Şimdi Ara

Ulen millet avatarını değiştiryor Facebook ta...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş anlamıyorum bizim Türk milletini, yok çocuk tacizcilerine karşı hiç yüz olmayacakmışmışta herkes çizgi film karakteri resim koyacakmışmışta...

Bu avatarla mavatarla olacak şey mi yav, biri koyuyo hepsi gaza geliyor ne kadar tutarsız bir milletiz be ... Yemediği b*k yok her pisiliği yaparlar sonra herşeye karşıyız derler. BU kadar özentilik olur.

Tamam ben sakinim.

• bi daddyrock aç ordan baba da sakinleş biraz
  • Tamam.
  • Yeri gelir 15-16 yaşındaki kızlar sütyen numarasını, don rengini iletilerine yazarak örgütlenirler.
    Yeri gelir çizgi film karakterleri ile çocuk tacizini protesto ederler. Böyle duyarlı bir toplumuz işte
  • hayatını facebookta geçiren asosyal millet, yabancı arkadaşlarımda tık yok sırf türkler böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

hayatını facebookta geçiren asosyal millet, yabancı arkadaşlarımda tık yok sırf türkler böyle

Aynen, gel gelelim bizim Türklere hepsi Vendetta maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şuç ve Ceza

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

hayatını facebookta geçiren asosyal millet, yabancı arkadaşlarımda tık yok sırf türkler böyle

Aynen, gel gelelim bizim Türklere hepsi Vendetta maşallah

güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem bnde profil resmime hentai koyam
  • pedobear koyan çıkıcakmı aslıl ben onu merak ediyorum

ve üstteki arkadaşlara katılıyorum tamamen gereksiz birşey. sanki avatara çizik film karakteri koyunca çocuk istismarcıları "ulan biz napıyoruz ya" diyicek doğru düzgün bi organizasyona kimse katılmaz ama böyle resim değiştirelim edelim olunca herkes atlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.