Bildirim
Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir kez daha başkaları adına utandık bu resim ile.
-
m.facebook.comCumhuriyet ve Atatürk Düşmanlarını tanıyalımhttps://m.facebook.com/Dusmani.Tani/photos/a.181430241959809/2315753751860770/?type=3&source=57
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ülkede biat kültürü bitmediği sürece ne liderler çıkar ne yapsa gözü görmeyecek fanatikleriyle..
Ama çok merak ediyorum yani gerçekten çok merak ediyorum dünyada ve varsa evrende uzaylı milletinde kendi yaptıkları her şeyi mübah görüp başkası nefes alsa ötekileştiren topa tutan terörist provakatör ilan eden başka bir toplum var mıdır acaba? Doğrunun yanlışın kendi işine geldiği gibi belirlendiği aynı şekilde hakkın adaletinde!?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakın cevap vermeyin, adamın nicki ile savunduğu adam aynı çizgide zaten....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
"mahalle yanarken **** saçını tararmış" -
O makamı hakketmeyen birinin şehitlerimize gülmesine mi yanarsın, ülkenin yarısının hiç birşey olmamış gibi tepkisizliğine bu olaya susmasına mı yanarsın?
Ayrıca, Manisa belediye başkanı Cengiz Ergün ile şehit cenazesinde gülen Özgür Özel'i de unutmadık.
Bazen bir hata bütün doğruları götürür! -
Aha bu da bugünün olayı,Ağrı'da gümrük aracımıza roket saldırısı düzenlemiş bilmem ne çocuğu terörist şerefsizler.
Dünya'da şu an,konumu itibari ile 4 tarafı da süzme bilmem ne çocuğu kaynayan kaç tane ülke var cidden merak ediyorum.www.aa.com.trAğrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırıhttps://www.aa.com.tr/tr/turkiye/agrida-gurbulak-gumruk-mudurlugu-aracina-roketli-saldiri/1751299
-
gülmeyip ağlasaydı başlık şu olacaktı;
-Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin düştüğü duruma bak..
Gülmeyip surat assaydı başlık şu olacaktı;
-Ülkenin geldiği durum ortada surattan belli çaresizlik..
Gülmeyip bağırıp çağırsaydı başlık şu olacaktı;
-Suçluluk psikoloji nedeniyle bağırıp çağırıyor..
Bırakın burada gülme üzerinden siyaset geliştirmeyi icraata bakın anasını belliyoruz Esed'in hani şu yavarmamızı bir an önce görüşmemizi istenilen Esed var ya he tam olarak onun anasını ağlatıyoruz, gelmişler burada milliyetçilik naraları atıyorlar milliyetçilik sözle olmaz icraatla olur, askerimiz çekilsin, savaşa hayır, Esed'le görüşülsün, Esed Türkiye savaşında Esed'i tutaram zihniyeti gelmiş bizleri karalıyor, destekledikleri partide bir tane ulusalcı, vatansever kalmamış hepsi pkk hdp hayranı burada nutuk atıyorlar hadiyin. -
yapar krdsm.. herifte allah korkusu yok
İNSAN KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ KARŞISINDAKİNİ.
Merkel 100 Milyon verdik göçmenler için niye kapıları açtınız ki deyince.
Tayyip bey ona güldü, 100 Milyon ben sana vereyim aç kapını dedi.
Bazı art niyetliler, onun bu ifadesini 33 şehidimiz var adam gülüyor diye verdi.
Ama art niyetliler olabilir, aptallar, olabilir, geri zekalılar da olabilir aramızda.
Fakat herkesi kendileri gibi görmeleri KABUL EDİLEMEZ.
Hadi kardeşim başka kapıya -
Keşke şehitlere yapılan saygısızlığı bile savunacak kadar aktroll olmasaydın!
Bu insanları kahpece katleden esed değil rusyaydı görmedin yada kabul etmek işine gelmiyor "esed e dünyayı dar ediyoruz" diyerek tribünlere oynuyorsunuz!
Ama katilin arkadaşını döverek katile ceza verilmez!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 2 Mart 2020; 12:40:16 >
Bunu söylemek çok güç , burada RTE'yi her zaman savundum , hep sizlere muhalefet ettim (Suriyeliler konusu haricinde en başından beri bende karşıyım mezopotamya eşeklerine) , gerçekten forum da çok ileri görüşlü insanlar varmış. Bunca yıldır verdiğim tüm oylar için pişmanım , pişmanım , pişmanım ! ! ! -
Bu savunma çok komik. 36 şehidin ardindan Cumhurbaşkanı ilk kez kameralar karşısına çıkıp açıklama yaptı. O açıklama sırasında kendi güldü. Bakanlar da güldü. Bu kadar basit. Hangi cümleyi söylerken güldüğünün Millet icin önemi yok.
Siz gülmüyor musunuz ? -
İşte yanlış burda o biz değil, ülkenin en tepesinde. Kameraların karşısında espiriler gülücükler o makam yakışmıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X