Şimdi Ara

Ukraynalı kız arkadaşım var ailem istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay Ukraynalı kız buldum sosyal medyadan. Baya bi yürüttük ilişkide. Evlenmeyi bile düşünüyorum kendisiyle. Çok güzel, sempatik bir kız. Aileme durumu açıkladım sıcak bakmıyorlar. İlla Türk ve müslüman olacakmış. Yoksa hakkımı helal etmem dediler. İki arada bir derede kaldım. Ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum... Bir yanda sevdiğim kız bir yanda ailem. Allah aşkına akıl fikir verin kardeşler.

• Bana pasla diyenler gelmeden önce,

Sosyal medyadan buldugun yüz yüze görmedigin biriyle nasıl evlenmeyi düşünüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferno10 kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekte birebir görmedim tabi ancak çok kez fotoğraf attık birbirimize. Hatta o beni Ukrayna'ya davet etti ben gelemem dedim. Çünkü hem para yok hem oraları bilmiyorum hem de ailemle kalıyorum. O yüzden reddetmek zorunda kaldım. Baya bi bilgi verdi kendisi hakkında. Güvenimi kazandı ama işte tek sorun ailem. Onlar istemiyor illa Türk olacakmış memlekette kız mı kalmadı diyorlar. İlla Türk birisiyle evlenmek mi zorundayım Allah aşkına kafayı yiyeceğim...
  • ukraynalı kızı napcan hocam fakir oluyor onlar. isveçli, alman falan bir kız bul hem ilerde ab vatandaşı olursun.
  • Bana pasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

ukraynalı kızı napcan hocam fakir oluyor onlar. isveçli, alman falan bir kız bul hem ilerde ab vatandaşı olursun.
    Hocam onlar da bize bakmaz maalesef. Mecbur Ukraynalı, Polonyalı kızlara bakıyorum çünkü Türk kızlarından daha iyiler hem güzellik hem karakter açısından. Türk kızlarına selam yazıyoruz anında engelliyorlar. Ukraynalı kızlarla sabaha kadar konuşuyorum. İşte karakter farkı...
  • Bu Avrupalılar da mükemel yaa.
    Ben o kız olsam seni istemem. Kayınvalidenin dırdırı var, Türkiyenin fakirliği var. var oğlu var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

Bana pasla
    Vay ırz düşmanı namussuz vay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Bu Avrupalılar da mükemel yaa.
    Ben o kız olsam seni istemem. Kayınvalidenin dırdırı var, Türkiyenin fakirliği var. var oğlu var.
    Hocam Avrupalı kızlar cidden mükemmel. Sıfır egoları var. Egolarını yüceltmek için erkekler üzerinden ego tatmini yapmıyorlar. Türk kızları böyle olmaya devam ederse Türk erkekleri de başka kızlara kayar böyle. Ah bi ailem izin verse...
  • Yazın 1.5 ay kadar Ukrayna'da bir projeye katıldım ve çok fazla Ukraynalıyla tanıştım. Bu kadar cana yakın bir millet olduklarını beklemiyordum. Hem kibarlar hem cana yakınlar (Lviv'e gitmiştim). Gerçe erkeklerin hepsi kibar değil genelde içip sokağa kusuyorlar; fakat kızlar genelde çok düzgündü.

Şahsen yerinde olsam kaçırmazdım.

Ayrıca merak ettim de nasıl tanıştınız? Yani Rusça veya Ukraynaca bilmediğini varsayarak İngilizce konuştuğunuzu varsayıyorum; fakat nasıl denk geldiniz yani hesabın mı açıktı

Not: Lviv'de İngilizce bilenlerin çoğu bilgisayar mühendisi veya türevi bölümlerden idi
  • Evlensen bile nasıl guvenwceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Yazın 1.5 ay kadar Ukrayna'da bir projeye katıldım ve çok fazla Ukraynalıyla tanıştım. Bu kadar cana yakın bir millet olduklarını beklemiyordum. Hem kibarlar hem cana yakınlar (Lviv'e gitmiştim). Gerçe erkeklerin hepsi kibar değil genelde içip sokağa kusuyorlar; fakat kızlar genelde çok düzgündü.

Şahsen yerinde olsam kaçırmazdım.

Ayrıca merak ettim de nasıl tanıştınız? Yani Rusça veya Ukraynaca bilmediğini varsayarak İngilizce konuştuğunuzu varsayıyorum; fakat nasıl denk geldiniz yani hesabın mı açıktı

Not: Lviv'de İngilizce bilenlerin çoğu bilgisayar mühendisi veya türevi bölümlerden idi
    Hocam Insta'dan tanıştık. Video yüklemiş oradan tanıdım. 1 aydır düzenli konuşuyoruz. Cidden sevecen ve sempatik birisi. Her Ukraynalı mı öyle bilmiyorum ama Türk kızlarından iyi olduğu kesin. Ben onunla ciddi düşünüyorum. O da beni seviyor ama şu an için acelesi yok diyor. Kendisi 19 yaşında ben 20 yaşındayım. Ama ailem sıkıntı yaratıyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

• Hocam ben de Erasmusla yurt dışına gideceğim nasıl düşürdün iki taktik ver ya ahhahsb

• quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

Hocam Insta'dan tanıştık. Video yüklemiş oradan tanıdım. 1 aydır düzenli konuşuyoruz. Cidden sevecen ve sempatik birisi. Her Ukraynalı mı öyle bilmiyorum ama Türk kızlarından iyi olduğu kesin. Ben onunla ciddi düşünüyorum. O da beni seviyor ama şu an için acelesi yok diyor. Kendisi 19 yaşında ben 20 yaşındayım. Ama ailem sıkıntı yaratıyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Aiesec araştırabilirsin. Kızın olduğu şehirde birkaç aylığına gönüllü bir faaliyete katılırsın. Kalcak yeri de onlar karşılıyor. Hem kızla tanışırsın ona göre plan yaparsın. Sosyal medyaya çok güvenme derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

Hocam gerçekte birebir görmedim tabi ancak çok kez fotoğraf attık birbirimize. Hatta o beni Ukrayna'ya davet etti ben gelemem dedim. Çünkü hem para yok hem oraları bilmiyorum hem de ailemle kalıyorum. O yüzden reddetmek zorunda kaldım. Baya bi bilgi verdi kendisi hakkında. Güvenimi kazandı ama işte tek sorun ailem. Onlar istemiyor illa Türk olacakmış memlekette kız mı kalmadı diyorlar. İlla Türk birisiyle evlenmek mi zorundayım Allah aşkına kafayı yiyeceğim...
    Bana hatunun arkadaşını ayarla 2 kişilik uçak bileti ayarlayayıl sana ve bana
  • Benim kaynıma pasla

• quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Aiesec araştırabilirsin. Kızın olduğu şehirde birkaç aylığına gönüllü bir faaliyete katılırsın. Kalcak yeri de onlar karşılıyor. Hem kızla tanışırsın ona göre plan yaparsın. Sosyal medyaya çok güvenme derim.

Alıntıları Göster
    Araştıracağım hocam teşekkürler.
  • Oha oğlum ukraynadan bulmuşsun da nasıl ailen istemiyo lan Ukrayna vaaaaav

• ergen hayalleri evlencekmis yuva kurcakmis :)
    sen o kizi buraya getircek ucak biletini ayarla once.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.