Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omurgasız aktroller omurgasız partilerini bu konuda dahi desteklemişler. Şaşırdık mı tabii ki de hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir toplum olduk,biri hıyarım var dese ,tuz alıp koşuyoruz, hiç sorgulamak yok,direk biat

• Telefonumu almak isteyen şahıs. Şehitlerimizde küçük degil

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz.

• K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Muhalefetin kötü olduğuna katılıyorum.

Ama 2. cümleye katılmıyorum. Yöntemde eksiklik, yanlışlık var diyebilrsin, geçmişte şunlar yapılmalıydı daha hazırlıklı olmalıydı vs diyebilirsin ama dışarıda, ki dışarı dediğin yer burnumuzun dibi, ne işimiz var diyemezsin. Kendine biçilen rolü oynayan, dünyada ağırlığı olmayan, küçük ve etkisiz ama refah içinde yaşayan bir Avrupa ülkesi değilsen, maddi manevi sorunların yoksa ve umrunda değilse belki senin dediğin mantıkta davranabilirsin ki zamanı gelince onlar da öyle olamayacak. Sen tarihin, karakterin, coğrafyan ve dünyanın kuralı gereği büyük düşünmek, erken davranmak, edilgen değil etken olmak zorundasın. Hareket eden kazanır, cefa da çekse, sıkıntılar da görse hareket etmek, atak olmak, durmaktan, savunma yapmaktan, herkese yaranmaya çalışmaktan kat kat kat kat ve kat be kat daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Bu kadar boş bir mesaj olur mu? Suriyenin kendi ordusundaki resmi devletin meşru askerleride şehit o zaman? Herkes şehit demekki savaşlarda?

Şehitlik, din, milliyetçilik... Bunlar olmadan insanları kolaylıkla ölüme gönderemezsiniz tabi.

Dünyanın dört bir tarafındaki askeri mezarlıklar tanrının yanlarında olduğuna inandırılmış, beyni yıkanmış ölü askerlerle doludur.

[George Carlin]

Son olarak bir Tanrı varsa, emin ol taraf tutmuyordur.
    Tanrı kimin yanında olur? Kendinden yana olanın yanında olur. Herkes aynı yolda olmadığına göre sadece biri doğru yolda veya hepsi yanlış yolda. Mesele o doğru yolu bulmak, o yolda olmak.

• Anlaşıldı artık birilerine gereken ceza verilmesi için kollarımızın sıvama vakti geldi.Bu ülkenin hem ekmeğini yiyip üstüne o ülkeye ağızına gelen her lafı eden var.Sanırım onlar bu ülkenin daha Türkiye olduğunu anlamamışlar.Onlara güzel bir ders verelim ki nerde Yaşadıklarını Anlasınlar.

Bu yorumu üstüne kim alınırsa alınsın.Fakat konu ile alakası bir yorum yaptığım doğru fakat birilerinin artık Ülkemize laf etmesine izin vermicemizi bilmesi gerekir.
  • Gökhan İngeç G kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar anlamazlar onlar için kendileri gibi düşünmeyen herkes cahil trol. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Şehit gelsede vursak diye el ovuşturuyorlar.
    Bunlar iktidara gelseler yapabilecekleri tek şey heykel başka bir şey yapmazlar. Hepsi bilgili forumlarda siyaset, uluslararası ilişkiler savunma sanayi ....... kısaca bilmedikleri yok. Neymiş efendim gülmüş tamam gülmesi yanlıs olmuş , peki sen bunu eleştiriyorsunda deprem sonrası tatile gideni deprem olmuş bizene diyenleride eleştirebildin mi? O zaman sesin çıkmadıysa şimdi ne söylediğinin bi anlamı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden bu kadar büyük kaosu herkesin görmesine rağmen bu adamı babasının oğlu gibi savunanlar var ya anlamıyorum nasıl bu kadar kör gözlü oluyor bu insanlar.

• Böyle bir zamanda cumhurbaşkanımızı şehitleri dikkate almamakla, şehitlere üzülmemekle itham etmeniz çok saçmadır. Böyle muhalefet olmaz, yaptığınız ayıptır ve kabalıktır. Uzun bir konuşmada yaşanan bir anlık olayı bağlamından tamamen koparıyorsunuz.

• tuerkraider kullanıcısına yanıt
    Bu adamı savunuyorsam vatanımı sevdiğim için savunuyorum.

• Ama onlar arap değil arap olmak zorunda yoksa sıkınti kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: musab.erdemir

Bu adamı savunuyorsam vatanımı sevdiğim için savunuyorum.
    Diyecek bir şey yok.
  • Teşekkürler 2 yorumumu da sildiğiniz için kendimi önemli biri gibi hissettim. Bu da 3.sü olsun. Hiç çekinmeyin silin

• Şu basliga yazı yazan kaç tane vatan sever var acaba,kalbi cız eden ,Allah ailelerine sabır versin

• www.haber365.com.tr
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib Şehidi Emre Baysal'ın Evine Taziye Ziyareti
    https://www.haber365.com.tr/gundem-haberleri/cumhurbaskani-erdogandan-idlib-sehidi-emre-baysalin-evine-taziye-ziyareti-h185677.html

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.