Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehitlerimizin olduğu gün arkadaşları ,akrabaları, karısı, çocuğu ile hiç konuşup gülüşmemişler gibi gelip burada ahkam kesenler var. Herkes şunu kabul etsinki o gün herkes günlük hayatında illaki bir yerde güldü gülümsedi(içi buruk olsada).Kimse yalan konuşmasın.Kimse Devlet başkanının gülümsemesi üzerinden siyaset yapıp laf sokmaya çalışmasın. Dönüp kendisine baksın önce. Erdoğanın o günkü konuşmasını dinlememiş olanlar bile sadece bir tek gülümseme fotoğrafı üzerinden siyasi kazanım elde etmeye çalıştılar ama yemezler. Konuşmayı dinlememiş olanlar diyorum çünkü hala '' bizim suriyede ne işimiz var?'' diyorlar. Ogünkü konuşmada Erdoğan açık açık diyor. Suriyede işleri bittiklerinde namlular Türkiyeye dönecek. Yani bunu görmemek için aptal olmak gerekir. En kötü devlet devletsizlikten iyidir. işte görüyorsunuz Libyayı, Suriyeyi. titreyin ve kendinize gelin. Erdoğan nefretinden dolayı gözünüz körelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 2 Mart 2020; 15:31:30 >

• Ya ne fırsatçı adamsınız adam 30 dklık konuşma yapıyo konudan konuya geçince bir yerde gülüyo ne salladınız adama şehitlerimizi kendi siyasi ideolojilerinize alet ederek en büyük kalleşliği sizin gibiler yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed marhatay -- 2 Mart 2020; 15:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas ilan edilmedi diye hukumet vatan hainiyse 70 yil abd ve avrupanin silahlarina bel baglayip yuksek mevkilleri isgal edip her gun karakol baskininda 40 50 sehit verip cephanemiz yok ne yapalim diyerek kuyruk kistirip yas ilan edenler ne oluyor..
    Ben yas ilan edilmesindense misli ile cevap verilmesini tercih ederim
    Insanlar zaten iclerinde o yasi tutup sehitlerimize dualarla sehadetlerini mubareklestiriyor...

• şehitlere yapılan bir saygısızlık yok ortada sizler öyle görmek istediğiniz için öyle görüyorsunuz, tüm dünyanın takip ettiği bir toplantıda konuşuyor adam tabi ki gülmesi gereken yerde gülecek bakkal yönetmiyor devlet yönetiyor, her sözünde her mimiğinde mesaj var birazcık tarafsız olun, adam cenazede mi güldü, şehit evinde mi güldü, saygısızlık istiyorsan şehit cenazelerinde kahkaha atan milletvekillerine bak, şehit cenazelerinde namaz kılıyor gibi yapıp makara yapanlara bak, hatta hatta şehitleri şehit edenlerin cenazelerinde boy gösterenlere bak, Esed'e yalvaracaksınız diyenlere bak. şehitlere saygı dille olmaz şehitlere saygı şehitlere sahip çıkmakla olur, işiniz gücünüz algı işinize gelmeyince de hemen troll suçlaması teröristlere selam çaksam, demirtaşın çizgisini beğensem kayyum belediyelerine koşarak gitsem, batıda erdoğana kaybettireceğiz, doğuda kürdistan kazanacak diyenlere gülücükler saçsam, sihalar piknik yapanları vuruyorlar desem, Esed Türkiye savaşında banko Esed'i tutarım desem, sakince Cansız'ı öve öve bitiremesem, sözde ermeni soykırımını ansam, hendekler de suçsuz insanlar öldürülüyor desem, Suriye'de ne işim var desem, İdlib'den çekilelim desem, hükümet teröristlere yardım ediyor desem, çok güzel bir muhalif olurdum değil mi? kalsın kardeşim ben öyle muhalif olmaktansa böyle trol olmayı tercih ederim.muhaliflik, modernlik, zekilik, hepsi sizin olsun, ben böyle iyiyim , sen ister troll de ister makarnacı de, ister bankamatik de ne istersen onu söyle ben ne olduğumu çok iyi biliyorum.

