Şimdi Ara

Ukraynada bu mevsimler nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar birazda kuzenimin gazı ile heleki yeni kimlik kartları ile giriş olmasınında vermiş olduğu gaz ile kuzenle beraber ukraynaya gitmek istiyoruz. ben acele etmeyelım mayıs gibi gidelim dedikçe kendisi hemen gitmek istiyor. kısacası bu mevsimlerde gidilirmi ? ayrıca kiev ve lviv arasında kaldık hangi şehire gidelim diye. birde en ucuz uçak bileti en uygun konaklama için yardımcı olabilecek varmıdır ? teşekkürler iyi forumlar

• lviv cok sirin bir sehır..kyiv daha pahalı ama baskent...bana kalırsa once lviv e gıdın sonra da kyiv e gidersiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz çıldırdınız mı ? Soğuk'dan buz tutarsınız...Hemde ukrayna güvenli değil !!! Böbreğinizi söker alırlar..!!!! Zaten ülkede savaş var...Dubai'ye gidin...

• Cok soguk. Nisan gibi gidin. Kiev'de turk fazla ama tekrar tekrar gidilebilir bir sehir. Kulupler, barlar guzel. Fiyatlar butcemize uygun. Ucak fiyatlari biraz dusse de bol bol gidebilsek kiev'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşeyleri erteledikçe hevesi kaçar hevesiniz varken gidin derim tabi şahsı göruşum
  • ukrayna soğuk değil hocam bu sene sıcak gitti geçen sene gibi değil geçen sene kasım ayında 1 dakika sokakta duramıyorduk

lviv küçük bir şehir çok büyük değil kiev daha büyük şöyle birşey yapabilirsiniz 2-3 gun lvivde kalıp sonra trenle kieve geçebilirsiniz yada

kievde 2-3 gun kalip lvive gelebilirsiniz tren ile
  • Şubat' sonu gidebilirsiniz bence

iyi giyinmekte fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • martın basında odessada olacagım..oradan kişinev ve oradan da kieve gececegım...orada olacak olan varsa gorusebılırız...

• Lene kullanıcısına yanıt
    ben bu kadar cahilce bir yorum görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Siz çıldırdınız mı ? Soğuk'dan buz tutarsınız...Hemde ukrayna güvenli değil !!! Böbreğinizi söker alırlar..!!!! Zaten ülkede savaş var...Dubai'ye gidin...

Lviv ve Kiev’in savas bolgesiyle yakindan uzaktan alakasi yok, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim.

———————————

Gittiginde neler yapmak istedigini yazarsan daha net tavsiyeler verebiliriz. Yine de bir seyler yazayim:

Kiev, baskent ve haliyle cok daha buyuk bir sehir. Mekanlar vs daha iyi. Lviv kucucuk, her yer yurume mesafesinde neredeyse. Eylul’de 6 gece kalmistim ve hic toplu tasima, taksi vb kullanmadim. Eski Polonya sehri oldugu icin dogu avrupa mimarisi hakim. Insanlar sicakkanli vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.