Şimdi Ara

Ülkemin Garip Kızları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kız milletiyle düzgün konuşabilen var mı ?
    Chat uygulaması indirdim telefonuma sahura kadar sıkılmayayım sohbet edeyim diye, ama gel gör ki bizim ülkenin kızları erkeklere öcü gibi bakıyor...
    Madem yazdığımda tripli cevap veriyorsun, o zaman niye giriyorsun bu uygulamalara...

• Salla gitsin
  • Hangi uygulama bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende tangoyu indirdiydim ordada salllama gibi bisey var galiba bi salladim 25 cm lik kol gibi seyli abiler filan cok kotu olduydum ya bak hala aklimdan cikmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Hangi uygulama bu

Reklama girer mi hocam ?
    Girmiyorsa bir kaç tane yazayım girin de siz görün

quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

hocam bende tangoyu indirdiydim ordada salllama gibi bisey var galiba bi salladim 25 cm lik kol gibi seyli abiler filan cok kotu olduydum ya bak hala aklimdan cikmamis

Dikkat et hocam aman ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketum Bakışlı Kedi -- 14 Temmuz 2015; 18:16:55 >

• kardeş ne yazıyosun merak ettim bana pek olmadıda bide hangi program ?
  • SpellCaster kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

kardeş ne yazıyosun merak ettim bana pek olmadıda bide hangi program ?

Connected2.me ve Ribony isimli uygulamalara bakın hocam onları kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketum Bakışlı Kedi -- 14 Temmuz 2015; 18:21:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Connected2.me'dir kesin.
    Doğru tahmin etmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 14 Temmuz 2015; 18:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Connected2.me'dir kesin.
    Doğru tahmin etmişim.

Tebrikler bakkal amcadan tadellanızı alabilirsiniz
  • connected2 me

burdan bir kız ayarlamıştım. onla konuşurken başka kızla konuşuyordum. bunların isimlerini karıştırdım. pirince giderken eldeki bulgurdan oldum

• keko olduğundan kaynaklanabilir mi bu

fransız ve rus sevgililerimden daha önce 3 türk kızıyla ilişkim olmuştu gayet de ulaşılabilir kızcağızlar
  • şuan indirdim ama telin şarjı bitti akşam deneyecem ss atarım olanları
  • Meow chat veya bu tarz bi program indirin, kızım deyip milleti trolleyin yoksa ciddi konuşulmuyor pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

şuan indirdim ama telin şarjı bitti akşam deneyecem ss atarım olanları

SS'leri bekliyorum hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

connected2 me

burdan bir kız ayarlamıştım. onla konuşurken başka kızla konuşuyordum. bunların isimlerini karıştırdım. pirince giderken eldeki bulgurdan oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketum Bakışlı Kedi -- 14 Temmuz 2015; 18:48:03 >

• İnternet üzerinden çok kızla tanıştım. İlişkiye de girdim, bazılarıyla hala görüşürüm.

Ama tavsiyem sokağa çıkın ve kızlara orada yavşayın. Merhaba deyin, tanışın, numara isteyin. Buralara kalmasın işiniz, zaman kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 14 Temmuz 2015; 18:58:19 >
  • MeetMe kullanıyodum ben de vakit geçirmek için iyi olabilir diye düşündüm ama kızların %90'ının sebepsiz bir şekilde egosu tavan yapmış. Milletten övgü dolu cümleler duymaya gelmişler belli çünkü düzgün konuşmaya çalışsan profesyonel sapık durumuna düşüyorsun , hepsinde bir laf sokma çabası , kendi olmayan kişilikleri oynama vs. cidden klişe olacak ama Türk kızlarını samimi bulmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ketum Bakışlı Kedi

Bu kız milletiyle düzgün konuşabilen var mı ?
    Chat uygulaması indirdim telefonuma sahura kadar sıkılmayayım sohbet edeyim diye, ama gel gör ki bizim ülkenin kızları erkeklere öcü gibi bakıyor...
    Madem yazdığımda tripli cevap veriyorsun, o zaman niye giriyorsun bu uygulamalara...

benim 2 haftadır konuştuğum var ama hayırlısı aramızda 200 km var buluşak felan gibi şeyler açıyo da korkuyom,sanalda bulabileceğim en düzgün kızdır belki de
  • Kısa ve öz söylüyorum kadınlar için internetin tek amacı var oda EGO dur.

Sohbet ediceğinden yada bişey yapıcağından girmezler oralar.

En çirkini bile bir kaç resim koyduğu zaman gelen iltifatlar tekliflerle kendini dünyanın en güzel kadını gibi hissediyor.

Gelen ilgiler kadınları şımartıyor, bi sürü erkekten ilgi görüyor alıcağını almış oluyor.

Bugün beni 100 kişi arzuladı hiç biri bana kavuşamadı nihahaha diye yatağa girip gururla kafasını yastığa koyup uyuyorlar.

Ben ulaşılmazım ben erişilmezim havasını yakalamak için en iyi yer internettir.

Sokakta görseniz yüzüne bakmıycağınız tiplere bir foto koyup yüzlerce erkeği peşine çekiyor.

Windows xp masaüstü resmini koyan kızlara bile aa ne güzel manzara şimdi senle orda olmak vardı gibisinden bi sürü şey yazan erkekler mevcut

Bi kısmıda zengin para yiyip rahat hayat yaşama derdinde.

Erkekler biraz akıllı olsa paranın kokusunu bunlara gösterip aynısı yapılabilir. Para hazır ve rahat yaşamın kokusunu alan kızlar bu sefer sizin peşinizden koşmaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: Ketum Bakışlı Kedi

Bu kız milletiyle düzgün konuşabilen var mı ?

benim 2 haftadır konuştuğum var ama hayırlısı aramızda 200 km var buluşak felan gibi şeyler açıyo da korkuyom,sanalda bulabileceğim en düzgün kızdır belki de

Erişebileceğin bir uzaklıktaysa gidip buluşmanı öneririm, böyle kız bulmak zor :)

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

MeetMe kullanıyodum ben de vakit geçirmek için iyi olabilir diye düşündüm ama kızların %90'ının sebepsiz bir şekilde egosu tavan yapmış. Milletten övgü dolu cümleler duymaya gelmişler belli çünkü düzgün konuşmaya çalışsan profesyonel sapık durumuna düşüyorsun , hepsinde bir laf sokma çabası , kendi olmayan kişilikleri oynama vs. cidden klişe olacak ama Türk kızlarını samimi bulmuyorum

Kesinlikle katılıyorum
    Özellikle de kendi olmayan kişilikleri oynamaları fikrine

• Ketum Bakışlı Kedi kullanıcısına yanıt
    Ayrıldık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.