• Bu konuya hala yazanlar var mı ya? Görüyorsunuz suriyeyi libyayı diyor ulan ordaki isyancıları destekleyen bizzat senin hükümetin zaten onlara bakarak ders alıyoruz. Muammer kaddafi'yi esad'ı devirmeye çalışan kimdi? Neyi savunduğunu sen bile bilmiyosun. Devletsizlik ne alaka birader konuyu oraya nasıl bağladın? Akp giderse 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti yok mu olacak? Kafa kalmamış sizde. Şehitleri siyasete karıştıran sizsiniz. Şu olayı savunmanız tamamen siyasi. Ülke vatan asker gram umrunuzdaysa ne olayım şu olayı savunan kim varsa tek derdi kendisi ve partisidir %100. Başka açıklaması yok. Milliyetçilik oynamaya gelmişler. Gören gözlere her şey ortada
    Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı 33 şehit verdiğimiz bir zamanda gülemez
    Gü le mez. Kimse yapmadı böyle bir şeyi akp döneminde buna da şahit olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 2 Mart 2020; 17:8:9 >

• Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz.
  • Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Last Khan kullanıcısına yanıt
    Savunacağız diye saçmalamanın sınırlarını iyice zorlayın, her gün yeni bir rekor kırıyorsunuz. Şimdi de cumhurbaşkanı ile sıradan bir vatandaşı bir tutuyorsunuz, aferin.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    bu soruyu ben de baska bir konuda Turkculere sormustum, cevap veremiyorlar genellikle. Sende Turkluk bilinci yok falan diyorlar. Turkluk bilinci ne diyorum, ona da cevap yok. Turkiye'de yasayan herkes Turktur diyorlar, Almanya'da yasayan Turkler'de Almandir o zaman diyorum oyle sey olur mu Turk onlar Turkiye'den gitti diyorlar. Bizim ulkenin beyni yikanmis Turkler en iyi en onurlu en misafirperver millet diye.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    admin falan yok mu bana 1 mesajlik izin versin senin anana bacina soyle bi soveyim

• Bu zor zamanda gece gündüz demeden çalışan Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın yanındayım. Aldırma Reis .
    Sizi gidi partizanlar ne yapacaginizi şaşırıyorsunuz bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marimar5858 -- 2 Mart 2020; 19:44:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu kardeşim yapmayın allah aşkına niye gülmeyecek adam böylre bi saçmalık mı olur.Ben herhangi bir partili değilim veya kimseyi savunup burda partici tutulmak istemiyorum ama yapılan bu kara propaganda çok yalnış Adam ülkenin tepesinde diye okey oynamıyacak demek gibi birşey tamam ülke sıkıntıda şehit verdik ama açın bakın kanalları hala kakarakikiri devam ediyor. B partinin lideri çıkıp gülse yine aynı şekilde bu konular açılacakmıydı çok merak ediyorum .Türk milletinin yalnışı bu nasıl siyaset yapılacağını ve nasıl insanları konuya ortak edeceğimizi hiç bilmiyoruz. Yıllardır aynı şekilde kara propaganda yapılıyor olaylar karşıt oldugumuz partiye gelince avantajımıza oluyor fkat savundugumuz fikirleri destekleyen bir prtiye geldiği zaamannn oooooo böyle olur mu derdindeyiz.
    Yalnış yapıyorsunuz gençler !!!!
    Bu şekilde olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuhasiberepe

