Şimdi Ara

UFOLAR HAKKİNDA BUYRUN İCERİ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ufo diye bişey var ise, uzaylılar çok utangaç tipler olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pruvap -- 2 Ocak 2014; 12:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim düşüncem çok daha farklı. Bence onlar insan.. ama bizden önceki insanlar. Biran komik gelebilir ama şöyle açıklıyim. Mısır piramitlerini bilirsiniz. Ve her 10 bin yılda bir buzul çağınında geldiğini bilirsiniz. Şimdi düşünceme gelelim. bildiğiniz üzere piramitler kusursuzza inşa edilmiş mühendislik harikası yapılar. ve üstündeki uçan araba ufo ve helikopter hiyorogliflerinide görmüştürsünüz. bence bizden önceki uygarlık yaptı bunu bizim gibi teknolojileri çok geliştirdiler veya bizden dahada çok ilerlettiler . sonra buzul çağı geldi ve herşey resetlendi. ama bazıları teknoloji sayesinde hayatta kaldı ve şuan aramızda yaşıyolar. O ufo diye tabir ettiğimiz araçlarda onların ozamanki teknolojilerinden kalma araçlar.
  • UFO = Undefined Flying Object
    Yani Tanımlanamayan uçan cisim.

Göğe baktığınızda uçan ama tanımlayamadığınız her nesne UFO dur zaten. Çünkü tanımlayamadınız.

Ufo vardır ama uzaydan gelen canlı varlıklar konusunda aynı şeyi düşünmüyorum.
    Belki yoklar belki varlar bilemem ama ufo = uzaylı diye bir kavram edinmişsiniz ki bu çok yanlış birşey.
  • Gittiğim müzeler olsun izlediğim belgeseller olsun ben uzaylilarin olduğunu düşünüyorum hayatinizi komplolar üzerine kurmussunuz

• şöyle bir evrende bizden başkalarının yaşamadığını düşünmek bana saçmalık geliyor

• Ben ufolara inanıyorum.
    Bu konu hakkında çok sevdiğim bir söz : Uzaylıların olmadığının en büyük kanıtı şuana kadar onları bulamamamız.

o kadar geniş bir evrende yanlız olduğumuzu hiç ama hiç sanmıyorum

Bundan 4 sene önce antalyada sitenin içerisinde dolaşıyorum gökyüzüne bakıyorum. Derken parlak bir yıldız dikkatimi çekti. dümdüz hareket etmeye başladı uçaktır dedim birden daireler çizmeye başladı şaşırdım çünkü bir uçağın öyle manevra alması vede o hızda mümkün değil. bir ileri bir sağa bir sola gitti geldi döndü derken birden deniz tarafına çok hızlıca gidip aniden kayboldu. Uçak olamaz , ışık gösterisi olamaz havada bulut yok ? ışınlanma teknolojisi olamaz :D Amerikanın uçağı olsa o derece parlamaz ve manevra yapamaz hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerPs -- 5 Ocak 2014; 13:57:37 >
  • Bi çok kişi böle görmeden inanmaz biçoğuda görsede inanmaz cindir peridirder kabak gibiydi benim gördüğüm kocaman kot düğmesi gibi ayın çevresini dolandı gitti yuvarlak yaptı büyük daire seyri
  • mserdark3 kullanıcısına yanıt
    ABD'nin yalanı! Kendi teknolojik silahlarının test sürüşlerini kamufle etme ve daha sonraki aşamada Dünyaya UFO saldırısı ve ardından Uzaylılardan dünyayı kurtaran ulus olmak isteği.

NOT: UFO'lar her sene araba modeli gibi gelişiyor :)

Aluminyum, Bakır, Çelik :)
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Suanki fizik bilgilerimiz bunlar. Belki yanılıyoruz belki alternatif yolları göremiyoruz :)

• mserdark3 kullanıcısına yanıt
    Aya ılk ayan basan ruslar olmasın ..gagarin
  • Ufolar gelecekten gelen insanlarda olabilir.
    Düşünsenize şuanda teknolojimiz yeterli olsa?
    siz eski mısırı merak edip gitmezmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda araştırmalarınızı derinleştirirseniz gerçekten var olduklarını anlardınız ...
    sirius bilimleri uzmanı haktan akdoğanı dinleyebilirsiniz
    discovery sience yi takip ederseniz gün aşırı bu tür programlar çıkıyor ve ispatlıyorlar...
    ülkemizdeki pilot subayların bu konuda bazı anıları olmuş geçmişte bunları dinleyin tv dede çıkıp anlattılar
    ve ondan sonra gelin ondan sonra yorum yapın..
  • İnternette ufolar nazilerin yaptığı gezegenler arası çok gelişmiş ışık hızında seyahat edebilen(!) uçaklar yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankarkral

