Şimdi Ara

Ukraynada tatil ve eğitim konusunda ücretsiz danışmanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7 Yıldır Ukrayna'da yaşıyorum Odessa şehrindeyim ama görüyorum ki genelde buraya gelen Türkleri yine Türk vatandaşlarımız mağdur ediyor :(
    Odessaya hangi konuda olursa olsun gelmek isteyen bütün vatandaşlarımıza bu form altında elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.

• 2 sorum var;

1.Neden Ukrayna'da yaşıyorsunuz?

2.Genel olarak yaşam masrafları ne kadar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet12turk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Buraya zamanında okul için gelmiştim.
    2-) İlk geldiğim zamanlar efsanevi bir şekilde ucuzdu şu aralar TL nin değer kaybından ötürü biraz daha pahalılaştı. ortalama bir kişinin masrafları 1500-1600 lira civarı olur. Tabi kişiden kişiye değişir. Mesela benim kendi masrafım 2-2,5 arası değişiyor.
  • Kimse kimseye bedava yardımcı olmaz. Hele ki yurt dışında bir Türk ise, kaçarak uzaklaşın.
  • Bu form altında yardımcı olmaya çalışacağım yazıyor orada bilmem dikkat ettiniz mi ?
    Siz etnik Türk kimliğini unutmuş gibisiniz veya da hiç bilmiyorsunuz sanırım. Eğer birgün odessa ya yolunuz düşerse ulaşın bana veya merak ettiğiniz bir husus olursa buraya yazın bende size yardımcı olayım. Öğrenirsiniz en azından ''BEDAVA'' da yardım edilebileceğini.
  • Türkler bile türkleri sevmezse yabancılar bizi nasıl sevecek değil mi hocam
  • alexanderjahovic A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.