Yahu kardeşim yapmayın allah aşkına niye gülmeyecek adam böylre bi saçmalık mı olur.Ben herhangi bir partili değilim veya kimseyi savunup burda partici tutulmak istemiyorum ama yapılan bu kara propaganda çok yalnış Adam ülkenin tepesinde diye okey oynamıyacak demek gibi birşey tamam ülke sıkıntıda şehit verdik ama açın bakın kanalları hala kakarakikiri devam ediyor. B partinin lideri çıkıp gülse yine aynı şekilde bu konular açılacakmıydı çok merak ediyorum .Türk milletinin yalnışı bu nasıl siyaset yapılacağını ve nasıl insanları konuya ortak edeceğimizi hiç bilmiyoruz. Yıllardır aynı şekilde kara propaganda yapılıyor olaylar karşıt oldugumuz partiye gelince avantajımıza oluyor fkat savundugumuz fikirleri destekleyen bir prtiye geldiği zaamannn oooooo böyle olur mu derdindeyiz.
    Yalnış yapıyorsunuz gençler !!!!
    Bu şekilde olmaz.
    Gülmeyecek ve özür dileyecekti.İkisini de yapmadı.İkisini yapması onu daha da iyi bir cumhurbaşkanı yapabilirdi ama böyle nasıl olsa ne yapsam savunan tek hücreliler var diye umurlarında değil.Askerlerin nasıl şehit olduğunu,nerede hata yaptıklarını söylemiyorlar hala.Kimse tvye çıkıp burayı boş bıraktık,yada hava desteği sağlamadan risk aldık ve şehit oldular demiyor.Ortada suçlu yok sanki bombalar havadan rastgele atılmış gibi davranıyorlar.Sürekli din üzerinden halkı sömürüyorlar.Bir de utanmadan 100 sene önceki Çanakkale Savaşında Atatürk'ün dediği sözü örnek gösteriyolar.O zamanki durum ile şimdiki durumun farklı olduğunu bile kavrayacak hücre yok beyinlerinde.Yani diyeceğim o ki bir ufak özür dileyebilirdi en azından.Zaten kimse istifa falan beklemiyor hükümetten.Onur ve haysiyet sahibi olmadıkları ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

Şehitlerimizin olduğu gün arkadaşları ,akrabaları, karısı, çocuğu ile hiç konuşup gülüşmemişler gibi gelip burada ahkam kesenler var. Herkes şunu kabul etsinki o gün herkes günlük hayatında illaki bir yerde güldü gülümsedi(içi buruk olsada).Kimse yalan konuşmasın.Kimse Devlet başkanının gülümsemesi üzerinden siyaset yapıp laf sokmaya çalışmasın. Dönüp kendisine baksın önce. Erdoğanın o günkü konuşmasını dinlememiş olanlar bile sadece bir tek gülümseme fotoğrafı üzerinden siyasi kazanım elde etmeye çalıştılar ama yemezler. Konuşmayı dinlememiş olanlar diyorum çünkü hala '' bizim suriyede ne işimiz var?'' diyorlar. Ogünkü konuşmada Erdoğan açık açık diyor. Suriyede işleri bittiklerinde namlular Türkiyeye dönecek. Yani bunu görmemek için aptal olmak gerekir. En kötü devlet devletsizlikten iyidir. işte görüyorsunuz Libyayı, Suriyeyi. titreyin ve kendinize gelin. Erdoğan nefretinden dolayı gözünüz körelmiş.
    Cahil cahil konuşma. Normal bir vatandaşın gülmesiyle sorumluluğu olan cumhurbaşkanının gülmesini bir mi tutuyorsun? Hadi onu da geçtim. Normal bir vatandaş kaybettiklerimizi başkasına söylerken güler mi sence? Cumhurbaşkanı da normal hayatında gülse belki bir nebze neyse diyebilirdik ama böyle bir haberi verirken gülmesi. Hadi onu da geçtik, bunu senin savunmaya çalışman???

• Konuyu profil fotoğrafı olmayan aktroller basmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Cahil cahil konuşma. Normal bir vatandaşın gülmesiyle sorumluluğu olan cumhurbaşkanının gülmesini bir mi tutuyorsun? Hadi onu da geçtim. Normal bir vatandaş kaybettiklerimizi başkasına söylerken güler mi sence? Cumhurbaşkanı da normal hayatında gülse belki bir nebze neyse diyebilirdik ama böyle bir haberi verirken gülmesi. Hadi onu da geçtik, bunu senin savunmaya çalışman???

Alıntıları Göster
    Cahil olan sensin. Herkesi cahillikle suçlamak konusunda bir numarasınız. İşinize gelmedi mi Cahilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

Cahil olan sensin. Herkesi cahillikle suçlamak konusunda bir numarasınız. İşinize gelmedi mi Cahilsin.

Alıntıları Göster
    Herkesi değil seni suçluyorum. Düşün bir çok sevdiğin bir yakınını kaybetmişsin. Ben de ameliyathaneden çıkıyorum sana ameliyat sırasında başka bir doktorla aramızda geçen komik bir şeyi anlatıyorum sonra yakının öldü diyorum. Normal mi yani? Buradaki absürd durumu anlayamıyorsan cahilsin kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.