|
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, 5G için 2026'yı işaret etti (2. sayfa)
-
-
Niye inanmayalım. Ben de yaklaşık 2,5 sene önce Surinam'da 5G deneyimlemiştim.
-
Saraya giden parayla orda 5g ye geçtiler haberin yok mu. Ardından diyanet geçti. Sonra tüm imamlar geçti. Mit ve personeli geçti.
-
Bi yürü git bakan.. Hayaller 5g de, gerçekler olur teneke.
-
Biz 5G ye geçerken millet 6G geçiş yapacaklar, ellerinde kalan eski malzemeleri bize kilitleyecekler, bizde eski teknolojiyi yüksek fiyattan almaya devam edeceğiz.
-
5G yerine sınırsız internet olması bence daha iyi olur.
5G, 5 GB interneti çok hızlı yok ediyor.
-
Zahmet etme öyle. Çok zahmet olmuş size.
Dalga geçer gibi 2026 diyorlar bir de. Büyük ihtimalle tüm dünya uydudan haberleşmeye veya 6Gye geçecek zaten o zamanda
Paşalarımız lütfetmiş 5G getirecekmiş
Yaaa sabır Allah. Yaşattığınız hisleri yaşamanız dileklerimle
-
siz onu Nisan 2028 olarak rezerve edin malum Mayıs 2028'de seçim var ve AKP zihniyeti seçim günü gelmeden önce skandala karışmak dışında hiçbir şey yapmaz mesela bugünün İhaneti Atatürkçü teğmenler ordudan ihraç edildiler Kemalist oldukları için her güne yeni rezillik yaparsa Tayyip Erdoğan yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Kasım 2024; 17:50:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bak yukarıda yazmış biri nijeryada varmış. Yalla nijeryaya o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5,5G olmazsa kabul etmem
Aceleye hiç gerek yok arkadaşlarrr 4.75 yeter de artar bile 5G için hedef 2040
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4,5G
Turkcell
3gb internet 330₺ (1 yıl taahhütlü) / 440₺ taahhütsüz (aylık)
2024
Soygun
İlk önce her mahalleye fiber internet getirin siz ondan sonra konuşuruz
yazık bize ne ediyorsak biz bize beceriyoruz zaten. Kendi imkanlarımızla nasıl geri kalırız hep beraber seyrediyoruz.
-
Forumdaki bazı " İleri zekalı " arkadaşlar da son 2-3 yıldır " 5G'si olmayan telefon almak aptallıktır " diye yorumlarda bulunuyorlardı. Ulen sanki insanların çoğu telefon alınca 8-10 sene kullanıyor mu zannediyor bu dombalaklar?. Kullanamadığım özelliğe neden para vereyim?
-
5g nin önemi bu ülkede yok. Kotalı 10 gb olduktan sonra. 100 gb verse ne yazar kota ve fiyatlar çok pahalı.
Şuanda 5g var sayalım boş.
-
Bu altyapı, kartelleşmiş tekel şirketler ve elbette ufku açık, teknolojide dünya standardını her daim yakalayan yüce iktidarımız oldukça bir anlamı yok.
Ben İzmir'in göbeğinde, Telekom müdürlüğüne 1500 metre mesafede Özal döneminden kalan eski telefon hatlarıyla internet alıyorum, yanımca ana cadde, telefonda gün içinde 40 50, akşam saatlerinde 20 30 mbit hız anca alıyorken bir anlamı yok.
Bilmiyorum neden, nasıl, niçin ama Akp hızlı interneti kendisinden başkasının kullanmasını istemiyor. Kendi seçmeni dahil bu arada. Bir tek kendileri kullanıyor.
Elin oğlu köylere, kasabalara kadar fiber çekiyor, taşrada dahi 6G'ye geçiyorken biz nelerle uğraşıyoruz.
İşte Akpli kardeşim. Suçlu kim diye aranma. Suçlu belli.
-
Düzgün 4g kullanamıyoruz ki. 4g'yi ferrari olarak düşün ama hız sınırı 80. Vermişin 15 gb kota biraz takılsak kota bitiyor.
Hem 4g denen zımbırtı bile her yerde 4g değil ki. İzmirin çeşmesinde vodafone geçtim. 4g'yi boşver telefon 3g,h+,e ne kadar dandik seviye varsa oraya kadar düştü. Sen önce adam akıllı kota ver, her yerde 4g çeksin sonra 5g falan bakarsın. Bu dediğim de bugün başlansa 5 sene sürer.
-
Acele etmeyin yav. 2028’de seçime birkaç ay kala 5g’yi hizmete sokun, oyunuzu da alın.
İnternet hızı ile kotanın arasındaki korelasyonu anlamayan bir benim herhalde...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X