< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sana mı ağlayacak fırsat vermesinler? Onun için biraz geç değil mi?
|
Bunu söyleyene bak. "aaaaa niye ki Ağlayacak fırsat vermesin" falan diye yazarken ergen olmadığını mı sanıyorsun? Sana uygun cevap yazdım işte, niye hemen kızdın?
Şimdi yok öyle demedim falan diye kıvırmalar olmuyor. Seni şu forumda zaten bilen biliyor. Daha mantıklı mesajını görmedim. Seviyen zaten hep yerlerde. Sırf laf atmak için konular bile açıp duruyorsun. Haa işine gelmeyince o konulardan bile kaçıyorsun o ayrı. Dimi ama dimi dimi! |
He he kesin o kadarsınız. Sanki bilmiyoruz sizi. Yersen işte. Bari tek senin olduğunu söyle.
Sen hala kendi yazdığının farkında bile değilsin galiba. Benimki ucuz edebiyatsa seninki ne? Yok şaşırmışmış. Tabi ağlama ustası falanda ancak ben dersem gözüne ilişiyor. Neden acaba? Uğur dündar neden istemediğini yazdı. Hep büyük oyunlardan bahsederken kendi yandaş medyanızın, yandaş trollerin yaptığı algıları yok saymak nasıl bir kafa? Birde kendince korktu diyorsun. Neden korksun sanki dünkü çocuk? |
bu pandayı engelledim ama sizin yazdıklarınızı okurken buna giydirmenizi okumak eğlenceli oluyor hahaha
|
Forum olarak alışkınız bu pandaya. Hep aynı şeyi yapıyor. Şikayet ettiği şeylerin fazlasını yaptığının gerçekten farkında mı değil yoksa kasıtlı mı böyle davranıyor onu çözemedim ben. İşin komiği böyle ağla yazdım diye ergen derken bile ağlama sanatında harikalar yaratanlar diye laf atmaya çalışıyor.
|
Asil canli yayin olursa, tarafsiz bir moderator ile Binali rezil olacagi icin boyle oyunlara bas vuruyor. Bi kerede oyun yapmadan adam gibi bir programa cikip hilesiz, oyunsuz is yapinda gorelim.
|
Guzeeeel mantikli hareket
Akp bu kez oyun kuruculuk yapamıyor Dun bir konuda açıkladım ugur dundar onların isine gelecekti |
Neden Uğur Dündar'ı istedi Binali? TRT denilen yandaşlığın tillahı olmuş kanalda Uğur Dündar soruları soracak. Bir güvenilirlik arayışında. Kendi gazetecilerinin gazeteci olmadığının farkında.
Uğur Dündar nasıl bir ırtama çekildiğini hissetti. Yapılacak olan o program her türlü iğrençliğe gebe. Buradaki Akp destekçileri ise bu iğrençliğe alışık. |
aga dündar kendine güveniyor ama akp kanadına güvenmiyor aklımda kalan bir haber fetöcünün biri zorla dündar ile görüşmek istemiş hatta itirafçı olarak ama kurt dündar hiç bir şekilde bu gelen fetöcü ile ilgili görüşmemiş adam çok ısrarcı olmuş neyse polise git itiraf et diye başından salmış zamanında buraya kadar bakınca ulan böyle bir gazeteci bu bomba haberi neden tepti gibilerinden düşünüyorsun ama üç gün sonra anlıyorsunki o tanık üzerinden dündarın üzerine gidip fetö baglantışı kurup kodese atacaklardı işte kurt dündar yanaşmıyorsa kesin bi ipnelik vardır asıl sebebini şimdi degil ilerleyen günlerde anlayabiliriz .... akp zokayı yutturacak bi kek arıyor ama kurtlara çok yanaşıyor şansını kendi kekleri üzerinde denesin.........
aga binali bey oturuma çıkmak için bile kendi karar veremiyor izin istiyor kaldı ki kanalı moderatörü kendi tercihi olduğunu mu sanıyorsunuz adamın dübüründen kan alırlar başına buyruk iş yapacan haa yani canlı yayına çıkmasına karar verenler şartlarıda sıkı sıkı tembihlemiş tir yoksa çekerler kulaklarını.... dündarın burnuna pis kokular gelmiştir yoksa bu fırsatı tepmezdi.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Haziran 2019; 2:34:35 > |
|
|
|
|
|
|