İnternette ufolar nazilerin yaptığı gezegenler arası çok gelişmiş ışık hızında seyahat edebilen(!) uçaklar yazıyor

http://www.imdb.com/title/tt1034314/

Haklısınız, ve dünyayı işgale hazırlanıyorlar artık NAZİ'lerin zamanı geldi!
    Çok neşeli bir filmdir, İngilizce bilen arkadaşlar kaçırmasınlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Orijinalden alıntı: isyankarkral

İnternette ufolar nazilerin yaptığı gezegenler arası çok gelişmiş ışık hızında seyahat edebilen(!) uçaklar yazıyor

http://www.imdb.com/title/tt1034314/

Haklısınız, ve dünyayı işgale hazırlanıyorlar artık NAZİ'lerin zamanı geldi!
    Çok neşeli bir filmdir, İngilizce bilen arkadaşlar kaçırmasınlar!

divxplanet'te altyazıları mevcut İngilizce bilmeyenler üzülmesin Yalnız film bence çöp zevk renk diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ocak 2014; 2:27:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bahsedilen konuyla ilişkili bu filmi bulabildim. ABD politikacılarını ti'ye alması da hoşuma gitti, özellikle Sarah palin benzeri hatun. Ama haklısınız güzel demek için insanın biraz anti amerikancılığının uyandığı dönemde seyretmesi gerek.
  • Dünya uzayda bizde Dünya da yaşadığmıza göre bizde uzaydayız ozaman uzaylı oluruz demek uzaylılar var. Düz mantık :D
  • düşünmüyorum
  • Dünya dışı zeki varlıkların olduğuna hatta insanlık gibi başka gezsegenlerde de medeniyetler olduğuna inanıyorum. Kuran'da bile 18.000 alemin olduğundan bahsediliyor. Bunların sadece dört tanesini biliyoruz. 1. İnsanlık 2. Hayvanlar 3. Cinler 4. Bitklier. Yani tanımadığımız bilmediğimiz 17996 alem daha var. İşin dini boyutunu geçersek evren muazzam büyüklükte bu evrende milyarlarca hatta trilyonlarca gezegen var. Mutlaka bu gezegenlerin bazılarında yaşam şekillenmiştir. Hatta bu yaşam aynı insanlıkta olduğu gibi medeniyete dönüşmüş olabilir. İnsanlık evrende çok genç bir zeki canlı türüdür. Bizden milyonlarca daha yaşlı zeki canlı türleri olabilir ve ulaştıkları bilim teknoloji seviyesini düşünebiliyor musunuz? Galaksiler arasında zaman ve mekanı bükebilen oradan oraya saniyeler içinde sıçrayabilen FTL sürücülü gemilere sahip olabilirler. Biz yapamıyoruz diye onlarda yapamaz diye birşey yok. Bizim için gidilmesi imkansız uzaklıklara saniyeler içinde gidip geri geliyor olabilirler. Belki dünyamızı bu seviyede teknolojiye sahip uzaylılar tarih boyunca ziyaret etmiş olabilir. Zaten bu derece gelişmiş bir medeniyetin insanlığı yok edip dünyayı ele geçirme gibi planları olmaz. Zaten adamlar almış başını gitmiş. İsteseler sıfırdan gezegen yapacak teknolojileri vardır. Ne yapsınlar insanların kirlettiği Dünyayı. Bence insanlık uzaylılarla ilk karşılaşmasını başka bir gezegene insanlı uçuş yaptıktan sonra yaşayacaktır. Bu bir şekilde çevremizde teknolojik olarak bizden ileri uygarlıkların dikkatini çekecektir. Şu an için insanlıkla herhangi bir alışverişlerinin olacağını sanmıyorum. Çünkü hem bilim, hem kültür olarak bu uygarlıkların gerisindeyiz. Ayrıca illa tüm uygarlıklar son derece ileri teknoloji seviyesine sahip olacak diye de birşey yok. Avatar'da olduğu gibi zeki olup ilkel yaşayan, teknolojik evrimini daha tamamlayamamış insanlıktan bile çok geri uygarlıklar çok fazla olabilir. İşte bu tarz uygarlıklar için İnsanlık tehlike arz etmekte.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.