Şimdi Ara

Ulkeden gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmis bilmis insanlarin arasında yaşamaktan sıkıldım hem ekonomik hemde sosyal olarak eskisi gibi degilim

Ne guzel hollandaya gidiyorum mutluyum buraya geliyorum canim sikiliyor 🤔 medeniyeti otobuslerde metrolarda goruyoruz herkes kendi halinde burdaki gibi degil
    Insanlarda samimi degil turk insani cok sicsk kanli valla oylr bi kucakliyorki 60 80 tane arkadasim var
    Ulkeye donerken 2007 de ne hayaller döndüm 5 6 kişi icin hepsi satti gitti
    Giderken cifte vatandasta olmicam basklari gibi oraya adapye olup yasicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 6 Kasım 2019; 12:11:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kiz arkadas bulayim diyosun cogu boyle kendini begenmis ben vazgectim doga kolejinden sonra zaten kimse cikmadi karsima kimseyle ugrasmadim yrni arkadasim olsun diye 1 2 arkadasim oldu onlarda kayboldu en iyi arkadasim var oda telefonları acmaz hem karde sgibiyiz diyor 2009 dan beri telefonlara cikmiyor suratima kapatiyir bazen kafayi yiyecek gibi oluyorum nsrgile kafeye gidiyorum orda tsnidigim insanlar var takılıyoruz pubg cod felan 😒
    Bu ulke bunalim ulkesi ama yasayan icin guzel olabilir fakat insanlar samimi degil bana gore.
    Ingiltere ile karsilastirdigimda orda yasarken arkadaş buluyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 6 Kasım 2019; 12:41:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikaya gitmek istiyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.