Geçen sene ilk kez girip sayısaldan 1M (tamam gülebilirsiniz ) sıralama yapmıştım hiç çalışmadım
Bu yıl da kasım gibi başladım tyt mat konularını bitirdim problem dışında ama sadece birey a dan çözdüm soruları
Fen temelim 0 arkadaşlar ama şimdi 6-7 net tyt mat yapıyorum ve bıraktım tyt mat çalışmayı haftada bir gün çalışcam diye belirledim
Ayt mat ve tyt ayt biyoloji çalışıyorum şimdi arkadaşlar CTB bitti palmeden testleri çözmek kaldı
300 bin sıralama yapmalıyım evet komşk ama bunu yapmam lazım artık yani ama boşa çalışıyo gibi hissediyorum o ayt mat sorularını görünce
Şimdi tecrübeli arkadaşlar ben haftada bi gün tyt mat diğer günler de ayt mat ve biyoloji çalışarak (fonks polinom dizi denklem karmaşık sayı mantık logaritma) ve bitki biyolojisi dışındaki biyolojiye çalışarak 300 bine girebilir miyim? Yani 8-9 net yapabilir miyim biyodan da ayt mattan da? Yetişir mi yani yetişse de becerilir mi kalan sürede
O kadar kafaya takıyorum ki biri net bi şey söylesin diye bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan yorumları. İyi akşamlar
Tyt mat net hedefim de 10-12 bu arada
yaparsın
Barış-111B
kullanıcısına yanıt
Cidden mi ya
Daha yüksek hedefle yaparsın.
umarım dostum, teşekkürler
Yukrı
off. biyolojiyi unutup duruyorum :'
up barajcıları görelim
extazy09
kullanıcısına yanıt
Girebilir miyiz sence 300 bine
hienkoH
kullanıcısına yanıt
inşallah netler nasıl
1. Neden gülelim? Kimsenin basarısı kimseyi ilgilendirmez. Sınav maalesef sadece bilgiyi ölçmez stresini ve heyecanını yöneten kazanır. 2. Hedefini hiçbir zaman düsük tutma. Düzenli planlı ve sabırlı çalıstığın zaman yapamayacağın sey yok. Seviyene uygun kanallardan dinleyip soru çözüm videosu izle. Daha sonra aynı soruları kendin çözmeye çalıs.
extazy09
kullanıcısına yanıt
Kötü hocam ayt fen ve mat yok yeni başladım işte mattan da biyodan da 8-9 net yapmam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme