|
Bildirim
|
Haram medyasının yalanlarını burada satıp hayal tüccarlığı yapma. Bu kadar iftira ile bu kadar yalanla nasıl yaşayabiliyorsunuz. Üstelik bunu ülkenin ganimetlerini yabancılara yağmalatmak uğruna yapıyorsunuz.
Hem aklını haram medyasına kiraya ver hem de bu ülkenin kaynaklarını yabancılara yağmalatmak istemeyenlere biraz araştır diye akıl ver. Cehalet ne kadar güzel bir şey. Aklını kiraya vermeyip biraz kendin araştırsaydın maden arama izninin 2002 yılında bazı firmalara verildiğini ama arama ruhsatlarının 2010 yılında işletme ruhsatına dönüştürülmesinin ise AKP sayesinde olduğunu öğrenirsin. Maden yasası daha 2002'de değişti ama CHP 2001'de ruhsat vermiş! Bir de diyor ki uyanık iftiracılar daha Akp bile kurulmamışmış. Alamos Gold'un kuruluşu 23 Şubat 2003 zaten. Diğer taşeron (taşeron olduğuna inanan varsa tabi) şirketin sitesinde ise "maden arama çalışmalarına 2010 yılında başlayan şirketimiz" olarak tanımlıyor kendini. Ruhsatlar 2001 yılında ileride kurulacak şirketler için mi verilmiş yani? Akp dönemine kadar madenler milli servet sayıldığından yabancı maden tekellerinin maden işletmesi yasaktı. Maden yasasında 2004 yılında yapılan değişiklik ile yabancı maden tekellerin ülkemizin madenlerini söğüşleme yetkisi aldığını da ufak bir araştırma ile öğrenebilirdin. Ama sizin göreviniz hayal tüccarlığı yapmak. Gerçeğin doğrunun helalin peşinde olmak değil. İnsan utanır biraz. Sizden gerçi utanmanızı beklemek ahmaklık olur ama Allah'tan korkun en azından. Nisa 112: "Kim de bir hata veya günah işler, sonra onu bir suçsuzun üzerine atarsa şüphesiz ağır bir iftira suçunu ve apaçık bir günahı yüklenmiş olur" Bu hayatta yırtabilirsiniz ama hakkın divanında mutlaka hesap vereceksiniz. |
Oy veriyorsun sonuçta yakın bulduğun ve savunduğun bir parti merak ettim bu konudaki görüşlerini. Ama gördüğüm kadarıyla her zamanki ben oyumu basar geçerim gerisi umrumda olmaz kafa yapısı devam ediyor. Çevremde bu şekilde çok AKP seçmeni vardı krizin sivri kısmı kendilerine temas ettiğinde azılı muhalif oluverdiler. Maalesef insanımız sadece kendi canı yanınca uyanıyor bazı şeylere. Verdiğin oyda da dini ve vicdani olarak vebalin var. Seçebilirsin tabiki fakat her seçimin sonuçları oluyor ve bu sonuçlara senin çoluğun çocuğun da dahil olmak üzere herkes katlanmak zorunda kalıyor o yüzden bu seçimleri akıllıca yapmak gerek diye düşünüyorum.
|
Uzun uzun boş boş yazmış. İnanın ne dediğini kendi bile bilmiyor. Ne yazmak istediğini ben açıklayayım.
" Akp nin ülkeyi yakıp yıkması umrumda değil. Ben akp tarafından hesabıma yatan parama bakarım. Her ay benim paramı yatirsinda, isterse ülke yansın umrumda değil. '' Dediklerini uzata uzata yazmana gerek yoktu. Artık dolaylı yoldan başka şeyler anlatmak istesen bile yazdıkların seni ele veriyor. |
Bunun ne ayak olduğu belli değil...Fazla iplemeyin bunu.Anlayan anladı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|