Şimdi Ara

ukrayna odessa da günlük evler, havaalanı karşılama ve rehberlik hizmeti )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ukraynanın odessa şehrinde öğrenciyim. donanım haberden buraya gelmek isteyen arkadaşlarımıza her türlü yardımcı olurum. ev tutma havalimanında karşılama gece ve gündüz gezmeleri ;) konusunda ve rusça tercümanlık için her türlü yardımcı olurum. 4 yıldır burada yaşıyorum. vize almadan sadece pasaportunuz ile onur air in ucuz biletleri ile buraya gelebilirsiniz.. pm den bana ulaşabilirsiniz

• Senin yerinde olsam dostum araban yoksa araba kiralar, çanakkale yada bursa güzergahından mersine kadar geze geze inerim. Havalar hala idare eder durumda ne de olsa. Nerde akşam orda sabah bazen araba uyurum bazen de ev kiralar sıcak yatağın konforunu birşeye değişmem. Eğer öneri istersenhttp://www.kiraguru.com/ senin için bu konuda yeterli olur. Ara sor öğren kirala arkadaşın da varsa al yanına bas gaza olay bu kadar basit :) Çalış çalış nereye kadar yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdmerdgn

Senin yerinde olsam dostum araban yoksa araba kiralar, çanakkale yada bursa güzergahından mersine kadar geze geze inerim. Havalar hala idare eder durumda ne de olsa. Nerde akşam orda sabah bazen araba uyurum bazen de ev kiralar sıcak yatağın konforunu birşeye değişmem. Eğer öneri istersenhttp://www.kiraguru.com/ senin için bu konuda yeterli olur. Ara sor öğren kirala arkadaşın da varsa al yanına bas gaza olay bu kadar basit :) Çalış çalış nereye kadar yahu

otomatik mesaj reklamımı bu?
  • iyi de ben bunu buraya yazmamıştım yahu :) Bi arkadaşın sorusuna karşılıktı ama yanlış kısma yazmışım :)
  • süperr

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbabve milyarderi -- 11 Mayıs 2015; 13:07:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.