"/tanımlanamayan uçan nesne); bilimsel bir açıklaması olmadığı ve genellikle dünya dışı yaşam taşıdığı iddia edilen gizemli nesne.[1] Türkçede uçan daire kavramı da sıklıkla UFO anlamında kullanılır.[2] UFO fenomenleri bazen sadece gözlemcilerin iddiasından, bazen de çeşitli kayıt cihazlarıyla elde edilen görüntü ve/ya seslerden ibarettir. UFO'larla ilgili kayıt ve iddiaları inceleyen kişilere ufolog, bu uğraşa ise ufoloji adı verilir.
    Daha öncesinde de UFO gözlemleri yapılmış olmakla birlikte, gözlem raporları 1950’li yıllardan itibaren, özellikle ABD’de büyük bir artış göstermiştir. Bu yıllardan itibaren günümüze kadar on binlerce UFO iddiası kaydedilmiştir.[3] (Vikipedi'den Alıntı)

Area 51'in filmlerini izleyen ve merak etmeyen yoktur sanırım birde o konuya açıklık getirmek istiyorum. Area 51'in yer altında bulunduğu ve haritalarda görünmediği idda edilmektedir ve bu iddalar üzerine Amerika'dan area 51'in varlığı hakkında bir açıklama gelmiştir ve area 51'in varlığı onaylanmıştır. Yüksek düzeyde korunan ve nasa/pentagon/abd ordusu kontorlünde kullanılan area 51 gök cisimlerini ve uzayı araştırmaktadır.

Tekrar ufolara dönecek olursak kendi yorumum ile ufolar bence vardır fakat elbette uzaylı mübarek kardeşlerimizin bindiği araç değildir. adı üzerinde tanımlanamayan uçan nesne bunu nasıl uzaylıların kullandığı araç olarak tanımlıyorsunuz? Tanımlanabilse ismi ufo olmazdı area 51 de bunun üzerine çalışıyor ve iddalara göre area 51 de ufo olduğuda söyleniyor. Ayrıca ufolar ve area 51 Gta San Andreas v.b. birçok oyunada konu olmuştur.

UFOLAR HAKKİNDA BUYRUN İCERİ...

31 Temmuz 1952 tarihinde New Jersey'de görülmüş bir UFO.

NASA Uydusu tarafından çekilen bir video.

• Elbetteki bu dünyada yanliz degiliz bizler gibi bu galakside binlerce yasayan uzay formları mevcuttur fakat onların özgür irade yasaları var hiçbir gezegene mudehale yada gezegenleri kusatma gibi bir amaclarida luksleri yok aslinda uzun lafin kisasi onlar tahminimce insanlar gibi nankör dusunmediklerine inanıyorum bir insdan anatomisinin bir uzayli formuna garip cins değişik göründüğünü bir farkli uzayli yaşam formununda bir insan gözünde farkli gorundugu ve değişik göründüğünü tahmin ediyorum teori uretmeye çalışıyorum kafamda sadece kurgulamaya calissamda ne kadar yinede onlarin gezegenlerini ve teknolojilerini yasam tarzlarini amaclarini ve hedeflerini bilmek imkansızdır. Diye düşünüyorum.

• Onların bizim gezegenimizde gözü yok fakat bizim onlarınkinde var sanırım uzayda yaşamı falan araştırdığımıza göre...
  • gözümle görsem inanmam
  • Bu konuyla ilgili söyleyebileceklerim
    * ilkokuldayken ben de gökyüzünde uçağın peşinden giden beyaz bir top görmüştüm artık nedir bilemem hatta başka bir arkadaşa falan da göstermiştim.
    * dini açıdan bana göre başka bir gezegende böyle canlılar olsa Kuran da bahsedilir diye aklıma geliyor.
    *İnsan benzeri canlı veya ufo araçlarının olma ihtimali kuvvetli de görünüyor mesela uzaylı otopsisi dikkat çekici
    * ufo görüntülerinin çoğu hileli ama açıklanamayan görüntüler de var.
    *bir taraftan da o günümüzde bu kadar görüntüleme teknolojisi var herkesde kameralı telefon vb var . ona rağmen neden tam olarak şüpheye yer kalmayacak şekilde görüntülenmiyor.
    * madem ufo diye bir cisim var veya uzaylılar kendini göstermek istiyorsa çok daha net bir şekilde gösterebilir , neden gözden kaçıp dursun
    * ufo görülme vakalarını cinlerin yaptığını düşüneneler de az değil
    *son bir ihtimal olarak da devletler ufo ları kullanıyor. kendi uçak casus araç vb ufo demek de işim kamuflesi oluyor.

