Şimdi Ara

Ülke Yanarken Tayyipin Gülmesi? Yorumsuz. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
1
Favori
29.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
485 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar konuşulacak mevzu değildi o gün.. aslında amerikanın kontrolündeki yerde daha çok petrol olduğundan bahsetmiş trumpa, ondan gülüyor güya ama şehitler varken bu konuşma talihsiz olmuş..
  • Gereksiz duyar. Ne olsa da şehitler üzerinden prim yapalımcılar sahnede. gülme olayı olmasaydı neden ayakta konuşuyor bu adam şehit vermişiz oturarak konuşsun demek kadar boş. Kendinize şunu söyleyin uzatmayın. Ben bu şahsı sevmiyorum, dolayısı ile o olduğu için bulunduğu makamı da sevmiyorum, dolayısıyla o olduğu için makamın temsil ettiği milleti de sevmiyorum ve dahi dolayısı ile o olduğu için belirli süreli cumhurbaşkanlığı yapacağı devleti de sevmiyorum deyin kurtulun.
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    "Ne olduğumu çok iyi biliyorum"

Parmaklarını boşa yorma herşey ortada ne olduğunu gayet iyi biliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Herkesi değil seni suçluyorum. Düşün bir çok sevdiğin bir yakınını kaybetmişsin. Ben de ameliyathaneden çıkıyorum sana ameliyat sırasında başka bir doktorla aramızda geçen komik bir şeyi anlatıyorum sonra yakının öldü diyorum. Normal mi yani? Buradaki absürd durumu anlayamıyorsan cahilsin kardeşim.

Alıntıları Göster
    Alim derler bakarsın sözü kelamı cahil
    Yazar derler yazar da özü kalemli cahil
    Diplomayla ünvanla kazanmış cehaleti
    Gidip aynaya bakmaz sayar alemi cahil.

• Aymazligin bu kadari, yazik!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

Alim derler bakarsın sözü kelamı cahil
    Yazar derler yazar da özü kalemli cahil
    Diplomayla ünvanla kazanmış cehaleti
    Gidip aynaya bakmaz sayar alemi cahil.

Alıntıları Göster
    Akrep gibisin kardeşim,
    Korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
    Serçe gibisin kardeşim,
    Serçenin telaşı içindesin.
    Midye gibisin kardeşim,
    Midye gibi kapalı, rahat
    Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi
    Korkunçsun kardeşim.
    Bir değil, beş değil,
    Milyonlarcasın maalesef.
    Koyun gibisin kardeşim,
    Gocuklu celep kaldırınca
    Sopasını sürüye katılıverirsin
    Ve adeta mağrur koşarsın salhaneye,
    Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani.
    Hani şu derya içinde olup
    Deryayı bilmeyen balıktan tuhaf.
    Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende.
    Ve açsak, yorgunsak, al kan içindeysek
    Ve hala şarabımızı vermek için
    Üzüm gibi eziliyorsak,
    Kabahat senin demeye de dilim varmıyor ama
    Kabahatin çoğu senin canım kardeşim.

• Bende buna gülüyorum. Şehitler üzerinde acaba Ne olsada Tayyibe yuklensek diye araya araya,ohhh bulduk adam trumpa laf soktuya gülümsedi işte bu... ULAN , Tayyibden önce Bu askerler Nasıl şehit oluyordu?? Kemalist komutanlarınız pkk lilara ispiyonlayıp ,anlaşıp,pkk şehit verirken golf oynayanlar mı ararsın.Yoksa emir komuta yuzundan binceler sehitmi ararsın. E tabi ozamanlar kemalist komutanlar DEVLETİ HALKTAN korumakla meşgul oldugundan pek asker ölmüş umurlarında değildi..onların derdi hükümet düşürmek,devleti halkından korumak..sanki Diktatorluk...değil mi.. Tayyip hepsini postalayınca tabii zoruna gitti. kaLE KOL değil barakada pkk bekleyen mi ararsın,ıraktan gelip şehit edip sonra kacıp,bizim f16 larda dagları bombaladıgı zamanımı.. Eğer bu ulkede kim askere sahip çıktıysa elindeki son teknojoli sistemler Gerçek gücüne kim getirdiye Bu RTE dir.. Siz yine konuşun..ya 2000 lisiniz..Yada hdp li anca bukadar Cahil olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihred -- 3 Mart 2020; 1:59:50 >

• Reaktans kullanıcısına yanıt
    Belki doğru belki yanlış bende doğru bulmadım ancak
    Aynı inanca sahip Başka bir ülkenin Kralına saygı babında yas ilan etmekle,
    Bir ülkenin Şehadet mertebesine erişmiş şehidleri için aynı yas ilan etmesi aynı şey değildir.
    Henüz bitmeden siz hiç bir savaşta ölen askeri için yas tutan devlet gördünüz mü
    Böyle bir yas ilan edilmesi demek yenilgiyi kabullenmek olur ve bu zaafiyet karşı tarafı dahada cesaretlendirir..

• Bay Kemal ve güruhundan özellikle batıya karşı böylesi bir konuşma yaptığını hiç gördünüz mü?
    Göremezsiniz!

• Zaten Sorun gülmesi,torunları ile KAYMAYA gitse sorun olmazdı,Veya yatta bir bira tıklatsa
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi yönetirken şu olmuştu mesela. Akpden böyle bir şey görebilir misiniz? Göremezsiniz!
    tr.wikipedia.org
    Kıbrıs Harekâtı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1br%C4%B1s_Harek%C3%A2t%C4%B1

Sen gülenleri savunmaya devam et!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Mart 2020; 2:18:56 >

• Neyse Hadi yine iyisiniz Kurtuluyorsunuz Tayyipten, az kaldı :D 2029 a ne kaldı şurada
    Allah kimseyi 40 000 insanı öldüren,şehit verdiren,insan Müsvettelerin OY una muhtaç etmesin... Hele hele onlara yeni bir yer açmak için suriyede yer ayarlamaya çalışanlar ile aynı safta olmayıda..bunları göremeyecek kadar da saf olmakta...yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihred -- 3 Mart 2020; 2:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Ülkeyi yönetirken şu olmuştu mesela. Akpden böyle bir şey görebilir misiniz? Göremezsiniz!
    https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1br%C4%B1s_Harek%C3%A2t%C4%B1

Sen gülenleri savunmaya devam et!
    bak gülme dediğin böyle olur

• Tamam ikisine de laf edip bu 3 kişiyi ülke siyasetinden tamamen uzaklaştırıyoruz. Var mısın?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sebep ? PKK lilar ile yatağa girenleride uzaklaştıracaksak Ben kabul
  • fatihred kullanıcısına yanıt
    Şehitlere gülmeyi eleştirdiğimizden olmasın sakın?

Tamam çözüm süreci ve fetöye ne istedilerse verenleri de göndereceksek neden olmasın? Var mısın buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Tamam ikisine de laf edip bu 3 kişiyi ülke siyasetinden tamamen uzaklaştırıyoruz. Var mısın?
    Kardeşim RTE bir törendeki uzunca bir konuşmada Trump ile olan bir durumu anlatırken tebesüm ediyor,
    CHP gibi şehidimizin cenazesinde tabutunun önünde gülmek, aynı şey mi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.