Şimdi Ara

Ukraynalı kız arkadaşım var ailem istemiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FelixsElysion

Oha oğlum ukraynadan bulmuşsun da nasıl ailen istemiyo lan Ukrayna vaaaaav
    Ailem aşırı muhafazakar kafada maalesef. Dünya güzeli bir kız bulsam onu da istemezler gavur diye. Allahtan ben onlara çekmemişim.
  • Ailenle konuşmalısın bence artık büyük biriyim kendi kararlarima lütfen saygı duyun ben ..... Yı seviyorum adı her neyse benim de ailem çok muhafazakar ben de birini seviyorum ama aileme söyleyemem çünkü ne zaman böyle bir konu açılsa bile önce meslek diye tutturuyorlar eğer kızın beni kabul edeceğini bilsem direk ona söyleyeceğim ama %100 kabul etmez bu yüzden demiyorum ama sen eğer o da seni seviyorsa bence ailenle artık konuşma vaktin geldi onlara dediğim gibi onlara şöyle artık yetişkinim de tercihlerine saygı duymaniz gerektiğini söyle umarım mutlu olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müslüman olduktan sonra ırkın önemi yok.
    Niye illa Türk olması lazım anlamıyorum.
    Ermeni değil ya sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nereden tanistin vk falan mi?

• Kızla evlenecek olan sensin, ailen değil, o yüzden senden başka kimse evlenip evlenmeyeceğine karar veremez. Eğer ailen gerçekten evlenmeni istemiyorsa ve sen evlenmeye kararlıysan ailen kızla görüşmez olur biter.
  • bana yolla ailem bu konuda rahat
  • dostum birini emanet etmek istersen her zaman burdayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulan vize yokken gitsene kızın yanına bee. ben 10 aydır Tatar bir kızla konuşuyorum Kazan'dan.Putin bordo pasaport için şu vizeleri bir kaldırmadı gitti.
  • karı-kız bulmak zor iş sosyal medya dedektörü bir yere kadar bizans altını sikkesimi bu ki arayıp tarayıp bulasın defineciler yaka silkmiş çok zor muş devir kötüymüş karı kız bulmak çok çok çok imkansız gibi bir şey bulurmuyuz umudu ile sabahtan akşama akşamdan sabaha nöbetleşe karı kız arıyorlar yani sendeki talih inanılır bir şey değil az alçaktan at ukraynalı kız bulmuş muş
    biz neden bulamıyoruz nereyi kazdında buldun yerini söle

• Ukraynalı kız arkadaşım var ailem istemiyor

Engin Özdemir in kanalını incele. Adamın kanalı Türkiye deki en underrated kanallardan biri. O da Antalya Olimpos da gönüllü çalışırken Ukrayna'dan Lena adlı kadınla tanıştı şu an dünyanın farklı noktalarında yaşayıp, geziyorlar. Gönüllü çalıştığı yere yabancılar çok geldiği için kendisi de hem İngilizcesini geliştirdi hemde bir çok dost edindi. Kadın interior design yani ev dekorasyonu yapan gibi düşünebilirsin. Engin ise video edit ve YouTube tan para kazanıyor. İkisininde işi bilgisayar başında olduğu için ki buna "digital nomad" deniyor, dünyanın her yerinde hem gezip hem de çalışabiliyorlar. Enginin de ailesi senin ki gibi muhafazakar ama onun ailesinin senin ailen gibi tutumları yok. Engin de Ukrayna'ya gidip Lena nın ailesi ile tanıştı. Babası da elbette politik soru sordu Rusya hakkında ne düşünüyorsun gibi.

Bunları niye yazdım çünkü engin Özdemir ile hikayeleriniz bir noktada uyuşuyor. Ondan ilham alacağını düşündüm.

• Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Bu adama çok gıpta ediyorum.

Hakkında hayırlısı olsun, İnşallah bize de nasip olur ne diyeyim
  • Konudaki üyenin aklı havada. Ya da eskilerin tabiri ile aklını peynir ekmekle yemiş. Kız ile yüzyüze bile buluşmamış, 1 aydır internetten yazışıyor. Ve evlenmeyi düşünüyor. Yetişkin bir bireyin yapacağı şeyler değil. Ukrayna ucuz ülke, git tanış önce bir destur de bakalım.
  • adam o kdr abazaki temasa gectigi ilk kzla evlenmek istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Yazın 1.5 ay kadar Ukrayna'da bir projeye katıldım ve çok fazla Ukraynalıyla tanıştım. Bu kadar cana yakın bir millet olduklarını beklemiyordum. Hem kibarlar hem cana yakınlar (Lviv'e gitmiştim). Gerçe erkeklerin hepsi kibar değil genelde içip sokağa kusuyorlar; fakat kızlar genelde çok düzgündü.

Şahsen yerinde olsam kaçırmazdım.

Ayrıca merak ettim de nasıl tanıştınız? Yani Rusça veya Ukraynaca bilmediğini varsayarak İngilizce konuştuğunuzu varsayıyorum; fakat nasıl denk geldiniz yani hesabın mı açıktı

Not: Lviv'de İngilizce bilenlerin çoğu bilgisayar mühendisi veya türevi bölümlerden idi
    İçip sokağa kusmak = kibar olmamak

• ekşi sözlük
    rus eşi tarafından aldatılan donanımhaber üyesi
    https://eksisozluk.com/rus-esi-tarafindan-aldatilan-donanimhaber-uyesi--5960082

Biz de birbirimizi hiç görmeden bir ayda evlendik ve sonuç...

• kardeşim o iş olmaz boşa umutlanma ona verdiğin emeği türk kızlarını etkilemeye versen türkiyeden yanında olacak bi kız bulabilirsin türkiyeden kızlara mesaj atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

kardeşim o iş olmaz boşa umutlanma ona verdiğin emeği türk kızlarını etkilemeye versen türkiyeden yanında olacak bi kız bulabilirsin türkiyeden kızlara mesaj atsana
    Kardeşim yazmadığımı kim söyledi? Onlara da yazdık zamanında ama görüldü atıp engelliyorlar. Böyle kezoları niye isteyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-161DF1A5E

Kızla evlenecek olan sensin, ailen değil, o yüzden senden başka kimse evlenip evlenmeyeceğine karar veremez. Eğer ailen gerçekten evlenmeni istemiyorsa ve sen evlenmeye kararlıysan ailen kızla görüşmez olur biter.
    Kanka orası öyle de gel aileme anlat bunları. Bir daha seninle görüşmeyiz dediler. Elalem ne der oğlumuzu gavura verdik mi diyelim şeklinde konuşuyorlar...
  • KArdeşim paran yoksa bu işlere bulaşma Slav Kızları hakkında tecrübeliyimdir,Moskova’da yaşamaışlığom var,sana tavsiyem paran varsa takıl hayatını yaşa evlen paran yoksa bakamazsın onlara çünkü onlar bakımlı kadınlar süslenmeyi gezmeyi sosyal aktiviteler sever benim o kadar Rus sevgilim oldu ki çok zevkliydi bak şimdi o günleri hatırladım konum sayesinde vay be

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.