• Biz 3 harfli diyoruz onlar uzayli diyor hepsi bu. O tabak sekilli araclarda nazi ucaklari

• quote:

Orijinalden alıntı: Lationem

Onların bizim gezegenimizde gözü yok fakat bizim onlarınkinde var sanırım uzayda yaşamı falan araştırdığımıza göre...

Benim gözümün uzayda ve farkli gezegenlerde olması beni ilgilendirir o beni baglar. :)

• Komplo teorisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Komplo teorisi.

Son resim herşeyi açıklamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Lationem

Öncelikle UFO diye birşey olduğu gayet açık ortada fakat UFO denince bizim halkımız hemen uzaylıların kullandığı araç olarak algılıyor fakat bu tamamıyla yanlış bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum ki uzun bir süre ufoları ve area 51 (51. bölge)'yi araştırdım fakat şimdi haarp projesine taktım kafayı onu araştırıyorum. Herneyse konuya döneyim UFO dediğimiz şey uzaylı diye tabir ettiğimiz varlığı kanıtlanamayan mübarek varlıkların kullandığı araç değildir. UFO (İngilizce: "unidentified flying object"/tanımlanamayan uçan nesne); bilimsel bir açıklaması olmadığı ve genellikle dünya dışı yaşam taşıdığı iddia edilen gizemli nesne.[1] Türkçede uçan daire kavramı da sıklıkla UFO anlamında kullanılır.[2] UFO fenomenleri bazen sadece gözlemcilerin iddiasından, bazen de çeşitli kayıt cihazlarıyla elde edilen görüntü ve/ya seslerden ibarettir. UFO'larla ilgili kayıt ve iddiaları inceleyen kişilere ufolog, bu uğraşa ise ufoloji adı verilir.
    Daha öncesinde de UFO gözlemleri yapılmış olmakla birlikte, gözlem raporları 1950’li yıllardan itibaren, özellikle ABD’de büyük bir artış göstermiştir. Bu yıllardan itibaren günümüze kadar on binlerce UFO iddiası kaydedilmiştir.[3] (Vikipedi'den Alıntı)

Area 51'in filmlerini izleyen ve merak etmeyen yoktur sanırım birde o konuya açıklık getirmek istiyorum. Area 51'in yer altında bulunduğu ve haritalarda görünmediği idda edilmektedir ve bu iddalar üzerine Amerika'dan area 51'in varlığı hakkında bir açıklama gelmiştir ve area 51'in varlığı onaylanmıştır. Yüksek düzeyde korunan ve nasa/pentagon/abd ordusu kontorlünde kullanılan area 51 gök cisimlerini ve uzayı araştırmaktadır.

Tekrar ufolara dönecek olursak kendi yorumum ile ufolar bence vardır fakat elbette uzaylı mübarek kardeşlerimizin bindiği araç değildir. adı üzerinde tanımlanamayan uçan nesne bunu nasıl uzaylıların kullandığı araç olarak tanımlıyorsunuz? Tanımlanabilse ismi ufo olmazdı area 51 de bunun üzerine çalışıyor ve iddalara göre area 51 de ufo olduğuda söyleniyor. Ayrıca ufolar ve area 51 Gta San Andreas v.b. birçok oyunada konu olmuştur.

31 Temmuz 1952 tarihinde New Jersey'de görülmüş bir UFO.

NASA Uydusu tarafından çekilen bir video.

Hepsine inan şu NASA ya en son inan: D Bunlara belli olmuıyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.