Şimdi Ara

UFOLAR HAKKİNDA BUYRUN İCERİ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözüyle görmeyen inanmayabilir ama koca evrende yanlız olduğumuzu düşünmüyorsunuz heralde sınırları olmayan yüzlerce galaksinin olduğu ve dünyanın toplu iğne ucu nu bırak mikrop kadar yer kaplamadığı evrende kesinlikle yanlız değiliz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bu alemi insanlar için yaratmıştır. Ecnebi mahlukatlar için değil.

Yersen,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: Lationem

Onların bizim gezegenimizde gözü yok fakat bizim onlarınkinde var sanırım uzayda yaşamı falan araştırdığımıza göre...

Benim gözümün uzayda ve farkli gezegenlerde olması beni ilgilendirir o beni baglar. :)

Genel olarak söyledim yanlış anlamamışsınızdır umarım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

Allah bu alemi insanlar için yaratmıştır. Ecnebi mahlukatlar için değil.

Yersen,

yok yaaa çok şey yazardım ama üşendim valla böyle düşünmen en basit anlamıyla bile egoistliktir...neymiş efendim bu evren insan için yaratılmış gitte önce Kuranı türkçe oku bakalım, sonra yorum yaz, insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

Allah bu alemi insanlar için yaratmıştır. Ecnebi mahlukatlar için değil.

Yersen,

yok yaaa çok şey yazardım ama üşendim valla böyle düşünmen en basit anlamıyla bile egoistliktir...neymiş efendim bu evren insan için yaratılmış gitte önce Kuranı türkçe oku bakalım, sonra yorum yaz, insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya görsün

ne desem bilemedim

• hocam boşver inanmak istemeyene ne yapsan boş inandıramazsın, hatta kendi gözleriyle görse inanmaz onlar, önyargılarına sıkı sıkıya bağlanmışlar
  • Kuranı tam okumadım, ancak sanırım bir yerde evrende yalnız olmadığımız yazıyormuş. Elbetteki yazıyorsa buna inanırım, çünkü Yaratan yarattığını bilir. Neyse konuya gelirsek, bence ufo görüntülerinin hiç biri gerçek değil, hatta bir haberde görmüştüm kandırmaca için lambanın yarısını çekmişler ufo diye. Neden tanımlanamamış uçan cisimlerin şekli hep bir daire şeklindedir? Bir roket yapamazlarmı? Yada belkide bu "uzaylılar" çok küçük canlılardırda, o yüzden göremiyoruzdur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

UFO tanımlanamayan cisim anlamındadır ve nedense ufo=uzaylı gibi bir algı var. Gerçi nedeni de belli ya,yabancı buradan olmayan film dizi ve haberlerde sanki böyleymiş gibi lanse edimesi bilinç altına böyle kazınması vs vs.

Bilinç altına kazınan ufo sözcüğünden devam edelim. Bence de uydurma. Uzaylı denen varlıklar gelecek olsa zaten çoktan gelmişti. Bu demek değil ki bizim dışımızda koskoca evrende gelişmiş bir canlı yok. Ancak bilmem kaç yüz ışık yılı uzaklardan gelmeyi başarabilen varlığın zırt pırt dünyamızda görünüp tekrardan yok olması saçmalık ötesi. Bu tamamen fantaziden ibaret bir şey. Zaten bu kadar gelişmiş bir teknolojiye sahip olsalar zaten bir şekilde dünyayla iletişim kurarlardı yani illa ABD olmasına gerek yok. Bu kadar üstün varlıklarsa zaten onları zaptebilecek bir teknolojimiz de olmazdı ya sömürülürdük ya öldürülürdük ya da sadece barış içinde beraber yaşardık (sıkıysa savaşa gir ). İnsanların gerçek hayatın iş yaşamının sıkıcılığından monotonluğundan stresinden uzaklaşmak için uydurdukları bir masal.

İnsan yapımı olup çoğu kişi tarafından varlığı ve ayrıntıları bilinmeyen uçan cisimler kimsenin ilgisini çekmez zaten (deneysel uçaklar,insansız hava araçları vs) UFO sözcüğü ile kastedilen dünya dışı yaşamdır her daim (UFO'nun açılımı farklı olsa bile)

Dünya dışı yaşamın varlığına inanan biriyim fakat onları aramalı mıyız veya onlarla karşılaşmaya bu kadar hevesli olmalı mıyız emin değilim..Bazı ipuçları elde edilmiş olsa da haklarında hiç bir şey bilmediğimiz bu yaşam türlerinin kendi kaynakları tükendiği için dünya'ya kafayı taktıkları teorisi bana biraz uyduruk geliyor..Umarım ölmeden bu sorunun cevabını alabileceğim bir şeyler olur da uzaylılar var mı yok mu diye merakımdan çatlamadan öğrenmiş olurum

