Şimdi Ara

ulaşılamama sorunu olmayan rom hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben artık sıkıldım bu telefonun ulaşılamama sorunundan hangi romu yüklediysep hep sıkıntı veriyor bu konuda bana yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

ben artık sıkıldım bu telefonun ulaşılamama sorunundan hangi romu yüklediysep hep sıkıntı veriyor bu konuda bana yardım edin lütfen

Butun romlar. Sizin cihaz sorunlu. Ben hic bu problemi yasamadm. Butun romlari da denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

quote:

Orijinalden alıntı: sofiemrah05

ben artık sıkıldım bu telefonun ulaşılamama sorunundan hangi romu yüklediysep hep sıkıntı veriyor bu konuda bana yardım edin lütfen

Butun romlar. Sizin cihaz sorunlu. Ben hic bu problemi yasamadm. Butun romlari da denedim.

benim cihazımda aynı şekilde bazı romlarda ulaşılamama sorunu oluyor. Özellikle az çeken yerlerde, bu sorunu yaşayan birkaç arkadaş daha var...
  • Ben de bir çok rom denedim. haftada bir rom değiştiriyorum, şimdiye dek hiç bu problemi yaşamadım, ilginç..
  • hatınız vodafone sa bu problem var
  • ben bu sorunu versiyon beta2 de yaşadım.hat avea beni arıyorlar ama sürekli kapalı görünüyordu

beta 3 romu cihaza kurdum daha sonra hiç bir sorun yaşamadım.şu an legolash v2 miui romu yüklü hiç bir sorun yok cm7 kurumuştum ondada sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 20 Nisan 2012; 11:42:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.