• Tamamen insan hayalgücüde olabilir.Ama yayılan birşey (Area 51 ve Ufo olayları) doğruluk içerebilir.
  • uzaylılar ufo falan vb. hikaye bence ama eğer uzaylılar gerçekten varsa ezik ve teknolojileri çok geri olmalı. yoksa üstün falan olsaydı şimdiye kadar dünyayı 100bin kere işgal etmeleri gerekirdi.
  • Sverdlovsky vakası, ünlü oyuncu Roger Moore tarafından sunulan ve TNT'de yayınlanan "KGB'nin Gizli UFO Dosyaları" isimli programında ele alındı. Semashko Tıp Enstitüsü Anatomi Bölümü'nde uzaylının vücudunun incelendiği belirtiliyor. TNT yetkililerine göre gizli belgeler ve videolar kasıtlı olarak medyaya sızdırıldı. Otopsi raporuna göre yapılan incelemeler sonucu uzaylının kesin ölüm nedeni bulunamadı.

uzaylı otopsi videosu

http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/rus-bilim-adamlarinin-uzayli-otopsisi

• Video'nun başındaki kaza yeri görüntüsü terlikle veya çaydanlıkla çekilmiş türden fakat otopsi videosundan daha gerçekçi geldi bana..Ayrıca Ruslar (daha doğrusu Sovyetler) ufo olaylarıyla ilgili daha ketum davrandılar rejimlerinin yapısı gereği..İnsanları şaşırtacak çokça şey çıkabilir arşivlerinden,tabi talan edilmediyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Sverdlovsky vakası, ünlü oyuncu Roger Moore tarafından sunulan ve TNT'de yayınlanan "KGB'nin Gizli UFO Dosyaları" isimli programında ele alındı. Semashko Tıp Enstitüsü Anatomi Bölümü'nde uzaylının vücudunun incelendiği belirtiliyor. TNT yetkililerine göre gizli belgeler ve videolar kasıtlı olarak medyaya sızdırıldı. Otopsi raporuna göre yapılan incelemeler sonucu uzaylının kesin ölüm nedeni bulunamadı.

uzaylı otopsi videosu

http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/rus-bilim-adamlarinin-uzayli-otopsisi

o otopsi videosunun sahte olduğu ortaya çıktı. hatta kaç yıl oldu. zaten bakarsan doktorlar daha neşter tutmayı bile bilmiyor.

• Tarih kimin yazdığıyla alakalıdır. Dış dünya sana ne kadar gösterdikleriyle. Sen kaçırılmadığın sürece UFOları kafana takmana gerek yok bence. Ufu olabülü
     UFOLAR HAKKİNDA BUYRUN İCERİ...
  • daha kağıt icat edilmemişken geçmişteki insanların mağaralara, taşlara, kayalara, yapıtlarına resmettikleri uzay araçları ve değişik varlıklar da zaten amerikanın ve nazilerin oyunu... zaman makinesi yapıp geçmişe gittiler...

birşey sallıyorsanız destekli sallayın arkadaşlar, yok amerikanın kendini üstün gösterme çabası, yok nazi gemisi falan ne ya...

şu evrende sadece bizlerin olacağını düşünecek kadar egomanyağımısınız nesiniz ?
    ha belki o videolarda ve resimlerde gördüklerimiz veya orada burada duyduklarımız sahte olabilir montaj olabilir, bazı ülkelerin oyunları olabilir falan fişman... ama teknolojinin olmadığı tarih öncesindekiler kesinlikle gerçek !
  • Komplo Teorisi oldugunu sanıyorum.Evrenin ne kadar büyük oldugunu biliyoruz.En azından bize bir kaç bir ışık yılı uzaklıgındaki gezegenlerde hayat yok.Bundan daha uzaktan gelmiş olsalarda zırt pırt gel git yapacaklarını sanmıyorum.O kadar gelişmiş bi teknolojileri varsa niye gizli gizli gelip gitsinler.Dünya dışı yaşama inanıyorum ama henüz her hangi birileriyle bi iletişimimizin oldugunu sanmıyorum.
  • Bence Dünya dışı varlıklar ama çok uzaklardalar
  • evrende 1 nokta yer kaplamiyoruz neden ufo olmasinki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • history channel`da antik uzaylilar diye bir program vardi. bence uzaylilar kesin var. izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.